Benden de bir dağınıklık hikayesi o zaman :))
İlk evlendigimiz zamanlar işten gelir takım elbisesini güzelce askıya asar, gömleklerini kapının girişindeki askiliga dizer ve çoraplarını askiliginin altına çıkarır banyoya geçerdi.
Madem banyoya gidiyorsun gömlek ve çorabı kirliye at diye uyardım. Ben ellemesem kirliler girişte dağ oluyor.
Zamanla gömleklerini kirliye atmaya başladı ama çoraplar hep aynı yerde.
Bir daha bu çorapları burada görürsem ceketinin cebine koyarım dedim.
Ertesi gün yine aynı. Sakince kalktim, kirli çorapları ertesi gün giyeceği takımın ceketinin iç cebine koydum.
İse gittiğinde farketmiş aradı beni.
Niye yaptın diye soruyor bir de. Ama ben sana söyledim dedim :))
Bir daha da yapmadı, yapamadı :))

Harikaaa, çok güldüm cnmya

Valla canim en iyisini yapiyorsun benim de gizli var birazcık hayat bu diyerekten...Ulaşın onemli canim durumlar düzelince al arabanı keyfine bak tabiki

O da güzelmiş:)
Günaydın kızlaar

Gün erken başladı,
Çocuklari okula gönderdim etrafi topladim,
Çamaşırlari attim makineye, kuruyanlari katladim.
Banyo wc yikadim.
Nevresimleri değiştirdim.
Çay suyumu koydum güzel bir kahvaltı yapacağım:)

Dünden itibaren 52 hafta kumbarasina tekrar başladım:))
Karişik ilerleyeceğim ama 1. Haftanin 1 tlsi ile başladım

Biz de dün kumbaraya başladik. Eşim bozuklari biriktirmis 105 TL vardi, yardım ettiğimiz iki tane öğrenci kız var onlara göndereceğim.
Gardropstan da elbisem satılmış, onu da eklerim.

Keşke yapabilsem ya iyi para toplanıyor ama kasımda başlasam kasımda biter hazirana kadar yapabilirim. Sonları çok zorluyor zaten
Şimdi kumbarayı aralıkta açmıcam çünkü eşim aralık ödemeleri için kullanabilir. Ocak ilk haftası patlatırım elleyemez o vakte kadar ne birikirse
Oğlan için yeni bir kumbara yapmam lazım 200 300 birikse iyidir seneye anaokulu başlıyor masraflar kapıda.

Selam kızlar.
Dün temizlik yaptım dışarı çıktık eksik tamamlamak için.
1 kilo kıyma 53 tl
Peynir 30 tl
Bal kabağı muz market 25 tl tuttu.
Bu haftanın mutfak harcamasını kapattık
Kıymada 2 hafta yeter.
Çiğ börek yaptım annemleride çağırdık

Halıları çıkardım serdim yerler soğuk terlik giyme alışkanlığım yok
Çamaşır attım bir posta daha atarım

Kızlar eşlerin temizliğinden konuşulmuş
Benimki tam tersi aşırı titiz
Herşey dozunda güzel

Sıcak suda tamamen geçtim doğalgaza hır hır çalışıp duruyor sinirimi bozuyor. Daha yakmadık dün sabah yakmıştık kapadık 2 saate bu haftadan sonra hava kapıyor başlarız artık
Stok kontrolü yapıp haftalık menü oluşturucam

Bütçe plânları geliyor

Acil durum bütçemin hiç olmadığını farkettim, her ay bir miktar para ayiracagim bunun için kızlar.
52 hafta kumbarasi için bir hedefim yok küçük çaplı bir tatil olabilir.
Geçen ay gram altın günümüz bitti, bunun yerine her ayin 5/15inde 50ser tl ayiracagim ,bu benim kişisel birikimim olacak.
Aylik birikime devam inşallah, ev kredisi ara ödeme için.

Son düzenleme:
İsmini çok beğendim, maşallah

çok teşekkür ederizz teyzelerii beğenmenize çok sevindik
ama bizim tek isim isteğimiz var Emirali deyince iki isim gibi geliyor insanlara
bizde eşimle diyoruz heryere bu şekilde yazarız alışsın millet
tek Emir denmesini istemiyoruz çünkü :)
inş demez kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…