- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.381
24 25 derece için 50 55 çalıştırmak lazım.Merhaba hanımlar hayırlı sabahlar
Kombiyi kullanırken kaç derecede kullanmak mantıklı ve verimlidir?
Örneğin evin içini 24 25 derece istiyorum
Bunun için kombiyi 45 derecede mi yoksa 55 derecede mi çalıştırmak mantıklıdır fatura açısından?
Görüşleriniz benim için değerli
Teşekkür ederim
Ben sana yardımcı olurum canım.24 25 derece için 50 55 çalıştırmak lazım.
Kombiye göre değişir tabi ama bu
Ben 45 47 de çalıştırıyorum 22 23 derece oluyor
Numaralı kombilere göre ben 1 derece de çalıştırıyorum 24 25 için 2 ye getirmek lazım.
22 23 derece soğuk değil biz sıcağı sevmiyoruz sanırım incecik tişortle geziyorum annem gelince 55 60 a çıkarıyorum
Selam kızlar
Şu dolap uygulaması nasıl
Satış yapmak istiyorum bilgim yok kargo nasıl ücretlimi uyguna vericem sıfır montları 25 e falan koyucam. Az kullanılmış 20
Pantolon koyarım 10 15 ama uygulama satıştan ücret kesiyorsa ve kargo dahilse satışlarımın anlamı kalmaz.
Letgoya koydum çok uyguna koyduğum etiketli ürünlere hala pazarlık soruyorlar.
Hiç satış yapamıyorum. Azda olsa satsam eve destek olacak ev ferahlayacak
Oyuncak puset araba koltuğu kıyafet bir sürü şey var elimde
Yazarım canım akşam indiricem mutlakaBen sana yardımcı olurum canım.
Satış tutarından yüzde 10 komisyon kesiyor, kargoyu istersen sen ödersin, istersen alıcı ödemeli yapabilirsin. Genelde alici ödemeli yapıyorlar.
Kargo ücreti 5 TL, bazen kampanya, festival oluyor 1 TL ye kadar düşüyor kargo ücreti.
Uygulamayı indirip denemeni tavsiye ederim.
Sonuçta kaybedeceğim birşey yok, özellikle bebek, çocuk ürünleri çok satılıyor. Fiyatı uygun tutarsan kolay satılır zaten.
Üye olurken benim kullanıcı adımı girer misin
Davet kodu kismina KULLANICISC yazarsan sevinirim
Ben de ispanağı böyle çok seviyorum.Bugün ıspanak yapıcam
Kızlar ven bunu nette görmüştüm geçen yıl yaptık çok sevdik
Kök kısımlarını biraz uzun bırakıyorum
Haşlayıp soğudunda 1 diş sarımsak yarım limon suyu tuz bol zeytinyağı pul biber döküyorum. Çok sevdik güzel meze oluyor kökleri de atışmamış oluyor belki denemek isteyen olur.
Bugün tarhana yoğurtlu ıspanak kavurma pilav var.
Yarında biber patates havuç kızartıcam yanına da erişte yaparım.
C.tesi lahana var belki başka birşey yaparım şuan tam karar vermedim
Pazar çiğ börek yapıcam
Bende hep kavurup yoğurtlarım. Sevmiyoruz salçalı yemeğini.Ben de ispanağı böyle çok seviyorum.
Normal yemek yaparken de saplarını hiç atmıyorum, dogruyorum hepsini. Zaten pişince yumusuyor.
Çok uyguna gelmiş cnmKızlar selam, a101de 40li familia WC kağıdı 40 TL den 26,95e düşmüş.gecen haftaların insert ürünü denk gelirseniz haberiniz olsun.
Ben bir tane stoga aldım.
Markette tesadüfen biri alırken gördüm, hemen kaptım.Çok uyguna gelmiş cnm
Geçen ay familia 40li a101de 37 tl idi cnm,Markette tesadüfen biri alırken gördüm, hemen kaptım.
Gerçekten uygun. Taşıyacak durumum yoktu yoksa bir tane daha alirdim
gecen ay ındırımdeydi o canım gıttım erkenden persembe dedıler yok bitti, e ne ara bitti bu, alan olmaz dıye salıdan cıkarmıslar ne anlamadı kaldı o zman indirim gününün dedım, abla cogu urun satılmıyor kalmasın diye önden baslıyoruz dedi alamadımMarkette tesadüfen biri alırken gördüm, hemen kaptım.
Gerçekten uygun. Taşıyacak durumum yoktu yoksa bir tane daha alirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?