- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.701
Ispanak ve pırasa birlikte yapmstim hlgecen hafta çok güzel olmuştu prithacimBen iyiyim, sen nasılsın, sizler nasilsiniz
Salonda uzanmışım tek başıma keyif yapıyorum
Edirne yöresinin yemeklerini izliyorum, pırasa böreğini merak ediyorum
Evet bugün benim de yatmış hemen ekşi hesabı kapattım... esiminkiyle kk öderiz. Benim maaşla da gun kira fatura yol yemek bitti gittiKızlar ekdersim hesaba yatmış sonunda. Bir de dolara baktım ki yine yükselmiş maalesef.
Dolar alicektim ama yaaa bu nedir günlerce düşük seyretti durdu durdu simdi yükselmiş
Zamanla yola girer canım borçlarınız çok mu dahaEvet bugün benim de yatmış hemen ekşi hesabı kapattım... esiminkiyle kk öderiz. Benim maaşla da gun kira fatura yol yemek bitti gitti
Hayır cnm bu ay benim diş tedavim çocuğun odasına ihtiyaçları derken cok harcamak zorundaydik hepsi ihtiyacti... insallah gelecek ay toparlamış oluruz bir aksilik olmazsaZamanla yola girer canım borçlarınız çok mu daha
eşimle ben toplam 10 küsür alıyoruz canım. 750lira aileme yardım edıyorum her ay. onun dısında ıste kıra kredi faturalar giderler. ınsAllah bızımdr nasıbımızde vardır
kızlar hepınıze destegınızden dolayı çok tesekkur ederimm
cok sukur canım gelır ıyı de esımın sırket sıkıntılı su ara zaten az calısanlı aylardır hiç iş alamadılar 10senedir cok sukur hıc sıkıntı olmadı da suanda krız varCanım geliriniz de ortalamanın üstünde, ben olur bu iş diyorum :)
yok canım esımın maasla gecınemeyız kredıye anca yeter yani 3yasından snra kres dusunuyoruz zaten canım Rabbım anneme saglık versınde bakar ınsAllah.herkes suan en az masrafında bebek dıyorYok toplami sormadim canim ucu ucunada olsa esin sizi gecindirebilmeli bebek 3 yasina gelene kdr hep ucretsiz izin alma durumunuz olmali annen bakiyor ama 3 yasindan sonra kreste olabilir
Gerci krese kdr masrafi az olacak alin odeyin demekte bir bakis acisi
4 bin sizi zorlamaz azda olsa biriktirebilirsin belki
cok guzel nıyetınız canım nakit harcamak en guzeliEvet bugün benim de yatmış hemen ekşi hesabı kapattım... esiminkiyle kk öderiz. Benim maaşla da gun kira fatura yol yemek bitti gitti
Hayırlı olsun güle güle kullan canımMerhaba hanımlar
Sabah okula gidip öğlen geldim
Misafirlerim geldi güzel vakit geçirdim
Ekders yatırılmış yaklaşık 400 tl lik defactodan alışveriş yaptım
3 pantalon 5 tunik aldım
500 tl gün parası verdim
Gram altın düşse de alım fırsatı verse diye tl de bekliyorum
Canım hamilelikte decavit 'di sanırım adı vitamin kullaniyoruzya benim doktorum doğumdan sonra devam et demişti 4 ay falan ben devam ettim düzenli olmasada hafta 2 3 kullaniyordum şükür çok problem yaşamadım...ama ablam vitamin kullanmadığı için saçları çok çok azaldı halada öyle malesefcanım her gün çig badem ve kuru üzüm yıyorum bakalım kan ve vıtamın tahlılı verdim sanırım çözümü olan degıl de mutlaka olan dönemsel bişe bu 5-6 ayda biter diyolar o zmana sacım kalırsa
ben dusundum kullanmayıda ıhmalkarlık ettım canım kontrole de yeni gittim dusun, alıcam yarın ınsAllah ben de baska balıkyağlı vıtamın kullanıyodum ondan alıcam bir aylık 100tl. ınsAllah dokulen saclarım gelır yıneCanım hamilelikte decavit 'di sanırım adı vitamin kullaniyoruzya benim doktorum doğumdan sonra devam et demişti 4 ay falan ben devam ettim düzenli olmasada hafta 2 3 kullaniyordum şükür çok problem yaşamadım...ama ablam vitamin kullanmadığı için saçları çok çok azaldı halada öyle malesef
Ben iyiyim, sen nasılsın, sizler nasilsiniz
Salonda uzanmışım tek başıma keyif yapıyorum
Edirne yöresinin yemeklerini izliyorum, pırasa böreğini merak ediyorum
Kizlar ben yapmasina da yemesine de bayılırımpırasalı böreğin :))Pırasa böreği efsane bir lezzettir, yapımı da kolay.
Hazır yufkayla çok yapıyorum ben.
Bende bu iş rahat rahat olur diyorum kahvemsim:)Canım geliriniz de ortalamanın üstünde, ben olur bu iş diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?