- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.441
Biz iki kişiyiz her gün dolmuyor, iki- üç günde bir çalışıyor bulaşık. Haftasonu evdeysek günlük çalışır.bizde de oyle canım devamlı camasır mak calısır kv bi oglumu yıkamıyosun dıyobulasık önerinizi dikkate alıcam ama bakalım önümüzdeki ay dusurebılecekmıyım
peki kizlar bulasık mak her gün calısıyormu mutlaka bizim bi gun durup obur gun calısıyor mısafır yoksa
karamelli_turta K kahvemsi mutluluk
Canım benim makinada da var 55 dklik program ama tasarruflu değil.Günaydın
Bir kalktim gözler im yüzüm şişmiş maalesef. İnşallah cabuk iyilesirim. Kum döken var mi kızlar enfeksiyonun çok kuvvetli imiş.
Sizleri okudum. @kronikuykucu canım su faturan gerçekten çok bir sebebi vardır saat filan mi bozuk acaba. Komşularına sor bir istersen onların faturaları basılmış
Ben bulaşık makinamin bir saatlik programı var onu kullanıyorum hem pratik hem ekonomik oluyor hem de zamandan tasarruf ediyorum. Çabucak yıkıyor ve enerji tasarruflu
Günaydın sekerim,günaydın kızlar
o kadar zor kalkıyorumki sabahlarıııı hiç kalkasım gelmiyor bide hava karanlık yeni aydınlanıyor oluyor
aralığın 20sinde 32. haftam doluyor işten çıkıp hem dinlenmek hem gezmek istiyorum bebekten önce :)
aslında çalışabilsemde çalışsam keşke böyle diyorum ama şimdiden evde ne yaparım diye düşünüyorum insan evde daha çok yoruluyor hayırlısı bakalımm
siz napıyosunuzz kızlarrr
bizde birikim sıfır bu arada alınacaklar geçim derken bişey kalmıyor bu ay vestiyerin son taksidi son maaş bize kalcak inşallah ufak tefek şeylerden sonra :) onuda bebişin ihtiyaçlarına ayırcaz
valla hergün aklımdasınız giriyorum siteye ama işyerinde rahat giremiyorum artık maalesefGünaydın sekerim,
Ozletiyorsun kendini, bebisten sonra iyice unutma bizi :)
Ben 32 dolunca çıktım izinlerime hatta ikincide 30un içindeydim:))
O kadar kendini yormaya ne gerek var ki senin de dinlenmeye ihtiyacın var.
Ne yapacaksın soyliiyim yat dinlen evde
Arada gez tâbi.
Isim ne olacak cnm kismetse?
gecmıs olsn canım annem tas kırdırmıstı bol bol su iç bide maydonoz sanırım ıyi gelıyomus bu durumdaGünaydın
Bir kalktim gözler im yüzüm şişmiş maalesef. İnşallah cabuk iyilesirim. Kum döken var mi kızlar enfeksiyonun çok kuvvetli imiş.
Sizleri okudum. @kronikuykucu canım su faturan gerçekten çok bir sebebi vardır saat filan mi bozuk acaba. Komşularına sor bir istersen onların faturaları basılmış
Ben bulaşık makinamin bir saatlik programı var onu kullanıyorum hem pratik hem ekonomik oluyor hem de zamandan tasarruf ediyorum. Çabucak yıkıyor ve enerji tasarruflu
İsmini çok beğendim, maşallahvalla hergün aklımdasınız giriyorum siteye ama işyerinde rahat giremiyorum artık maalesef
eve gidincede yemek bulaşık derken halim kalmıyor inanki
okumaya çalışıyorum biraz
ismimiz nasipseEmirali olacak turtişim
son dk kararımız değişmezse :)
değişmez sanıyorum :)
Adı ile yaşasın inş.valla hergün aklımdasınız giriyorum siteye ama işyerinde rahat giremiyorum artık maalesef
eve gidincede yemek bulaşık derken halim kalmıyor inanki
okumaya çalışıyorum biraz
ismimiz nasipseEmirali olacak turtişim
son dk kararımız değişmezse :)
değişmez sanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?