- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.321
Aynen canım epey uygun.Uyguna denk gelmiş canim
Ben hiç almadım ama bazen bakıyorum etiketi üstünde sıfır ürün koyuyorlar çok makul fiyatlara.Doğrudur tâbi, bizim cocuk eşyaları 2 veya 3 çocuktan geçince çok da satilacak gibi olmuyor :)
Amaç elden çıkarmak olunca fiyatı düşük tuttuğunda gider, yoksa zor .Ben hiç almadım ama bazen bakıyorum etiketi üstünde sıfır ürün koyuyorlar çok makul fiyatlara.
Biri bir torba tulum zıbın falan koymuştu 0-3 ay 10 TL yazmisti mesela
Bulaşık makinası tableti benim de epey var, 1 yıl rahat gider.Amaç elden çıkarmak olunca fiyatı düşük tuttuğunda gider, yoksa zor .
A 101 perşembe bulaşık makinesi tabletini indiriyor yüzde 25 ben geçen stoklamıştım almicim.
Ama cuma kaşarpeyniri indirimini yakalamak iyi olabilir, sütaş yoktu dimi orada.
Bu indirimlerin devamini yapar mı acaba.
Kaşar peynirinde sütaş, bimin binzevir markasini beğeniyorum. Icimi hiç denenedim cnm ben yaklasmiyim bari ona.Bulaşık makinası tableti benim de epey var, 1 yıl rahat gider.
Kaşar indiriminde ben de stok yapabilirim.
Sütaş, pınar dönüşümlü geliyor A101e. Trakya markası var orada, tostta onu da beğeniyorum ben. Geçen sefer içim marka almıştım onu hiç beğenmedim, kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Tereyağını da beğenmedim içim'in. Ağır bir kokusu vardı.
Mmigros, Carrefour gibi belirli zamanlarda böyle indirimleri olacak gibi geliyor bana
Binvezir de güzel,ama bime pek uğramıyorum bu aralar evime ters kalıyor.Kaşar peynirinde sütaş, bimin binzevir markasini beğeniyorum. Icimi hiç denenedim cnm ben yaklasmiyim bari ona.
Stokluk kaşar peyniri alacağım,
Keşke tereyağ da indirim günü olsa :)
Pinarin tereyağını beğeniyorum.
Benim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)Kızlar tava ve tencere ihtiyacım var ,kullanip memnun kaldığınız markalar hangileri?
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
sekerim00
kronikuykucu
tr_lelli
çelik tencerelerim korkmaz canım, teflon olanlarda tava tencere hepsi tefal hepsınden memnunum sımdılık canım. korkmazın ama alırken kulplar yakmaz ısınınca demıslerdi yakıyor tek sıkıntısı oKızlar tava ve tencere ihtiyacım var ,kullanip memnun kaldığınız markalar hangileri?
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
sekerim00
kronikuykucu
tr_lelli
benim yumurta ıcın sahan tavası var canım tefal 100kusure aldım kucucuk seyi ama ck memnunum yani devamlı ısıtmak ıcn kullanıyorum zararlı gerci ama cok kullanıslıBenim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)
Kullandığım tencerelerim karaca bio granit siyah seri, memnunum.
Benim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)
Tefale bir bakayim ben o zaman,çelik tencerelerim korkmaz canım, teflon olanlarda tava tencere hepsi tefal hepsınden memnunum sımdılık canım. korkmazın ama alırken kulplar yakmaz ısınınca demıslerdi yakıyor tek sıkıntısı o
canim ben bu yaz degistirdim cok memnunum modeller marka bunlar.Kızlar tava ve tencere ihtiyacım var ,kullanip memnun kaldığınız markalar hangileri?
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
sekerim00
kronikuykucu
tr_lelli
yumurta tavasina benimde ihtiyacim varBenim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)
satiliyor ya öyle dusunmeyin ben 850tl urun sattim.Ben dolap uygulamasını hic kullanmadım. Kim beğenip alır diye düşünüyorum nedense..
Canim yorum falanda oku, icine sineni al.Kızlar teşekkür ederim, not ettim yazdiklarinizi kasimda alacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?