- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.241
Canım kk ni sıfırlamak harika birşey.Eşimle konuştuk. Kasım- 15 ten sonra yeni planlar uygulayacağız umarım para konularında.
Çünkü 15 inden sonra tüm kk odemeleri bitiyor.. yaz tatili harcaması falan olmuştu.
Çocuğun odasının eksik bikac şeyi var onları alacağız.. Düğün icin takı kıyafet falan.. düşüncemiz tüm bunları nakit alabilmek. Çünkü kk kullandıkça daha çok harcanıyor bitmiyor taksitler... bakalim gorelim
Birlikte karar verdik, destekledim de zaten her zaman yanındayım dedim. Hatta bir dahaki hafta kontrolü var o zamana kadar dinlenirsin acele etme yeni yer için dedim.K kahvemsi mutluluk bebegim,
Aslında biz en çok en yakinlarimiza kiriliyoruz,
Sevmediklerimiz zaten dil çıkarsa umrumuz değil.
Güzel günler olduğu gibi sıkıntı da gelip geçiyor,
Söylemek kolay da çok takılma, erkekler işte.
Hangisi bizim gibi detaycı.
Ah biz kadinlar, çoğumuz ayniyiz kırılmamak lazım herşeye diyeceğim de bende hassasım.
Teşekkür ederim, amin cümlemizinK kahvemsi mutluluk çok sevindim kırgınken bile nezaketini koruyorsun. Nasıl ince düşünüyorsun eşin çok şanslı rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hep iyilerle karşılaştırsın. Daha büyük mutluluklarını da bizimle paylaşırsın inşallah. Çok sevindim. Herkese kolay gelsin iyi akşamlar. Bol birikimli bol bereketli günlerimiz olsun.
Geliyorum, çekirdek de çitlerizDün akşamki yemekler eşim ve çocuklarimin gönlüne göre ididaha çok.
Amaa bugun bana göre:))
Kısır canım çekti valla yaptım ,yanina çay birde tatlı yaptım,
Kahvem de var gelsenize :)
Haksız mıyım peki :)Çok hassassın kahvemsim
Canım ya
Süper olurr :)Geliyorum, çekirdek de çitleriz
Tabiki haklisin cnm sen.Birlikte karar verdik, destekledim de zaten her zaman yanındayım dedim. Hatta bir dahaki hafta kontrolü var o zamana kadar dinlenirsin acele etme yeni yer için dedim.
Ben bu kadar detayı onun için düşünüyorsam o da bir zahmet önce arasın beni sonra çıksın işten.
Sanki cikma mi diyecektim.
Iyi etmişsin canım,dün iki çeyrek bozdurdum kızlar 450den oğluşumun adak kurbanını kesmek istiyorum nakit yok diye bekletiyordum içine sinmedi böyle, dayımların ihtiyacı var baska sehırdeler eft yaptım kesip etini onlar yiyecekler insAllah Rabbim kabul etsin
amin canım Allah razı olsunnIyi etmişsin canım,
Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?