Hakkinda hayirlisi olsun cnm.
Insanin enerjisini aşağı çeken insanla ömür geçmez,sen güçlü bir kadinsin rabbim çocuklarına da uzun ömürler versin maşallah.

Ne güzel çocuklar yetiştirmişsiniz, maşallah.
Rabbim herkese kalbinde olanı verir, yazıklar olsun böyle adamlara da.
Hep kadının gizli birikimi, ayrı birikimi olsun diyorum böyle olayları duyunca da doğru düşündüğümü görüyorum.
Sizi ayrıca tebrik ederim, hayata bakışınız, duruşunuz, mücadelenin ile örnek bir kadinsiniz.

Biz de son anda bir karar aldik.. hesap yaptik. Bu ay birikim yapmayacağız kk tamamını ödeyeceğiz. Cunku her taksit harcama birvirine eklenip artiyor.Limiti de 1000 e düşürüp nakit harcamaya başlayacağız. bu 1000 tl yi de benim bireysel emeklilik ve yakıt ve aidatta kullanacagiz sadece.... Aralik 7 sinde ek dersi borcsiz temiz karsilamak istiyoruz

masAllah yavrularınıza ne güzel kol kanat germişsiniz

Varyemez seni tebrik ediyorum. Çocuklarınla mutlu bir hayatın olsun inş.
Ben de eşim biriktirmeyi beceremediği için gizli biriktiriyorum. Birlikte inanın çok denedik. Bunun hastalığı var o var bu var. Paranın yoksa yüzüne bile bakmıyor kimse.
Bileziği bile para olarak görüyor sağolsun bize harcar ama birikim bilnez

Tatlu adiniza çok sevindim cnm,
Nakite geçince insan her kuruşun değerini daha çok farkediyor.

Hem güvenlik hemde aslinda aklima ilk gelen, göze gelmesin bazilarinin gözü kalir, herkese de anlatır.
Benim Bebeğim olana kadar birikim yapmak aklımın ucundan bile geçmedi, çevremden kimse para bileceğimi tahmin etmez, bebekten sonra da ara ara size bakıyorum, altınla mı devam ediyorsunuz başka şeylere yönlendiniz mi diye.

Haftalik alışverişimizi yaptık,
Iki günlük yemeklerim de tamam.
Sigara böreği saracağım birazdan buzluğa atarim, pratik olsun.
Ben de mutfaktan şimdi çıktım sigara böreği yaptim dondurucu ya koydum...
Yarın menü tavuk pilav kolay yani...
Birazdan aksam yemeğimizi yeriz.
Duş ve sonrası uyku zamanı

Sağol canım.
Bur ara bu yöntemi denemiştim. Faize girmek üstüne borcu odeyemenek üstüne tekrar tekrar kredi çekerken buluyorduk kendimizi.
Gecen yıl eşya almak için bitiktirdik iyi oldu. Simdi sadece mobilya borcumuz var KK ya o da 4 taksitte bitecek az kaldı.
Ben 6 yildir azar azar biriktiriyordum. 2 yıldır maasimi ve ekdersimi bir miktar eksik söylüyorum o parayı doğru birikime atıyorum. İkimize de araç lazım su an tek araç var dun şakayla karisik araba alayın kendime bari dedim hic sesi çıkmadı o kadar para olduğu aklının ucundan geçmez

Mutfak bugün epey zamanımı aldı.
Yayla çorbası, kıymalı patlıcan, pilav, yeşil mercimek, havuç tarator, barbunya pişirdim. Termos kaplara koyup dolaba kaldirdim.
Yanlarina salata, turşu ile hafta sonuna kadar yeter sanırım.
Bugün için de süzme mercimek, et sote, patates püresi ve salata yaptım. İki öğün yenilince bunlar bitti.
Mutfağı toplaması vs derken saat geçti.
Eşim balkonu temizledi, gardrobunu duzenledi. O da bir sürü kıyafet ayırdı. Yarın işe giderken muhtarlığa bırakırım.
Ütü bu hafta da yapmadım, önümüzdeki haftayı kurtaracak kıyafetler var. Haftaya Allah büyüktür :))
Bir sevemedim şu utuyu

Harikasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…