@p_ritha
Varyemez
@iyiniyetli
Teşekkürler guzel sözleriniz icin... Her şeyin zamanı vardır belki de su an icin en hayirli olan bu o yuzden bekliyorum..
canım bziim de ınsAllah bi yerlerde ev nasıbımız vardır Allahtan hayırlısı, annem de diyor gecen ne benim ne ananenin evi olmadı hem de ımkanlarla olabılecekken bari sizin olsun dıyo,hep baska bıseler ckmıs olmamıs, her sey nasıp

Canim nasip gercekten... insallah ağız tadıyla oturacak evimiz olsun bizim de.. sevincimizi burdan paylaşalım...

Ben de dır dır ederek eşimi aksam is çıkışı pazara gonderdim...70 tl harcamış sebze meyve salatalık malz almış... yaklaşık 10 gün rahat yeter. 2 haftada bir gidecek oldu..

Pazar daha uygun seçenek var. Market ne pahalıymış demeye başladı bile..

kronikuykucu masallah bebisle sana ne güzel kitap okumalar falan.. cok faydalı gercekten..

Selam kızlar, bende tek aklını altına veren ben miyim diyordum ben Amerika’da yasıyorum her ay kenara 500-1000$ ayırıyorum altın icin. Aydan aya değişiyor ama en az 500 ü mutlaka koyuyorum. Her Türkiye’ye gittiğimde de yatirimlik altın alıyorum yanı küçük altından tutunda 5i bir yerde falan. Herkes çok eski kafa olduğumu söylüyor genç olduğun halde böyle yapmamı ama ben takmıyorum devam ediyorum valla, son 6 yıldır yapıyorum , benimde aklım basıma 25 imde geldi, keşke daha önce yapsaydım diyorum

Hayat şartları maalesef bizi bu hâle getirdi sağlık olsun da hepsi ödenir.
Canim nasip gercekten... insallah ağız tadıyla oturacak evimiz olsun bizim de.. sevincimizi burdan paylaşalım...
kronikuykucu T tatlu sizin nasibiniz bekliyor bence bir yelerde inş rabbim hayırlı zamanda nasip eder isteyen herkese..
Hoşgeldiniz :)
Yok yalniz değilsin, çoğumuz altinciyim tâbi tercihler farklı da olabiliyor.
Altin 2 yilda 3e katladi,
Geri kafalı olalim nolucak altin hiç zarar ettirmedi bana.

de katılıyorum canim aynen öyle

Size gerici diyenler birikimlerini ne ile yapıyorlar acaba
Devletlerin uğruna savaş yaptığı metalardan biri de altın

Varsın size gerici desinler siz bildiğiniz yolda ilerleyin boşverin onları
Bol bereketli birikimler

Size gerici diyenler birikimlerini ne ile yapıyorlar acaba
Devletlerin uğruna savaş yaptığı metalardan biri de altın

Varsın size gerici desinler siz bildiğiniz yolda ilerleyin boşverin onları
Bol bereketli birikimler
Yapmıyorlar ya, daha gençsin harca diyorlar anneanneler gibi altın mi biriktiriyorsun diyorlar .... of sorma. Valla hiç umrumda değil. Ben halimden memnunum

Yapmıyorlar ya, daha gençsin harca diyorlar anneanneler gibi altın mi biriktiriyorsun diyorlar .... of sorma. Valla hiç umrumda değil. Ben halimden memnunum
Kendimden örnek vereyim
Kendimi bildim bileli birikim yapan biriyim
Çocukluğumda da gençliğimde de tutumlu oldum
Yedim içtim gezdim giydim vs ama hep ölçülü olmaya dikkat ettim
Evlendim yine aynı şekilde devam ettim
Heleki sorunlarla dolu bir evlilik öyküsünü yaşamaya başlayınca birikim yapmanın ne kadar doğru olduğunu bizzat tecrübe ettim.
Yaşım 42
19 yıllık öğretmenim
Bir sebepten eşimle evimi ayırdım
Evimi arabamı aldım
Aldığım eve de sıfırdan eşya ile döşedim
Ve bütün bunları kredi çekmeden yaptım
Allah'a sonsuz kere hamdolsun
İyi kötü gün için birikim yapmasaydım bu kadar rahat hareket edebilir miydim sence ?
Ben doğru bildiğim gibi yaptım
Hala da birikim yapmaya az çok devam ediyorum
Allah kötü gün yaşatmasın ama olaki hayatımızda imtihan gereği sıkıntılar yaşadığımızda hele de para lazım olunca kimseden yardım görmüyor insan
Yaşlılığın hastalığın parasızlığın yüzü soğuktur derler

Son düzenleme:
Beni anlattınız resmen. Tebrik ediyorum harikasınız

MimiLA hoşgeldiniz Altın kızlara.
Ben de altinciyim, birikimlerimi hep altından yana yaptım ve hep karlı çıktım.
Son 1,5 yıldır sepet olsun diye euro ve USD de küçük kucuk biriktirdim ama döviz bu zamanda kazandirmadi. Euroyu usdye çevirdim, usdyi de altına cevirecegim beklediğim rakama gelirse.
Döviz yaptığım para ile altın yapsaydım en az yüzde 25 daha karlı olacaktim.
Onun için altın, sadece altın :)

Valla ben güvenmiyorum dövize. Her fırsatta hep altın aldım

Ben sizi on yıl önce tandim Farmasi iken, keşke hep takipte kalsaydım, buraya geri döndüğümde de sizi, eski konularınız hep okudum, gerçekten birikim topiklerinin idolüsünüz.
Konumuza daha sık yazın, hep gelin, bizi de bilgi ve tecrubelerinizle aydınlatın.

renkli böyle önlerinde hayvanlar sekıller vs li resımlı kıtaplar oluyo ya canım sabahları babası yada ben 15dk baktırıyoruz konusuyoruz okuyoruz dikkatini çeksin diye tesekkür ederiz canım insAllah faydalı oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…