Devlet drlarinin çoğu ilgisiz ve insanla nasil konuşacağını bilmiyor ki bu bir de çocuk.
Dünya göze gitmiştim ben uzunca bir zaman önce, birde oraya git vega hastanesinin o taraflarda şu an.
Canım biz de tersi oldu. Özeldeki dr çok ters. Devlet hast. Bile buna göre çok iyi di
Adam sürekli tersleme durumunda.
Hiç moral vermiyor. Araştırıcam dünya göz diğer hastaneler bir bilgi verecekler ağızlarından cımbızla çekiyoruz lafları Allahım düşürmesin

Hayret birşey valla.
Araştır bakalım diğer hastaneleri de cnm

Günaydın herkese...
iyiniyetli bu yıl 1. Sınıflar beniçok yoruyor.. sanki gittikçe nesil değişiyor bilmiyorum... ne ses kalıyor ne hâl...Ustelikgecen yıl kurslarım falan vardi..Bu kadar değildim

sekerim00 sağol cnm koşturma geçiyor benin.

K kahvemsi mutluluk başınız sağolsun
..Hep öyle değil miyiz.
Kotu bir şey duyunca hayat boş der yine gunluk hayatin ritimine kapiliriz... Biraz daha canımızın kiymetini bilmek gerekli aslında

Gunaydin herkese erken uyandim.. dun okul sonrasi acul ihtiyaclar vardi carsi pazar gezdik..oldukca harcamalı gecti
Oğlumun kişisel ve oda ihtiyaçlarını aldim...Bekledigim indirimler yapılmayınca az taksitlere böldüm...

Tabi gezerken yedik içtik.. Bu ara biraz dışarı harcama fazla oldu...

Gün içinde işlerim bitince hemen hesaplama yapacagim. Eksiye falan girmeyeyim..

Camasir yikama kurutma katlama günü. 2 günlük de yemek yaparim

Şuraya ev işlerinin bir kısmını halletmiş tatlu koyalim

Çamaşırların kurumasını bekliyorum birazdan da yemek yaparim...Pırasa mercimek çorbası yapacagim. Brokoli haşlarım yanına yarin et yaparim

Başınız sağolsun cnm
Ne kadar küçük şeyleri takiyoruz kafamiza bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…