Biz iki gundur ne yasadik hic anlamadim
Istemedigim birseyi yapmayacagimi cok iyi biliyor
Annem beni biraz yatistirdi ne kv buna izin verir ne ben ayni durumda olsam esin sessiz kalirdi mantigi baska onun penceresinden bak tepki ver kirma dedi yine yapma ama durumu anla dedi

canım söyle bişe olsa evi esinin üstüne gecırseler öyle yaptırsanız bu sekılde senin de ortak malın olur eger bi sorun cıkarsa, yok dıyelim ödemelerde sorun olmadı eşin kardeslerinden mal kacıracak degıldir heralde miras durumunda paylasır onlarla.

Ztn durup dururken biz o kdr krediyi cekemeyiz isin tapu boyutu nasil cozulecek bilmiyorum hic boyle seylere girmek istemiyorum

Tabiki tercih meselesi ama ben uzun ve çocugun bile kendi adini söyleyemediği isimleri sevmiyorum.
Benim çocuklarım da tek isimli ve telaffuzu kolay.
Karmakarışık isimleri sevmiyorum ben.
Allahtan siniflarinda onlarla ayni isimde başka kimse yok :))

Günaydın kızlar
Uykucum fındık ceviz badem vb şeyler te her gün bir avuç kadar. Benim de doğumdan sonra çok dökülmüştü saclarim
canım her gün çig badem ve kuru üzüm yıyorum bakalım kan ve vıtamın tahlılı verdim sanırım çözümü olan degıl de mutlaka olan dönemsel bişe bu 5-6 ayda biter diyolar o zmana sacım kalırsa

Eczaneden vitaminler al saçına her hafta uygula canım yumurta yoğurt z.yağı badem yağı da koy saçında beklet saçsız kalma aman

Herkese merhabalar kızlarrrrr
Ev işleri bitmiyorduuuu. Eşim tekrar gitti Perşembe kısmetse işini tamamlayıp gelecek bunaldık düzenimiz bozuldu. Masraflarını hep kendi ödedi ben de gittim masraf oldum 1800tl . Maaşını da aralıkta ödeyeceklermiş. İnş masrafları bari bir kaç gün içinde öderler yoka kredi kartlarımız doldu.

Ayy evet telafuzu zor çocuğun söyleyemediği isimler de ayrı bir sorun gercekten...Özellikle ilkokulda isimlerinin söylenerek bir seyler yapılmasından cok hoşlanıyorlar...

Aralık 7 ye kadar mümkün olduğunca dışarıdan yemek yememe ve zaruri olmadıkça markete gitmeme kararı aldik. Tabi eşim arada abur cubur alır onu biliyorum... Tek amacımız kredi kartını temizlemek nakite geçmek

Bu ay bir şey almadık demeyelim diye karamelli_turta 1 gr aldim.. Başka da alamayız ekstra bir piyangodan para cikmazsa

Ayy evet telafuzu zor çocuğun söyleyemediği isimler de ayrı bir sorun gercekten...Özellikle ilkokulda isimlerinin söylenerek bir seyler yapılmasından cok hoşlanıyorlar...
Ben isim seçerken özellikle dini boyutunu düşünerek seçtim. Hem anlamlı hem de benim degerlerimi yansıtıyor. Oğlum iki isimli kızım tek. Kizisim baba niye tek isim koysun diye kiskanmisti aralarında 9 yas var bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…