- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.401
Ben de sabah sabah market turları yaptım.Sabah iş çıkışı a101 in kaşarpeyniri indirimini yakaladım
Tarabya ve ahir markalarini hiç kullanmadım merak da ettim ama almadım.
Bir adet muratbey alip stoga atıyorum.
4,70 indirimli fiyati ile 18.80e geldi 500 gr.
canım a101 7kasımda 10litre yudum 70lira, ama özelliğine bak bazen farklı oluyorBen de sabah sabah market turları yaptım.
Binden ahşap standli porselen fırın tenceresi aldım. Gelin hanıma hediye edeceğim.
Yerel markette 5tl 10 TL indirimleri vardı. Yeşil çay ve kahve aldım.
A101e girdim ama akşam evin ordan alacağım. Sütaş ve Torku yoktuTrakya 2 tane tost için, kahvaltı için Muratbey alacagim.
40 li WC kağıdı kaldiysa bir tane daha alacağım.
Bu arada dikkatimi çekti sıvı yağlara ve zeytinyağlara zam gelmiş. 5 litre yudum indirimde 41 TL idi. Güzel bir indirim bulursam bir teneke alacağım stoga.
Gördüm canım onu, ama 10 litre fazla olurcanım a101 7kasımda 10litre yudum 70lira, ama özelliğine bak bazen farklı oluyor
allah bereket versin kuzum darısı bizeselam kızlar, kasım ayı hepimize iyi gelsin umarım
karamelli_turta bana 1 gram yazar mısın, yeni ayın bereketi olsun diye hemen aldım
Bereketli olsun canımselam kızlar, kasım ayı hepimize iyi gelsin umarım
karamelli_turta bana 1 gram yazar mısın, yeni ayın bereketi olsun diye hemen aldım
İlk birikim yaptığım zamanlar ben de tüm parayı ayırıp çok az harçlık bırakıyordum ama zamanla dengeyi kurdum.K kahvemsi mutluluk bence cok guzel bir aliskanlik ayın ilk günü altin almak... Ben atın 15 'in de son kuruşa kadar birikim yapinca diğer ay 'ın 15 i gelmek bilmiyor
Hayranım nasıl ayarların kız hesaplamış bide ne bulduysan attım ama bu sene inş daha rahat kış gececk ben başladım yemeye hem daha kolay oluyor kombiyi açtım çocuklar usumesin diye bende birikim yok ama takipteyimİlk birikim yaptığım zamanlar ben de tüm parayı ayırıp çok az harçlık bırakıyordum ama zamanla dengeyi kurdum.
tüm parayı ayırınca ister istemez bir kıtlık psikolojisi içerisine giriyordum.
harçlık ayırdığım tutar artıyor zaten, ay sonu onu da birikime atıyorum.
derin dondurucuyu tam kullanma zamanı bana göre,
ben 1 kasım-1 nisan arası kullanacak şekilde doldurdum. haftalık saydım sebzeleri :))
Geçen sene kış bitmeden dondurucu bitince bu sene sebzeye ağırlık verdim valla.Hayranım nasıl ayarların kız hesaplamış bide ne bulduysan attım ama bu sene inş daha rahat kış gececk ben başladım yemeye hem daha kolay oluyor kombiyi açtım çocuklar usumesin diye bende birikim yok ama takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?