- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.681
cok tesekkur ederim degerli yorumun için aynen dedıgın gıbı korkuyorum arabada da nıye aldk cok pahalı diyip durmustum 2.5 sene oldu bitmek üzere cok sukur,cesaret lazım Allahın ıznıyle odenır ınsAllahkronikuykucu merhabalar. kronikçim bence sen kendini Kahvemsiye ve Karamelliye teslim et bende ev kredisi ödüyorum ama ben çok korkak bir yapıya sahip olduğum için 10 yıla girmedim 5 yıla girdim ilk üç ay biraz krediyi kabullenmede zorlandım. Çünkü eşim daha büyük ve ferah bir ev istemişti ben yatırımlık daire 1+1 için ne gerek var demiştim ama şimdi eşime belli etmiyorum ama içten içten pişmanlıklar yaşıyorum. Ne kadar para kalırsa o kadar harcıyorsun. Tabi karar senin ama inan ödeniyor o borç kalmıyor. Öyle de güzel idare etmeyi öğrendim ki önce ödemeleri yazıyorum sonra çocukların acil istek ve ihtiyaç paraları sonra kalan parayı haftaya bölüyorum. Sakın benim yaptığım hatayı yapma. Ev sahibi olmak çok güzel birşey takdir senin.
Ayyyy çok teşekkürlerkronikuykucu merhabalar. kronikçim bence sen kendini Kahvemsiye ve Karamelliye teslim et bende ev kredisi ödüyorum ama ben çok korkak bir yapıya sahip olduğum için 10 yıla girmedim 5 yıla girdim ilk üç ay biraz krediyi kabullenmede zorlandım. Çünkü eşim daha büyük ve ferah bir ev istemişti ben yatırımlık daire 1+1 için ne gerek var demiştim ama şimdi eşime belli etmiyorum ama içten içten pişmanlıklar yaşıyorum. Ne kadar para kalırsa o kadar harcıyorsun. Tabi karar senin ama inan ödeniyor o borç kalmıyor. Öyle de güzel idare etmeyi öğrendim ki önce ödemeleri yazıyorum sonra çocukların acil istek ve ihtiyaç paraları sonra kalan parayı haftaya bölüyorum. Sakın benim yaptığım hatayı yapma. Ev sahibi olmak çok güzel birşey takdir senin.
kronikuykucu sen şimdiden evleri gezmeye basla, kısmetin nereden nasıl geleceği belli olmaz.
Hem ilk gezdigin evi alacaksin diye birşey de yok, fikir olur gezdigin evler.
Ben kaç ay gezdim evi almadan hatırlamıyor musun
Ayrıca 3100 kredi oduyorsun üstüne kirani da ekle.
Kredi rakamı daha uygun kalıyor.
Oturduğun yerden hiçbir hayalini gerceklestiremezsin, harekete geç.
Şu meşhur söz varya; kosamiyorsan yürü, yuruyemiyorsan sürün ama ilerle.
Bende sana söylüyorum harekete geç.
Eşinin de hevesini kırma. Erkekler bizden daha korkak genelde borç konusunda, eşin bu kadar istekliyken ve ödeme gücün varken hayırlısi diyip yap birşeyler.
En başından hesabını kitabını yapar ona göre hareket edersen rahatlıkla borcu ödersin.
Selam canım nasılsın
Selam kızlar
canım krediyle kira toplam 3100. ınsAllah esımde oyle dedi sımdıden biraz bakınalım önümüze cıkar ınsAllah, kızlar ailem hep borç ödedi havaya borclar hem de bi malımız olmadı, o yuzden ben borctan cok korkuyorum,evlendim esyalarımız vs ıcın kredi cektik bi yıl odedik,sonra arac ıcın cektik bitmek üzere şükür. ınsAllah bunun da altından kalkarız destegınız benım için çok kıymetli, sizi kardesim gibi görüyorum cok tsk ederimkronikuykucu sen şimdiden evleri gezmeye basla, kısmetin nereden nasıl geleceği belli olmaz.
Hem ilk gezdigin evi alacaksin diye birşey de yok, fikir olur gezdigin evler.
Ben kaç ay gezdim evi almadan hatırlamıyor musun
Ayrıca 3100 kredi oduyorsun üstüne kirani da ekle.
