24 25 derece için 50 55 çalıştırmak lazım.
Kombiye göre değişir tabi ama bu
Ben 45 47 de çalıştırıyorum 22 23 derece oluyor
Numaralı kombilere göre ben 1 derece de çalıştırıyorum 24 25 için 2 ye getirmek lazım.

22 23 derece soğuk değil biz sıcağı sevmiyoruz sanırım incecik tişortle geziyorum annem gelince 55 60 a çıkarıyorum

Selam kızlar
Şu dolap uygulaması nasıl
Satış yapmak istiyorum bilgim yok kargo nasıl ücretlimi uyguna vericem sıfır montları 25 e falan koyucam. Az kullanılmış 20
Pantolon koyarım 10 15 ama uygulama satıştan ücret kesiyorsa ve kargo dahilse satışlarımın anlamı kalmaz.
Letgoya koydum çok uyguna koyduğum etiketli ürünlere hala pazarlık soruyorlar.
Hiç satış yapamıyorum. Azda olsa satsam eve destek olacak ev ferahlayacak
Oyuncak puset araba koltuğu kıyafet bir sürü şey var elimde

Ben sana yardımcı olurum canım.
Satış tutarından yüzde 10 komisyon kesiyor, kargoyu istersen sen ödersin, istersen alıcı ödemeli yapabilirsin. Genelde alici ödemeli yapıyorlar.
Kargo ücreti 5 TL, bazen kampanya, festival oluyor 1 TL ye kadar düşüyor kargo ücreti.
Uygulamayı indirip denemeni tavsiye ederim.
Sonuçta kaybedeceğim birşey yok, özellikle bebek, çocuk ürünleri çok satılıyor. Fiyatı uygun tutarsan kolay satılır zaten.
Üye olurken benim kullanıcı adımı girer misin
Davet kodu kismina KULLANICISC yazarsan sevinirim

Bugün ıspanak yapıcam
Kızlar ven bunu nette görmüştüm geçen yıl yaptık çok sevdik
Kök kısımlarını biraz uzun bırakıyorum
Haşlayıp soğudunda 1 diş sarımsak yarım limon suyu tuz bol zeytinyağı pul biber döküyorum. Çok sevdik güzel meze oluyor kökleri de atışmamış oluyor belki denemek isteyen olur.
Bugün tarhana yoğurtlu ıspanak kavurma pilav var.
Yarında biber patates havuç kızartıcam yanına da erişte yaparım.

C.tesi lahana var belki başka birşey yaparım şuan tam karar vermedim
Pazar çiğ börek yapıcam

Yazarım canım akşam indiricem mutlaka
İnş. Olur ya evden fazlalıkları çıkarmak çok iyi olacak.
Puseti falan yıkadım hep indirdim yukarıdan sarmıştım bebe şampuanları ile yıkadım
Akşama eşim yok mesaisi var o zaman oğlanı uyutup rahat yapıcam

Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım.
Okul ev iş telaşından bakamadım gerçi yeni katıldım aranıza beni tanıyan yoktur
Bu ay 4 çeyrek ile ekim ayını kapattım.
2 si eşimin maaşından , 2 si de dolap uygulamasında sattıklarımdan kazandığım para ile aldım. Allah bereketini versin.
Kasımda hedef en az 3 bakalım

Ben de ispanağı böyle çok seviyorum.
Normal yemek yaparken de saplarını hiç atmıyorum, dogruyorum hepsini. Zaten pişince yumusuyor.

merhaba kızlar nasılsınız?? burda hava kapalı olduğundan ruhum daraldı resmen eve gidip neskafe mi yapıp üstüme de battaniyemi alıp akşam ki yağmuru izlemek istiyorum sadece yağmur sesi olsun yeter bana terapi gibi gelecek ama maalesef ki hepsi bir hayal işten çık çocukları al eve geç yemek yap mutfağı topla çay meyva saati yap sonra çocukları yatağına yatır uyut derken hopppp saat olmuş 10 sonra evi topla et derken saat 11--11.30 yatağa gir uyu buna da şükür

Ben de ispanağı böyle çok seviyorum.
Normal yemek yaparken de saplarını hiç atmıyorum, dogruyorum hepsini. Zaten pişince yumusuyor.
Bende hep kavurup yoğurtlarım. Sevmiyoruz salçalı yemeğini.
Hava buzz
Kış koşa koşa geldi aheste aheste gider

Hava sıcak burda, cam açık şu an
Gece kapatıyoruz ama
Toprak kuruyken bahçede temizlik gerekiyor, yeni şeyler ekmek için,
Evde temizlik gerekiyor hava soğuyunca halıları sermek için.
Plates yapip Yemek yiyip, dus alıp, kahve içip dinlenmek istiyorum ,
Sebze meyve aldım, yerleşecek, dolaptaki yemekler çıkıp, ilave yapılıp sofra hazırlanacak, mutfak toparlanacak....offff 10 dk sonra kalkayım

Markette tesadüfen biri alırken gördüm, hemen kaptım.
Gerçekten uygun. Taşıyacak durumum yoktu yoksa bir tane daha alirdim
Geçen ay familia 40li a101de 37 tl idi cnm,
Ekstra indirime denk gelmişsin süper.
Yarın kaşar peyniri indirimi var, sabah uğrayacağım bakalım.

Markette tesadüfen biri alırken gördüm, hemen kaptım.
Gerçekten uygun. Taşıyacak durumum yoktu yoksa bir tane daha alirdim
gecen ay ındırımdeydi o canım gıttım erkenden persembe dedıler yok bitti, e ne ara bitti bu, alan olmaz dıye salıdan cıkarmıslar ne anlamadı kaldı o zman indirim gününün dedım, abla cogu urun satılmıyor kalmasın diye önden baslıyoruz dedi alamadım

Günaydın herkese soğuk ve yağmurlu günle kasım ayı başladı...

Hazırlanıp cikariz...
Eşim maaşını haftaya alacak salı gününü bulabilir dedi... Bu ay harcamalı gecti gelecek ay da oyle olacak şehir dışı düğün var. Takısı yol parası kıyafet derken harcanır yine... Esim maaşı alsin da bir bakayim durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…