- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.341
Esila has cevher çelik 3lu tencere yarin 101e geliyormuş, tesadüfe bak 100 tl.Kizlar iyi aksamlar
Cok hareketli gunler geciriyorum
Esim 10 gundur izinde gecen hafta hareketli gecirdim pazar aksami annemle kardesimi yemege aldim
Dun esimin teyzesini yogun bakima almislar kv geldi. Biraz yemegim vardi biraz ilave yaptim aksam esimin diger teyzesini caya cagirdik gec gittiler ztn moralleri bozuktu kafalari dagildi
Bugunde yemek yaptim ama gelmediler bende kardesime gonderdim tazeyken ise yarasin bu ara hep mutfaktayim yani
Dondurucu kullanmaya basladim
11.11 icin liste yapmaya basladim aklimda bir kac sey var
karamelli_turta ben nehir ve hascevherden de memnunum
Hatta 3 yil once hascevher a101 e granit getirmisti
Gittim geldim baktim almadim sonra bekle bekle gelmedi
8 kasimda yine geliyor
Bir bak derim
Ben evde esse kullaniyordum 2 parcayi attim cok uyguna almistim bozuldukca attim
1 tane karaca aldim guzel
Celik setim de var
Kv hediye karaca celik almisti onu cikardim duduklu seti.
Bana yetiyor hepsi iyi
Tefalde gozum var ama acikcasi saglik acisindan almadim 1 tane tavam var bimden almistim guzel
Hascevher celikte cok iyi caydanligi sahanlari var cok lezzetli yemek pisiyor ve yipranmiyor
Benim de sosluk ve yumurta tavası ihtiyacim var, Tefal alacağım.Ama daha sıra gelmedi :)
Kullandığım tencerelerim karaca bio granit siyah seri, memnunum.
Bana da lazım yumurta tavasıyumurta tavasina benimde ihtiyacim var
Sırayla dedim ona sıra gelemedi daha
Esila has cevher çelik 3lu tencere yarin 101e geliyormuş, tesadüfe bak 100 tl.
Granik tencere ve tavasi da haftaya geliyormuş çok da uygun görünüyor fiyati.
Geçmiş olsun canimKızlar günaydın
Gece ağrıdan uyuyamadim ağrı kesiciyle ancak uyudum. Sabah idrar yolları enfeksiyonu olduğunu sandığım sıkıntı bobregime vuruyor su an hastanedeyim. Rabbim saglik versin
Sağol canim ya kum dokuyormusum enfeksiyon da varGeçmiş olsun canim
Bol bol su iç canım, ben de geçen yıllarda yaşadım o sıkıntıyı acısını bilirimSağol canim ya kum dokuyormusum enfeksiyon da var
Yok daha yakmadık.Sağol cnm..
Doğalgaz yakmaya başladınız mi
Çok geçmiş olsun.Kızlar günaydın
Gece ağrıdan uyuyamadim ağrı kesiciyle ancak uyudum. Sabah idrar yolları enfeksiyonu olduğunu sandığım sıkıntı bobregime vuruyor su an hastanedeyim. Rabbim saglik versin
aynen canım bende karaca seti alırken aynısını bana da söylediler ama maalesef benimkilerde yanıyo o yüzden bende altını hafiften kısarak yemeklerimi yapıyorum iyice eriyip gitmesinler diyeçelik tencerelerim korkmaz canım, teflon olanlarda tava tencere hepsi tefal hepsınden memnunum sımdılık canım. korkmazın ama alırken kulplar yakmaz ısınınca demıslerdi yakıyor tek sıkıntısı o
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinKızlar günaydın
ben de erime yada yıpranma hiç yok canım kulplarda çelik sadece el yakıyormerhaba kızlar nasılsınız benimde çok yoğun geçti günlerim sün akşam misafirim vardı temizlik hazırlık falan derken çok yoruldum ama güzel geçti gecemiz
aynen canım bende karaca seti alırken aynısını bana da söylediler ama maalesef benimkilerde yanıyo o yüzden bende altını hafiften kısarak yemeklerimi yapıyorum iyice eriyip gitmesinler diye
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
yok benimkiler çelikken değil bazı yerleri çelikken ama diğer kısımları ısı aldımı erime yapıyo ne yazııkiben de erime yada yıpranma hiç yok canım kulplarda çelik sadece el yakıyor
Canım geçmiş olsunKızlar günaydın
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahGünaydın kızlar, bayramimiz kutlu olsun.
Erkenden uyandık yine, eşimle kahve keyfi yaptik.
Biraz ortalığı toplayıp kahvaltı yapariz.
Sonra cenazeye gideceğim, dönüşte arkadaşlarla otururuz. Eve gelmem yine akşamı bulur.
selam canımSelam canlarnasilsiniz
Geçmiş olsun canımKızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?