Eşimle konuştuk. Kasım- 15 ten sonra yeni planlar uygulayacağız umarım para konularında.
Çünkü 15 inden sonra tüm kk odemeleri bitiyor.. yaz tatili harcaması falan olmuştu.
Çocuğun odasının eksik bikac şeyi var onları alacağız.. Düğün icin takı kıyafet falan.. düşüncemiz tüm bunları nakit alabilmek. Çünkü kk kullandıkça daha çok harcanıyor bitmiyor taksitler... bakalim gorelim

Canım kk ni sıfırlamak harika birşey.
Gözünüz aydin diyeyim :)
Tabi giderler biter mi bitmiyor nakite gectigimden beri çok daha içim rahat.

Selam kızlar, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Sıkıntım maddi değil bu sefer, çok şükür ben maasimla ödemeleri yapıp evi çevirebiliyorum.
Geçen ay bazı ekstralar ile üstümüzden büyük yük attık.
Eşimin çok büyük hevesle başladığı işinde bazı sıkıntılar gözlemledi, aybasına kadar kalıp çıkması yönünde karar verdik. Ama şirkette gördüğü bir durumdan dolayı aybasını beklemeden ayrıldı.
Bu arada pazartesi yeni bir başlangıç yapacak. Eşimin sağlığı elverdiği sürece işsiz kalması gibi bir durum pek olmaz sanırım, çalışkandir, piyasada bilinen, sevilen ve aranan biri. Umarım burası istediği gibi olur.
Ayrılırken çalıştığı sürenin parasını bile sormamış ki bu para onun harçlığı olacaktı.
Ben onun sıkıntılı süreçlerinde ne kadar bunalsam da çalışmak zorunda olduğum için işyerinde pekcok şeyi gormezden, duymazdan geldim. Olmamış gibi davrandım. Ben de başka işler bulabilirdim, sonuçta benim de mesleğim var.
Ama sabrettim.
Herşeyi konuşup karar vermisken
Onun bir hafta daha beklemeden,
Ertesi gunu prensiplerime uymayan bir yerde calisamam diyip ayrılması beni şok etti.
Yeni baslayacagi yerde şartları çok çok daha iyi. nasıl anlatayım bilmiyorum ama derinde bir yerlerde bir kirginligim var işte.

K kahvemsi mutluluk bebegim,
Aslında biz en çok en yakinlarimiza kiriliyoruz,
Sevmediklerimiz zaten dil çıkarsa umrumuz değil.
Güzel günler olduğu gibi sıkıntı da gelip geçiyor,
Söylemek kolay da çok takılma, erkekler işte.
Hangisi bizim gibi detaycı.
Ah biz kadinlar, çoğumuz ayniyiz kırılmamak lazım herşeye diyeceğim de bende hassasım.

K kahvemsi mutluluk çok sevindim kırgınken bile nezaketini koruyorsun. Nasıl ince düşünüyorsun eşin çok şanslı rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Hep iyilerle karşılaştırsın. Daha büyük mutluluklarını da bizimle paylaşırsın inşallah. Çok sevindim. Herkese kolay gelsin iyi akşamlar. Bol birikimli bol bereketli günlerimiz olsun.

Birlikte karar verdik, destekledim de zaten her zaman yanındayım dedim. Hatta bir dahaki hafta kontrolü var o zamana kadar dinlenirsin acele etme yeni yer için dedim.
Ben bu kadar detayı onun için düşünüyorsam o da bir zahmet önce arasın beni sonra çıksın işten.
Sanki cikma mi diyecektim.

Teşekkür ederim, amin cümlemizin

Merhaba kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bakalım bugün Migros'a gittik Torku nın 2 teneke sıvıyağ aldık 2 tane 5 er kilodan çay şekeri aldık 3 lü konserve mısır sucuk 3 lü dardanel ton başlığı aldık ve 159 TL'ye aldık Migros at güzel indirimler vardı bilginiz olsun

Tabiki haklisin cnm sen.

K kahvemsi mutluluk canımm eşinin yeni işine cok sevindim,kırıldıgın konuyu anlayabiliyorum en azından bir akşam önce seninle konuşup ertesi gün ayrılsaydı eminim sen kırılmazdın, önemli olan birlikte kararlar alabilmek.Rabbim insAllah bu işini hayırlı eyler canım, eşim çalışkandır ne olsa yapar demek o kadar güzelki cok sükür benim esimde oyle masAllah diyelim Allah basımızdan eksik etmesın

Iyi etmişsin canım,
Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…