Doğrudur tâbi, bizim cocuk eşyaları 2 veya 3 çocuktan geçince çok da satilacak gibi olmuyor :)
Ben hiç almadım ama bazen bakıyorum etiketi üstünde sıfır ürün koyuyorlar çok makul fiyatlara.
Biri bir torba tulum zıbın falan koymuştu 0-3 ay 10 TL yazmisti mesela

Ben hiç almadım ama bazen bakıyorum etiketi üstünde sıfır ürün koyuyorlar çok makul fiyatlara.
Biri bir torba tulum zıbın falan koymuştu 0-3 ay 10 TL yazmisti mesela
Amaç elden çıkarmak olunca fiyatı düşük tuttuğunda gider, yoksa zor .

A 101 perşembe bulaşık makinesi tabletini indiriyor yüzde 25 ben geçen stoklamıştım almicim.
Ama cuma kaşarpeyniri indirimini yakalamak iyi olabilir, sütaş yoktu dimi orada.
Bu indirimlerin devamini yapar mı acaba.

Bulaşık makinası tableti benim de epey var, 1 yıl rahat gider.
Kaşar indiriminde ben de stok yapabilirim.
Sütaş, pınar dönüşümlü geliyor A101e. Trakya markası var orada, tostta onu da beğeniyorum ben. Geçen sefer içim marka almıştım onu hiç beğenmedim, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tereyağını da beğenmedim içim'in. Ağır bir kokusu vardı.
Mmigros, Carrefour gibi belirli zamanlarda böyle indirimleri olacak gibi geliyor bana

Kaşar peynirinde sütaş, bimin binzevir markasini beğeniyorum. Icimi hiç denenedim cnm ben yaklasmiyim bari ona.
Stokluk kaşar peyniri alacağım,
Keşke tereyağ da indirim günü olsa :)
Pinarin tereyağını beğeniyorum.

Binvezir de güzel,ama bime pek uğramıyorum bu aralar evime ters kalıyor.
Pınarın da ürünleri güzel haklısın, belki ilerleyen zamanlarda tereyağı indirimi de olur :)
İşyerindeki abla Karlıdağ marka alıyor tereyağı, köy tereyağı gibi diyor. Hiç denemedim ama aklımda

Benim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)
Kullandığım tencerelerim karaca bio granit siyah seri, memnunum.
benim yumurta ıcın sahan tavası var canım tefal 100kusure aldım kucucuk seyi ama ck memnunum yani devamlı ısıtmak ıcn kullanıyorum zararlı gerci ama cok kullanıslı

Benim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)
çelik tencerelerim korkmaz canım, teflon olanlarda tava tencere hepsi tefal hepsınden memnunum sımdılık canım. korkmazın ama alırken kulplar yakmaz ısınınca demıslerdi yakıyor tek sıkıntısı o
Tefale bir bakayim ben o zaman,
Tavalarimi değiştireceğim.

Kızlar tava ve tencere ihtiyacım var ,kullanip memnun kaldığınız markalar hangileri?
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
sekerim00
kronikuykucu
tr_lelli
canim ben bu yaz degistirdim cok memnunum modeller marka bunlar.
hem celik hem granit aldim.
Ayrica 3lü emsan sahan seti aldim o da sık duruyor isimi goruyor.

granitim bu esse de anneler gunu indirimiyle 350tl almistim takip et mutlaka.

celikde bu (emsan aragon)

Bir de korkmaz cift tarafli dokum tava almistim.
Onda da yemekler, et-tavuk kizartmalar, soteler acayip lezzetli oluyor.
Buharinda kendi suyunda pisiyor.
O da elim ayagim oldu.

yumurta tavasina benimde ihtiyacim var
Sırayla dedim ona sıra gelemedi daha

Ben dolap uygulamasını hic kullanmadım. Kim beğenip alır diye düşünüyorum nedense..
satiliyor ya öyle dusunmeyin ben 850tl urun sattim.
uygun fiyata koyunca gidiyor.
Hatta tasinicam diye elimden cikardim uygulamaya yuklediklerimden satilan oldu soruldu iptal ettim bazi satislari mecbur.
Elimden cikardigim icin.

Kızlar teşekkür ederim, not ettim yazdiklarinizi kasimda alacağım:)
Canim yorum falanda oku, icine sineni al.
Neticede senelerce kullaniliyor bende epey bekledim arastirdim sonra icime sindi.
Emsandan catal kasik tkm. aldim yine bu yaz.
Tabak tkm. kaldi artik geri tasininca o da.

Kizlar iyi aksamlar
Cok hareketli gunler geciriyorum
Esim 10 gundur izinde gecen hafta hareketli gecirdim pazar aksami annemle kardesimi yemege aldim
Dun esimin teyzesini yogun bakima almislar kv geldi. Biraz yemegim vardi biraz ilave yaptim aksam esimin diger teyzesini caya cagirdik gec gittiler ztn moralleri bozuktu kafalari dagildi
Bugunde yemek yaptim ama gelmediler bende kardesime gonderdim tazeyken ise yarasin bu ara hep mutfaktayim yani
Dondurucu kullanmaya basladim
11.11 icin liste yapmaya basladim aklimda bir kac sey var
karamelli_turta ben nehir ve hascevherden de memnunum
Hatta 3 yil once hascevher a101 e granit getirmisti
Gittim geldim baktim almadim sonra bekle bekle gelmedi
8 kasimda yine geliyor
Bir bak derim

Ben evde esse kullaniyordum 2 parcayi attim cok uyguna almistim bozuldukca attim
1 tane karaca aldim guzel
Celik setim de var
Kv hediye karaca celik almisti onu cikardim duduklu seti.
Bana yetiyor hepsi iyi

Tefalde gozum var ama acikcasi saglik acisindan almadim 1 tane tavam var bimden almistim guzel

Hascevher celikte cok iyi caydanligi sahanlari var cok lezzetli yemek pisiyor ve yipranmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…