- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.601
Bizde milleti alıştırana kadar zorlandık. 2 adı var. Biz 2. İsmi söylüyoruz millet Emir diyorçok teşekkür ederizz teyzelerii beğenmenize çok sevindik
ama bizim tek isim isteğimiz var Emirali deyince iki isim gibi geliyor insanlara
bizde eşimle diyoruz heryere bu şekilde yazarız alışsın millet
tek Emir denmesini istemiyoruz çünkü :)
inş demez kimse
Benim oğluş da Emir Arasvalla hergün aklımdasınız giriyorum siteye ama işyerinde rahat giremiyorum artık maalesef
eve gidincede yemek bulaşık derken halim kalmıyor inanki
okumaya çalışıyorum biraz
ismimiz nasipseEmirali olacak turtişim
son dk kararımız değişmezse :)
değişmez sanıyorum :)
Ben öğretmene belirticem bu durumu biraz değişik kullandığımız isim hatta tanıştığı öğretmen ne değişik ismin çok farklı falan demişti hoşuna gitti.2 isim okul zamanı zorluyor cocugu.
Bildiğim halde 2 tane koyduk bizde.
Mesela ben 2 isimli öğrenci varsa 1 ismi kullanıyorum... ve üzülerek söylüyorum ki dönemsel isimler sınıfta sorun yaratıyor... mesela kayıtlarda bu yıl 15 tane aynı isim vardi... Her sınıfta aynı isimden 3 öğrenci var. Çocuğun adını soyluyorsun 3 u bakıyor ya da üzerine alınmayıp hiçbiri bakmıyor
üzülmeyin sakin, her annese oluyor emzirmeyince bile. Ama hepsi yine geliyor.kızlar resmen öldüm sabah 7den beri ayaktayım gece de 4kere uyanmıstı oğlus, ve bugun bu saate kadar toplam bi saat anca uyumustur temizlik yaptm pasta yaptım annem dıger ıkramlıkları yaptı sagolsun
kızlar ya canım cok sıkıldı asırı derecede sacım dökülüyor bebek anneyi tanıyınca böyle olurmus dıyo herkes tabi bilimsel acıklaması emzırınce olusan kan vıtamın eksıklıgı yarın dahılıyeye gıdıcem ama ck canım sıkıldı ya kus kadar sacım kaldı butun butun dökülüyor
Isim tercihi sayısı tabiki aileye kalmış ama dediğim gibi sınıfta aynı isim varsa öğretmen uygun bir şekilde yol bulmaya calisiyor...Ben öğretmene belirticem bu durumu biraz değişik kullandığımız isim hatta tanıştığı öğretmen ne değişik ismin çok farklı falan demişti hoşuna gitti.
Ya iki ismi ile söylenmeli ya da kendisine sorulup hangisi istiyorsa o olmalı.
2 isim konması sünnettir derler.
Nazar dolayısı ile bir isim saklanmalı. Bizde çok yakın akraba harici kimse 2. İsmi bilmiyor ama kimlikte geçiyor. Birde Kuran dan olmasına dikkat edilmeli
Canimm tamamen emzirmeye doğuma bağlı olarak bir süreçtir. Sonucta tüm dengen biyolojik pin hormonların değişti... Sen geç kalmadan gerekli takviyeleri alırsan sorun olmazkızlar resmen öldüm sabah 7den beri ayaktayım gece de 4kere uyanmıstı oğlus, ve bugun bu saate kadar toplam bi saat anca uyumustur temizlik yaptm pasta yaptım annem dıger ıkramlıkları yaptı sagolsun
kızlar ya canım cok sıkıldı asırı derecede sacım dökülüyor bebek anneyi tanıyınca böyle olurmus dıyo herkes tabi bilimsel acıklaması emzırınce olusan kan vıtamın eksıklıgı yarın dahılıyeye gıdıcem ama ck canım sıkıldı ya kus kadar sacım kaldı butun butun dökülüyor
üzülmeyin sakin, her annese oluyor emzirmeyince bile. Ama hepsi yine geliyor.
tesekkur ederim kızlar ilk defa böyle bişe yasadıgım için sanırım ck uzuluyorum boyle elime geldikçe normalde de kansızlık var ben de zaten ama dogumdan sonra ılaclarımı ıcmedım cunku wc sorunum var ve kan ılacları da perçinliyor tekrar kan ilacı almam lazım yarın söyleyecegım bide hamıleyken multivitamin içmiştim balık yagı da var içinde ondan almayı dusunuyorumCanimm tamamen emzirmeye doğuma bağlı olarak bir süreçtir. Sonucta tüm dengen biyolojik pin hormonların değişti... Sen geç kalmadan gerekli takviyeleri alırsan sorun olmaz
tesekkur ederim kızlar ilk defa böyle bişe yasadıgım için sanırım ck uzuluyorum boyle elime geldikçe normalde de kansızlık var ben de zaten ama dogumdan sonra ılaclarımı ıcmedım cunku wc sorunum var ve kan ılacları da perçinliyor tekrar kan ilacı almam lazım yarın söyleyecegım bide hamıleyken multivitamin içmiştim balık yagı da var içinde ondan almayı dusunuyorum
yarın gıdınce soracgım canım ck tsk ederim muhtemelen kan ve vıtamın destegı almamı soyleyecekCanim bakim yagi al disaridan da kuvvetlensin
Karanfili suda beklet cikarken sur sacinda kalsin
Keratin kullanimini doktora sor sivi keratinde cok sac cikariyor
sen kv lere ev almak içinmi kredi cekıceksın canım tam olarak konu bu mu esının maas yetmedıgı için cekemıyor anladıgım kadarıyla?Merhaba
Bugun hastahaneye gittim
Uzun yillar sonra ilk devlet hastahanesi tecrubem
Esimi aramadim
Aradi oradayken geldi.
Küs bir sekilde 3 saat bekledik
Artik geri donecekken doktora ulastim.
Geri donuste konusmaya basladik.
Salata yapti yemek isitti ben cok actim
Sonra cok fena uyumusum
O yemek yapmis uyumus
Cay iciyoruz simdi kalkinca tatli yaptim.
Bi sakinlik coktu.
Cok sorumluluk hissediyorsun dimi dedim ben seni yari yolda birakmam benim yanimda ol dedi
Annem cok yatistirdi o banada ayni seyi yapardi rahatlayacak duzen oturacak kayinvaliden asla seni ezmez dedi
sen kv lere ev almak içinmi kredi cekıceksın canım tam olarak konu bu mu esının maas yetmedıgı için cekemıyor anladıgım kadarıyla?
tesekkur ederim kızlar ilk defa böyle bişe yasadıgım için sanırım ck uzuluyorum boyle elime geldikçe normalde de kansızlık var ben de zaten ama dogumdan sonra ılaclarımı ıcmedım cunku wc sorunum var ve kan ılacları da perçinliyor tekrar kan ilacı almam lazım yarın söyleyecegım bide hamıleyken multivitamin içmiştim balık yagı da var içinde ondan almayı dusunuyorum
Güzel soru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?