- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.621
canım söyle bişe olsa evi esinin üstüne gecırseler öyle yaptırsanız bu sekılde senin de ortak malın olur eger bi sorun cıkarsa, yok dıyelim ödemelerde sorun olmadı eşin kardeslerinden mal kacıracak degıldir heralde miras durumunda paylasır onlarla.Durum su canim
Ev hasarli oldugu icin yenilenmesi gerekiyor 50 yillik bina
Su an 150 200 arasi satilir icinin yapilisina gore
150 200 civari maliyet cikabilir
Bittiginde 700 800 bin liralik ev teslim edilecek
Aradaki fark icin yastan dolayi kp kredi cekemez o kdr cikmaz
Bir bekar cocuk var.
Birde kuafor
Ona ve ortagina kp bakiyor ztn dukkan islemiyor. Kp kazanci iyi bazen 5 bin haftalik aliyor usta. Ama ne kdr calisabilir. Borcuna sadik ama evlatlarina odemeyebilir.
Kv durumu bilse esimi parcalar. Cok parasi altini gitmis. Allah rahmet eylesin kp kardesi cok uyanikmis. Kv Ztn yiyemeden gitti allah cocuklarina merhamet versin der ortada resmi ortaklik olmayan mallar var. O yuzden beni anlar ve ezmez.
Esimden baska alternatif yok. Onada cikmayabilir kabak bana donuyo patlamaya hazir
Problem benim hayatimin duzensizligi ve esimin tavri
Allah sonumuzu hayretsin
Bu hafta eve afad gidicekti bakalim ne olacak
canım söyle bişe olsa evi esinin üstüne gecırseler öyle yaptırsanız bu sekılde senin de ortak malın olur eger bi sorun cıkarsa, yok dıyelim ödemelerde sorun olmadı eşin kardeslerinden mal kacıracak degıldir heralde miras durumunda paylasır onlarla.
Tabiki tercih meselesi ama ben uzun ve çocugun bile kendi adini söyleyemediği isimleri sevmiyorum.Isim tercihi sayısı tabiki aileye kalmış ama dediğim gibi sınıfta aynı isim varsa öğretmen uygun bir şekilde yol bulmaya calisiyor...
Her seferinde öğrenciye uzun UZUN 2 ismi söylemek zor oluyor.
Bana kalsa cocuk ismini belli bir cağa geldikten sonra değiştirmeli kolay bir şekilde...
canım her gün çig badem ve kuru üzüm yıyorum bakalım kan ve vıtamın tahlılı verdim sanırım çözümü olan degıl de mutlaka olan dönemsel bişe bu 5-6 ayda biter diyolar o zmana sacım kalırsaGünaydın kızlar
Uykucum fındık ceviz badem vb şeyler te her gün bir avuç kadar. Benim de doğumdan sonra çok dökülmüştü saclarim
Eczaneden vitaminler al saçına her hafta uygula canım yumurta yoğurt z.yağı badem yağı da koy saçında beklet saçsız kalma amancanım her gün çig badem ve kuru üzüm yıyorum bakalım kan ve vıtamın tahlılı verdim sanırım çözümü olan degıl de mutlaka olan dönemsel bişe bu 5-6 ayda biter diyolar o zmana sacım kalırsa
Esilacim hayırlısı olsun canımZtn durup dururken biz o kdr krediyi cekemeyiz isin tapu boyutu nasil cozulecek bilmiyorum hic boyle seylere girmek istemiyorum
Ayy evet telafuzu zor çocuğun söyleyemediği isimler de ayrı bir sorun gercekten...Özellikle ilkokulda isimlerinin söylenerek bir seyler yapılmasından cok hoşlanıyorlar...Tabiki tercih meselesi ama ben uzun ve çocugun bile kendi adini söyleyemediği isimleri sevmiyorum.
Benim çocuklarım da tek isimli ve telaffuzu kolay.
Karmakarışık isimleri sevmiyorum ben.
Allahtan siniflarinda onlarla ayni isimde başka kimse yok :))
Ayyy bak canim çekti yarin ben de yapabilirim belki...Yemek yapma zamanı karnıyarık yapiciiimmm görüşürüz
Ben isim seçerken özellikle dini boyutunu düşünerek seçtim. Hem anlamlı hem de benim degerlerimi yansıtıyor. Oğlum iki isimli kızım tek. Kizisim baba niye tek isim koysun diye kiskanmistiAyy evet telafuzu zor çocuğun söyleyemediği isimler de ayrı bir sorun gercekten...Özellikle ilkokulda isimlerinin söylenerek bir seyler yapılmasından cok hoşlanıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?