Bizde milleti alıştırana kadar zorlandık. 2 adı var. Biz 2. İsmi söylüyoruz millet Emir diyor
Özelliklede kayınvaldem çocuk dönüp bakmıyor künye yaptırmış E. Diğer ismi diye hıhh dedim şöle işte. Şimdi 2 ismide kullanıyoruz büyüdü çünkü ikiside ona ait biliyor

Benimde uzun orta kısa vade planlarım var.
Plan olmayınca birikim yapamıyorum ben
İlk hedef ev borcu kapanacak
Sonra araba için kurban için okul için kurslar için sünnet için diye uzayıp giden listem var.balkonu kapatıcam çamaşır makinası değişecek oğlana masa alıcam bunları birikim ile yapıyorum orta vadeli planlar.

Yemek yapmadım daha kalkıp hazırlayım

2 isim okul zamanı zorluyor cocugu.
Bildiğim halde 2 tane koyduk bizde.

Mesela ben 2 isimli öğrenci varsa 1 ismi kullanıyorum... ve üzülerek söylüyorum ki dönemsel isimler sınıfta sorun yaratıyor... mesela kayıtlarda bu yıl 15 tane aynı isim vardi... Her sınıfta aynı isimden 3 öğrenci var. Çocuğun adını soyluyorsun 3 u bakıyor ya da üzerine alınmayıp hiçbiri bakmıyor

Benim oğluş da Emir Aras adıyla yaşasın canım

Ben öğretmene belirticem bu durumu biraz değişik kullandığımız isim hatta tanıştığı öğretmen ne değişik ismin çok farklı falan demişti hoşuna gitti.
Ya iki ismi ile söylenmeli ya da kendisine sorulup hangisi istiyorsa o olmalı.
2 isim konması sünnettir derler.
Nazar dolayısı ile bir isim saklanmalı. Bizde çok yakın akraba harici kimse 2. İsmi bilmiyor ama kimlikte geçiyor. Birde Kuran dan olmasına dikkat edilmeli

kızlar resmen öldüm sabah 7den beri ayaktayım gece de 4kere uyanmıstı oğlus, ve bugun bu saate kadar toplam bi saat anca uyumustur temizlik yaptm pasta yaptım annem dıger ıkramlıkları yaptı sagolsun
kızlar ya canım cok sıkıldı asırı derecede sacım dökülüyor bebek anneyi tanıyınca böyle olurmus dıyo herkes tabi bilimsel acıklaması emzırınce olusan kan vıtamın eksıklıgı yarın dahılıyeye gıdıcem ama ck canım sıkıldı ya kus kadar sacım kaldı butun butun dökülüyor

üzülmeyin sakin, her annese oluyor emzirmeyince bile. Ama hepsi yine geliyor.

Isim tercihi sayısı tabiki aileye kalmış ama dediğim gibi sınıfta aynı isim varsa öğretmen uygun bir şekilde yol bulmaya calisiyor...
Her seferinde öğrenciye uzun UZUN 2 ismi söylemek zor oluyor.
Bana kalsa cocuk ismini belli bir cağa geldikten sonra değiştirmeli kolay bir şekilde...

Canimm tamamen emzirmeye doğuma bağlı olarak bir süreçtir. Sonucta tüm dengen biyolojik pin hormonların değişti... Sen geç kalmadan gerekli takviyeleri alırsan sorun olmaz

Ya bana 24 saat yetmiyor gercekten.. kendimle ilgili yapmak istediğim cok sey var zaman bulmakta zorlaniyorum...Bikac kurs var gitmek istediğim nasil ayarlasam diye düşünüyorum.
..
Tabi bir de cevrede o kadar gereksiz düşünceler var ki ... anne olmuşum mezun olmuşum öğretmen olmuşum daha ne kursu etkinliği istiyormuşum...

Kaliteli insanla çevreyi donatmak onemli gercekten... Benim ögrendigin her şey hem öğrencilerime hem de çocuğuma fayda sağlayacak.. hayat tek benim etrafında degil... Dostla etkileşim iletişim kuran insanlarız sonuçta

üzülmeyin sakin, her annese oluyor emzirmeyince bile. Ama hepsi yine geliyor.
Canimm tamamen emzirmeye doğuma bağlı olarak bir süreçtir. Sonucta tüm dengen biyolojik pin hormonların değişti... Sen geç kalmadan gerekli takviyeleri alırsan sorun olmaz
tesekkur ederim kızlar ilk defa böyle bişe yasadıgım için sanırım ck uzuluyorum boyle elime geldikçe normalde de kansızlık var ben de zaten ama dogumdan sonra ılaclarımı ıcmedım cunku wc sorunum var ve kan ılacları da perçinliyor tekrar kan ilacı almam lazım yarın söyleyecegım bide hamıleyken multivitamin içmiştim balık yagı da var içinde ondan almayı dusunuyorum

Merhaba
Bugun hastahaneye gittim
Uzun yillar sonra ilk devlet hastahanesi tecrubem
Esimi aramadim
Aradi oradayken geldi.
Küs bir sekilde 3 saat bekledik
Artik geri donecekken doktora ulastim.
Geri donuste konusmaya basladik.
Salata yapti yemek isitti ben cok actim
Sonra cok fena uyumusum
O yemek yapmis uyumus
Cay iciyoruz simdi kalkinca tatli yaptim.
Bi sakinlik coktu.
Cok sorumluluk hissediyorsun dimi dedim ben seni yari yolda birakmam benim yanimda ol dedi
Annem cok yatistirdi o banada ayni seyi yapardi rahatlayacak duzen oturacak kayinvaliden asla seni ezmez dedi

Canim bakim yagi al disaridan da kuvvetlensin
Karanfili suda beklet cikarken sur sacinda kalsin
Keratin kullanimini doktora sor sivi keratinde cok sac cikariyor

sen kv lere ev almak içinmi kredi cekıceksın canım tam olarak konu bu mu esının maas yetmedıgı için cekemıyor anladıgım kadarıyla?

sen kv lere ev almak içinmi kredi cekıceksın canım tam olarak konu bu mu esının maas yetmedıgı için cekemıyor anladıgım kadarıyla?

Durum su canim
Ev hasarli oldugu icin yenilenmesi gerekiyor 50 yillik bina
Su an 150 200 arasi satilir icinin yapilisina gore
150 200 civari maliyet cikabilir
Bittiginde 700 800 bin liralik ev teslim edilecek
Aradaki fark icin yastan dolayi kp kredi cekemez o kdr cikmaz
Bir bekar cocuk var.
Birde kuafor
Ona ve ortagina kp bakiyor ztn dukkan islemiyor. Kp kazanci iyi bazen 5 bin haftalik aliyor usta. Ama ne kdr calisabilir. Borcuna sadik ama evlatlarina odemeyebilir.
Kv durumu bilse esimi parcalar. Cok parasi altini gitmis. Allah rahmet eylesin kp kardesi cok uyanikmis. Kv Ztn yiyemeden gitti allah cocuklarina merhamet versin der ortada resmi ortaklik olmayan mallar var. O yuzden beni anlar ve ezmez.
Esimden baska alternatif yok. Onada cikmayabilir kabak bana donuyo patlamaya hazir
Problem benim hayatimin duzensizligi ve esimin tavri
Allah sonumuzu hayretsin
Bu hafta eve afad gidicekti bakalim ne olacak

Birde duzgun bir yerden corek otu yagi bul canim doktoruna sor ama emzikli annelere iyimis ben kardesime alacaktim hamileyken icilmiyormus benim saclarima cok iyi geldi mucizevi birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…