Selam kızlar, sağolun hepiniz.
Bugün yine ölümü hatirlayip uzuldugumuz, kirildigimiz çoğu seyin boş olduğunu, vakti zamanı gelince herşeyin sona erdiğini hatırladığım günlerden biri oldu. Rabbim kalanlarina sabır versin.
Bugunlerimizi aratmasın, sağlıkla sinamasin hickimseyi.

Cenaze sonrası arkadaşlarla oturduk biraz. Uzun zamandır görmediğim pek çok kişiyi gördüm.
Sonra bölümden arkadaşlarla AVM ye gittik. Mavi jeans outleti vardı. İki tane jean, bir gömlek, bir hırka aldım kendime.
Aldıklarım epey hesaplı ve güzel parcalardi. internetten sipariş vermiştim LCW den, onları yarın iade ederim. aldıklarım daha kaliteli. Yenilerin yerine evden dört parça dolap uygulamasına koydum.
Gittiğimiz AVM en yakın arkadaşımın evine yakın. Gel kahve icelim diye aradım. Kahvaltı bile yapmadım sen gel dedi. Ona geçtim. Sohbet, muhabbet derken aksam oldu.
Eve geldim bir posta çamaşır attım, duş alip şimdi oturdum.
Yarın yine herşeyi unutup hayat koşusturmacasina kaldığımız yerden devam

Ben dolap uygulamasını hic kullanmadım. Kim beğenip alır diye düşünüyorum nedense..
Ben geçen haftalarda 300 TL lik züccaciye malzemesi sattım. Kitap, ayakkabı, bot sattım. İki yana kabanimi ve Birkaç parça kıyafet sattım. Fiyatı uygun yazınca alıcı çıkıyor canım.
Bir daha kullanmayacağım ama iyi durumda olan parçaları yükledim, zaten her durumda elden cikartacagim için fiyatı da oldukça uygun tutunca alıcı çıkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…