Esim yarin pazara yetişirse 2 haftalik alacak oldu.

Yetişemezse yarin dondurucuya başlarım...
Ev işlerimi bu haftaici 1 gün tatil olunca hallettim. Yarın oğlumla okul çalışmalrı falan yapar evde vakit geçiririz.

Utum cok birikti... bakalim ne yapacagim...

Bu arada daha ısınma yapamadığım halde merkezi sistem 55 geldi... bu kış gaz sağlam gelecek belli anlaşılan

Biz iki kişiyiz her gün dolmuyor, iki- üç günde bir çalışıyor bulaşık. Haftasonu evdeysek günlük çalışır.
Benim son zamanlarda 45-50 TL civarı geliyor.
Sifonun içine pet koydum, üç ayarlı basma yeri var genelde küçüğünü kullanıyoruz. Musluklarin altında vana var, akan suyu oradan kistim.
Bunların dışında pek tasarruf yok. Temizlik yapmayı da cok sevdiğimden, fatura normal bize gore

sabah anneme kahvaltıya gitmeyi düşünüyordum ama hava soğuk, eşim evde, vazgeçtim.
Epey ütü var.
Biraz eve el atmam gerek. Yerleşmeyi bekleyen stokluklar var.
Havalar soğudu çamaşır sorunum başladı. Cam balkon ve kurutma makinası işini iyice araştırıp birşeyler yapmak gerek

Günaydın
Bir kalktim gözler im yüzüm şişmiş maalesef. İnşallah cabuk iyilesirim. Kum döken var mi kızlar enfeksiyonun çok kuvvetli imiş.

Sizleri okudum. @kronikuykucu canım su faturan gerçekten çok bir sebebi vardır saat filan mi bozuk acaba. Komşularına sor bir istersen onların faturaları basılmış

Ben bulaşık makinamin bir saatlik programı var onu kullanıyorum hem pratik hem ekonomik oluyor hem de zamandan tasarruf ediyorum. Çabucak yıkıyor ve enerji tasarruflu

Canım benim makinada da var 55 dklik program ama tasarruflu değil.
Bulaşık makinesini ilk aldığımızda o programı kullandım hep ama elektrik faturami yükseltti.

günaydın kızlar
o kadar zor kalkıyorumki sabahlarıııı hiç kalkasım gelmiyor bide hava karanlık yeni aydınlanıyor oluyor
aralığın 20sinde 32. haftam doluyor işten çıkıp hem dinlenmek hem gezmek istiyorum bebekten önce :)

aslında çalışabilsemde çalışsam keşke böyle diyorum ama şimdiden evde ne yaparım diye düşünüyorum insan evde daha çok yoruluyor hayırlısı bakalımm

siz napıyosunuzz kızlarrr

bizde birikim sıfır bu arada alınacaklar geçim derken bişey kalmıyor bu ay vestiyerin son taksidi son maaş bize kalcak inşallah ufak tefek şeylerden sonra :) onuda bebişin ihtiyaçlarına ayırcaz

Günaydın sekerim,
Ozletiyorsun kendini, bebisten sonra iyice unutma bizi :)
Ben 32 dolunca çıktım izinlerime hatta ikincide 30un içindeydim:))
O kadar kendini yormaya ne gerek var ki senin de dinlenmeye ihtiyacın var.
Ne yapacaksın soyliiyim yat dinlen evde
Arada gez tâbi.
Isim ne olacak cnm kismetse?

valla hergün aklımdasınız giriyorum siteye ama işyerinde rahat giremiyorum artık maalesef
eve gidincede yemek bulaşık derken halim kalmıyor inanki
okumaya çalışıyorum biraz

ismimiz nasipse Emirali olacak turtişim

son dk kararımız değişmezse :)
değişmez sanıyorum :)

gecmıs olsn canım annem tas kırdırmıstı bol bol su iç bide maydonoz sanırım ıyi gelıyomus bu durumda
yok cnım saatte sorun yok biz cok kullanıyoruz

İsmini çok beğendim, maşallah

Adı ile yaşasın inş.
Benim oğluşun adı da Emir
Emir ler yaramaz olur derler hep denk geldiklerimde yaramaz benim oğluş sakin arada tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…