Ben de sabah sabah market turları yaptım.
Binden ahşap standli porselen fırın tenceresi aldım. Gelin hanıma hediye edeceğim.
Yerel markette 5tl 10 TL indirimleri vardı. Yeşil çay ve kahve aldım.
A101e girdim ama akşam evin ordan alacağım. Sütaş ve Torku yoktu Trakya 2 tane tost için, kahvaltı için Muratbey alacagim.
40 li WC kağıdı kaldiysa bir tane daha alacağım.
Bu arada dikkatimi çekti sıvı yağlara ve zeytinyağlara zam gelmiş. 5 litre yudum indirimde 41 TL idi. Güzel bir indirim bulursam bir teneke alacağım stoga.

canım a101 7kasımda 10litre yudum 70lira, ama özelliğine bak bazen farklı oluyor

Selam kızlar.
Sabahtan beri 2 makine çamaşır bulaşık banyo yıka uğraştım. Eşim bu vardiyada iken haftada 2 süpürüyorum ev berbat ona girmedim huysuzluk yapıyor yok sesi yok kafasını dinleyemiyormuş.
Mutfağı topladım. Yemek yapıcam.oğlumla dergi etkinlikleri yaparız anneme gidicem esmalarımı tamamlıcam vaktim kalırsa dolap için foto çekicem 1 makina daha çamaşır yıkıcam. Nerde kuruyacak sıkıntısı aldı tabi artık.
Mutfağa halı çıkarıcam p.tesi yazlık halımı kaldırayım ayaklarım üşümeye başladı.

Bu arada hafta başından beri 25 tl market pazar yaptım. Ekmek su dahil değil. Eşim yapamazsın eksik bitmez diyordu valla yemek menüsü ile çok iyi idare ediyorum. Bu hafta pazara gitmem. Muz alıcam manavdan sadece süt peynir eksiği var onları tamamlarım.
İndirim vs takip etmiyorum artık 3 5 ay

Sağolun kızlar, her ayın ilk günü ne olursa olsun bir gram almaya çalışıyorum, aylardır gelenek haline getirdim.
Bu ay biraz yüksek ödemelerim var, tamamlanması gerekenleri de bu ay halledip önümüzdeki ay kk komple kapatacağım.
2020ye borçsuz harçsız girmek üzere plan yapıyorum.

K kahvemsi mutluluk bence cok guzel bir aliskanlik ayın ilk günü altin almak... Ben atın 15 'in de son kuruşa kadar birikim yapinca diğer ay 'ın 15 i gelmek bilmiyor
İlk birikim yaptığım zamanlar ben de tüm parayı ayırıp çok az harçlık bırakıyordum ama zamanla dengeyi kurdum.
tüm parayı ayırınca ister istemez bir kıtlık psikolojisi içerisine giriyordum.
harçlık ayırdığım tutar artıyor zaten, ay sonu onu da birikime atıyorum.

derin dondurucuyu tam kullanma zamanı bana göre,
ben 1 kasım-1 nisan arası kullanacak şekilde doldurdum. haftalık saydım sebzeleri :))

Hayranım nasıl ayarların kız hesaplamış bide ne bulduysan attım ama bu sene inş daha rahat kış gececk ben başladım yemeye hem daha kolay oluyor kombiyi açtım çocuklar usumesin diye bende birikim yok ama takipteyim

Iyi aksamlar kizlar
Cok sukur haftayi bitirdim
Ben dondurucuya ufak ufak basladim
Misafir geldiginde domates cikardim hizli olsun diye
Birde bezelyeleri pisirmeye basladim
Artik bencede zamani geldi

Geçen sene kış bitmeden dondurucu bitince bu sene sebzeye ağırlık verdim valla.
Boş kalan yerlere ben de elime geceni attım sonra.
Ağız tadıyla tuketiriz umarım hepimiz

Eve dönerken A101e uğradım. Resmen kaşar peynirleri yok satmış. İki tane kaşar, iki tane eski kaşar aldım.
Evde yemek yok diye eşim disaridan söylemiş. O kadar açtım ki kizamadim :)
Haftasonu birkaç çeşit yapayım, kış geldi artık normal yemek duzenine geçeriz. Dışarıdan gelince insan sıcak birşeyler arıyor.
Hava ne soğumuş öyle yalnız, bir gecede kış gelmiş sanki. Evin içi soğuk değil, hirkayla kurtarır. Biraz daha kombiyi açmadan gecirirsek iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…