- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.641
Caninizi istettim sanırım. O zaman yarin ne yemek yapacağımi yazmayayim.Aralık 7 ye kadar mümkün olduğunca dışarıdan yemek yememe ve zaruri olmadıkça markete gitmeme kararı aldik. Tabi eşim arada abur cubur alır onu biliyorum... Tek amacımız kredi kartını temizlemek nakite geçmek
Bu ay bir şey almadık demeyelim diyekaramelli_turta 1 gr aldim.. Başka da alamayız ekstra bir piyangodan para cikmazsa
Ben bir aksilik olmaz kk az kullanırsak paranın beteketlenecegine inanıyorum.. insallah hayırlısı diyelim gelecek ay icin...Caninizi istettim sanırım. O zaman yarin ne yemek yapacağımi yazmayayim.
Birikimin bereketlensin canım bir ayimiz bur ayimizi tutnayabilir. Sonraki aylarda bol birikimlerimiz olsun topikce inşallah altın kizlar
gecmıs olsun canım ınsAllah kötü bir sey cıkmaz ıcını ferah tutKizlar kafam cok karisik
2 yildir takipte oldugum gogsumde bir kitle vardi
Biraz buyume var.
Kime gitsem biyopsi diyor.
Ne yapacagimi bilemedim
Bugun ani bir kararla saglik sigortasi yaptirdim kac yildir aklimdaydi ama erteliyordum 1 check up ve dis te var en kotu onlari kullanirim
Geçmiş olsun canım, ihmal etme sakinKizlar kafam cok karisik
2 yildir takipte oldugum gogsumde bir kitle vardi
Biraz buyume var.
Kime gitsem biyopsi diyor.
Ne yapacagimi bilemedim
Bugun ani bir kararla saglik sigortasi yaptirdim kac yildir aklimdaydi ama erteliyordum 1 check up ve dis te var en kotu onlari kullanirim
Geçmiş olsun canım, ihmal etme sakin
gecmıs olsun canım ınsAllah kötü bir sey cıkmaz ıcını ferah tut
Çok iyi bir doktora gitmek şart.Kotu birsey yok ee ama biyopsi yapalim
Buyume ne kdr? Bilemeyiz hep farkli doktorlar ultrason cekmis???
Bu kitle buyurmu ? Evet buyur ?? O zmn ?? Senin yasinda biyopsi sart?? 3 ay sonra gel buyurse kotu?? 2 yildir bekliyorum?? E hani ztn buyur kaybolurdu??
Kafama huni takicam oyle gidicem artik
Don dolas ayni yerdeyim
Çok iyi bir doktora gitmek şart.
Kuzenimde 2 cm idi, biyopsi yerine bölgeyi tamamen temizlediler.
Doktoru biyopsi de aynı işlem yarısi içeride kalacak, biz tamamen temizleyelim demiş.
Çok şükür kötü çıkmadı.
Kadınların bu konuda çok hassas ve dikkatli olması. Sen bir iki doktora daha görün ve ihmal etme sakin
Kolay gelsin. Branş öğretmeni misin canım?Merhaba hanımlar
Oldukça yoğun bir gün geçirdim
Okula gittim
Pazara çıktım
Okula kursa gittim
Eve geldim
Yemek yaptım
Bugün menüde levrek ve salata vardı
Yarın öğleden sonra dersim yok
Akşam yemeğinden sonra evi süpürdüm
Sonra da börek , nişastalı kurabiye ve de kakao pudungli kedidili bisküvi yaptım.
Yarın bir de patates salatası yapmayı düşünüyorum misafir ikramlarinin yanına
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?