- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.301
Iyiyim BendeSelâm, iyiyiz sen nasılsın
Ohh miss , bende utu yaptım bugünIslerim bitti evim kıyafetler pırıl pırıl oldu.
Utu kalsin artik yemek duş ve dinlenme modu artik
Ya hiç sevmiyorum utu yapmayı.. ne guzel oluyor utulenince kiyafetlerOhh miss , bende utu yaptım bugün
Ellerine sağlık canım, kolay gelsinIslerim bitti evim kıyafetler pırıl pırıl oldu.
Utu kalsin artik yemek duş ve dinlenme modu artik
Sağol cnm..Ellerine sağlık canım, kolay gelsin
Bu aksamdan itibaren başladık cnm.Sağol cnm..
Doğalgaz yakmaya başladınız mi
Gömlekler mecburen utuleniyor , bende çok sevmiyorum utu yapmayıYa hiç sevmiyorum utu yapmayı.. ne guzel oluyor utulenince kiyafetler
Büyükler için çok soğuk değil ama çocuk olunca zor olurBu aksamdan itibaren başladık cnm.
Ne kadar cnm 6lisiA101 de bugün kağıt havlular da yüzde 25 indirim vardı, eve dönerken iki tane 6li aldım stoga ekledim.
7,46 TL ye geliyor kendi markası vardı sadeceNe kadar cnm 6lisi
Ben geçen haftalarda 300 TL lik züccaciye malzemesi sattım. Kitap, ayakkabı, bot sattım. İki yana kabanimi ve Birkaç parça kıyafet sattım. Fiyatı uygun yazınca alıcı çıkıyor canım.Ben dolap uygulamasını hic kullanmadım. Kim beğenip alır diye düşünüyorum nedense..
Özellikle bebek, çocuk eşyaları çok satıyor.Ben dolap uygulamasını hic kullanmadım. Kim beğenip alır diye düşünüyorum nedense..
Uyguna denk gelmiş canim7,46 TL ye geliyor kendi markası vardı sadece
Doğrudur tâbi, bizim cocuk eşyaları 2 veya 3 çocuktan geçince çok da satilacak gibi olmuyor :)Özellikle bebek, çocuk eşyaları çok satıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?