Kredi rakamı daha uygun kalıyor.
Oturduğun yerden hiçbir hayalini gerceklestiremezsin, harekete geç.
Şu meşhur söz varya; kosamiyorsan yürü, yuruyemiyorsan sürün ama ilerle.
Bende sana söylüyorum harekete geç.
Eşinin de hevesini kırma. Erkekler bizden daha korkak genelde borç konusunda, eşin bu kadar istekliyken ve ödeme gücün varken hayırlısi diyip yap birşeyler.
En başından hesabını kitabını yapar ona göre hareket edersen rahatlıkla borcu ödersin.
Ben iyiyim, sen nasılsın, sizler nasilsinizSelam canım nasılsın
Pırasa böreği efsane bir lezzettir, yapımı da kolay.Ben iyiyim, sen nasılsın, sizler nasilsiniz
Salonda uzanmışım tek başıma keyif yapıyorum
Edirne yöresinin yemeklerini izliyorum, pırasa böreğini merak ediyorum
Allah kabul etsin dualarımızıAllah kabul etsin canım.
Bir ara Allahın isimlerini zikir ettim. Bu sin zikrimden önce baktım ki Fatiha suresi her der da deva her gün 100 onu okurdum. Bjnjn yaninda yasin vakıa vb duaları biter kez okurdum. Fatiha süresinindeki
Bize doğru yolu göster.
7- Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil! Âmin.
Bu duanın kabul olduğunu düşünüyorum.
Hergün yüz fatihadan sonra suna başladım
Sabah aksam olmak üzere günde iki defa
100 Estağfurullah el azim
En az 132 salavat
Bunları hediye edip
En az 100 tevhid çekiyorum.
Rabbim kabul ederse
Hayırlı olsun canımYine bir banka günü ve ben yollarda:))
Küçük bir miktar ara ödeme yaptım kızlar 5 ay daha düştü borç,şükürler olsun.
Kasim taksidini de yatirdim.
Kalan ay 89
Bu borç gözümü korkuttu ama şükürler olsun ödüyoruz.
Uykucu ürkerek mal sahibi olunmaz.10 yıllıga baktım sımdı 3560 diyor o da olabılır dedıgın gıbı. tabi bu ucretler sıgorta harıcmıs extralar ne kadar olur bılmıyorum kahvemsiyle sen zaten idolumsunuz eger alırsak ben de bırıktırıp sızın gıbı ara ödeme yapmak ıstıyorum
Haftanın ortasında girdim mutfağa 3 gün yetecek kadar yemek yaptim.4 çeşit yeterli...
Şimdi dinlenme zamanı.. Sonta bir de duş aldim mi tamamdir..
Kizlar içim sıkılıyor birkaç gündür. Pozitif olmaya calisiyorum ama yine de atamıyorum icimden
eşimle ben toplam 10 küsür alıyoruz canım. 750lira aileme yardım edıyorum her ay. onun dısında ıste kıra kredi faturalar giderler. ınsAllah bızımdr nasıbımızde vardırUykucu bence git gor
Miktar soylemesende esinle senin gelirin arasinda nasil fark var ve esin borclari dusunce ne kdr almis olacak?
Bebegin icin bence hem borc yapmali hem yapmamalisin cocuk kucukken ev sahibi olsan iyi olur korkak davranma canim
Hem yilbasina ne kaldi maasin 2 ay sonra bile artacak
Canım geliriniz de ortalamanın üstünde, ben olur bu iş diyorum :)eşimle ben toplam 10 küsür alıyoruz canım. 750lira aileme yardım edıyorum her ay. onun dısında ıste kıra kredi faturalar giderler. ınsAllah bızımdr nasıbımızde vardır
kızlar hepınıze destegınızden dolayı çok tesekkur ederimm
Benim hiç boş vaktim olmuyor ki ya dolmuşta ya ocak 'ta bir şey kaynayana kaynayana kadar ki süre de yazıyorum buraya bile...okul ev spor çocuğun sporu derken yoruluyorum ama içimdeki sıkıntı geçmiyor bugunlerdeTatlu oyalanmaya calis..
Bende oyleydim ama zorla oyalandim
Bu ara ztn ustuste tepe tepeye olaylar patliyor uzulmeye vaktim kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?