- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.541
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.Benim çok uzun hikayenin özeti şu severek evlendiğim adamı evlendikten sonra bambaşka biri olarak tanıdım.Kendi ailesiyle benim ve çocuklarım arasında bir denge adamı olamadı bir türlü ve 18 yılın sonunda gidişata "YETER" dedim.
Evimi ayırdım.
Kağıt üzerinde duran bir evlilik var ortada.
Yaşadıklarıma büyük oğlum bile dayanamadı
Bana "anne sen bunca sene çok bile dayanmışsın bunlara .
Bu adamdan bir ...ok olmaz boşa bu adamı " dedi kuzucuğum .
Neyse başınızı ağritmayayim
Ben evi ayırdım boşanma sürecini de başlatan ben olmak istemiyorum
Ne hali varsa görsün.
Çocukların bütün ihtiyaçlarını babaları görüyor
Haftalık market kasap vs alışverişlerinin de bir bölümünü çocuklar vasıtasıyla yaptırtıyorum.
Çocuklar anne senin paran zaten bizim ama babamın parasının nerede kimde olduğu belli değil artık ailesinin üzerinde midir malı bilen yok senelerdir
O nedenle benim çocuklar babalarına acımıyorlar
Ne güzel çocuklar yetiştirmişsiniz, maşallah.Benim çok uzun hikayenin özeti şu severek evlendiğim adamı evlendikten sonra bambaşka biri olarak tanıdım.Kendi ailesiyle benim ve çocuklarım arasında bir denge adamı olamadı bir türlü ve 18 yılın sonunda gidişata "YETER" dedim.
Evimi ayırdım.
Ne hali varsa görsün.
Haftalık market kasap vs alışverişlerinin de bir bölümünü çocuklar vasıtasıyla yaptırtıyorum.
Çocuklar anne senin paran zaten bizim ama babamın parasının nerede kimde olduğu belli değil artık ailesinin üzerinde midir malı bilen yok senelerdir
masAllah yavrularınıza ne güzel kol kanat germişsinizBenim çok uzun hikayenin özeti şu severek evlendiğim adamı evlendikten sonra bambaşka biri olarak tanıdım.Kendi ailesiyle benim ve çocuklarım arasında bir denge adamı olamadı bir türlü ve 18 yılın sonunda gidişata "YETER" dedim.
Evimi ayırdım.
Ne hali varsa görsün.
Tatlu adiniza çok sevindim cnm,Biz de son anda bir karar aldik.. hesap yaptik. Bu ay birikim yapmayacağız kk tamamını ödeyeceğiz. Cunku her taksit harcama birvirine eklenip artiyor.Limiti de 1000 e düşürüp nakit harcamaya başlayacağız. bu 1000 tl yi de benim bireysel emeklilik ve yakıt ve aidatta kullanacagiz sadece.... Aralik 7 sinde ek dersi borcsiz temiz karsilamak istiyoruz
İşin güvenlik tarafını düşünmemiştim, şimdi aman ha deyince o kısım da mantıklı geldi :) ben öyle komşu edinen tip değilim zaten ya.Komşu mu,
Aman diyim onlarla sakin paylaşmayın.
Hem güvenlik hemde aslinda aklima ilk gelen, göze gelmesin bazilarinin gözü kalir, herkese de anlatır.İşin güvenlik tarafını düşünmemiştim, şimdi aman ha deyince o kısım da mantıklı geldi :) ben öyle komşu edinen tip değilim zaten ya.
Benim Bebeğim olana kadar birikim yapmak aklımın ucundan bile geçmedi, çevremden kimse para bileceğimi tahmin etmez, bebekten sonra da ara ara size bakıyorum, altınla mı devam ediyorsunuz başka şeylere yönlendiniz mi diye.Hem güvenlik hemde aslinda aklima ilk gelen, göze gelmesin bazilarinin gözü kalir, herkese de anlatır.
Ben de mutfaktan şimdi çıktım sigara böreği yaptim dondurucu ya koydum...Haftalik alışverişimizi yaptık,
Iki günlük yemeklerim de tamam.
Sigara böreği saracağım birazdan buzluğa atarim, pratik olsun.
Sağol canım.iyiniyetli bir8kimin bereketli olsun.. ah benim esim de öyle harcar durur...zaten günümüzde cok lükse kaçmasak bile geçim derdi var.. maaşlar belli..
Ama borcu olunca da derlenir oyle de bir yapısı var.. işte sırf bu yuzden kredi borcuna girsin ki azcik toparlasın istiyorum
Harikasın canımSağol canım.
Bur ara bu yöntemi denemiştim. Faize girmek üstüne borcu odeyemenek üstüne tekrar tekrar kredi çekerken buluyorduk kendimizi.
Gecen yıl eşya almak için bitiktirdik iyi oldu. Simdi sadece mobilya borcumuz var KK ya o da 4 taksitte bitecek az kaldı.
Ben 6 yildir azar azar biriktiriyordum. 2 yıldır maasimi ve ekdersimi bir miktar eksik söylüyorum o parayı doğru birikime atıyorum. İkimize de araç lazım su an tek araç var dun şakayla karisik araba alayın kendime bari dedim hic sesi çıkmadı o kadar para olduğu aklının ucundan geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?