- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.661
Sefaniz olsun :)Günaydın altın kızlar
Bugün kızım dershaneye gitmedi onunla kahvaltı ve kahve keyfi si yaptık.
Birazdan ortalığı toplar biraz tesbihimi yaparım öğlen olur.
Bu arada cuma günü kandil kızlar.
Sosyal bilgiler branşımKolay gelsin. Branş öğretmeni misin canım?
Ne güzel bos gunlerin oluyor senin canım missSosyal bilgiler branşım
Allah kabul etsin canım.Selam kızlar
Esila güzel düşün canım moral bozma
Drlar insanı deli eder her biri başka birşey söylüyor.
Bugün 1.5 tl attım kumbarama hiç atmamaktan iyidir.
Ocaktan sonra listeye bende dahil olucam
Şuan birikim adına birşey yok gelen gidiyor
Kredi kartı 300 gelmiş nasıl mutlu oldum anlatamam. Ocakta tüm taksitler bitecek faturalar kalacak
iyiniyetli hangi esmalar çekiyorsun canım sayı ile mi
Ben ya vasi
Ya fettah ya rezzak
Ya Şafi
Ya Rahim Ya Rahman
Hergün çekmeye çalışıyorum sayı ile çekmiyorum Allah gönlümüzü biliyor en az 100 okuyorum birde dualarım var 100 ihlas
Nas felak inşirah hergün düzrnli yapmaya çalışıyorum aksayınca suçlu hissediyorum kendimi
Hep boyle gitsin canım Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.Yine bir banka günü ve ben yollarda:))
Küçük bir miktar ara ödeme yaptım kızlar 5 ay daha düştü borç,şükürler olsun.
Kasim taksidini de yatirdim.
Kalan ay 89
Bu borç gözümü korkuttu ama şükürler olsun ödüyoruz.
Âmin cnm inşallah, çarçabuk ödeyelim sıkışmadan zorlanmadan.Hep boyle gitsin canım Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.
Canım haftalık 30 saat istemiyorumNe güzel bos gunlerin oluyor senin canım miss
Ben de branş ogretmeniyim ama full doluyum hep
Uykucu gidip bir görün derim.selam kızlar
esım gecen bizim iki üst sokakta olan bi ilan görmüş 4+1 415bin lira. 400e iner diyor esım,bana göre çook asırı yuksek ama 350ye bile evler baya uzakta.esımde bu ev olsun diyor evin içini görmedik henuz öyle yani kendi kendımıze dusunuyoruz eger altınlarımla arabayı satarsak 250bin kredi cekmek gerekıyor çok asırı yüksek ya8sene de 4er bin ödemek gerekıyormus ben yüksek dıyınce de esım her yere bısey dıyosun sayende bişe alamayacagız dıyor kesin bu evde kapanan ev dosyalarımız arasında kalacak
En güzelini yapmissin canim. Ben rehber öğretmenim öyle bir ihtimal yok bizde. Yirminci yılımı çalışıyorum ama emekliliğine daha çok var. Biraz yoruldugumu hissediyorum. Hem ev hem okul hem de oğlu sum... Esim benden önce emekli olursa ev islerini ona yikacagim o yapsın biraz daCanım haftalık 30 saat istemiyorum
Branş dışı okulda girilebilecek dersler var ama
kendime çocuklarıma vakit ayırmak istiyorum
25 saati de 5 güne yaydirdim daha rahat oluyor yoğun tempo çalışmamış oluyorum
Haftanın 3 günü öğleden sonra boşluğum var.
Sağol canım benim
Uykucu gidip bir görün derim.
250 bin krediyi 15 yillik başvurursan sizin için belki daha uygun olur.
Göze çok görünebilir 15 yil ama o kadar uzun tutmazsin belki, ara ödemelerle kısalır.
Sende benim gibisin ama ev işine yoğunlaş bence pesinatin da iyi çünkü.
Kira yerine evini ödeyeceksin.
tesekkur ederim güzel arkadaslarımkronikuykucu canım evi görmeden karar verme,
peşinat rakamın iyi, eşinin de hevesini kırma,
zıkıntı çekmeden birşeyler olmuyor maalesef
ilk zamanlar zorlansan bile sonra yoluna girer merak etme
Şu konuda anlıyorum cnm seni.tesekkur ederim güzel arkadaslarım
araba işte 80e satılır bence dıyor esım altınlarımda 70 civarı olur dıye dusunuyorum. araba satılınca ne yapcaz orası mechul esım 20 bine falan gıdıp gelmelik bıse alırız dıyor manuel olursa ben kullanamam araba elim ayagım oldu
kahvemsim aslında biz suan 2300 arac için ihtiyac kredisi,800de kira ödüyoruz yani 3100 zaten 2.5yıldır oduyoruz ılave 900 olmus olacak ödeme bizim için.
ama şöyle bi rahatlıgımız vardı eger Allah korusun esım ısten cıkarsa altınlardan harcarız yeni işe girene kadar dıyoduk sımdı altınlarda olmayacak.öyle bi durumda kv yardım eder dıyor esım bılemıyorum ya gidip gormek lazım dedıgınız gıbı. ben nıyeyse kredi 4 ay kaldı ya onu bıtırmeden ev gezesim yok korkuyorum ondan sanırım halbuki sadece bakmakta ne var
10 yıllıga baktım sımdı 3560 diyor o da olabılır dedıgın gıbı. tabi bu ucretler sıgorta harıcmıs extralar ne kadar olur bılmıyorum kahvemsiyle sen zaten idolumsunuz eger alırsak ben de bırıktırıp sızın gıbı ara ödeme yapmak ıstıyorumŞu konuda anlıyorum cnm seni.
Borç hayatinda hiç girmedigin kadar büyük.
Ama risk almayi göze almak lazım ki zaten sizden her ay 3100 oduyormussunuz.
Biz aracimizi satinca evet rahatini aradık ama babamin da Kp in de arabası var ikisi yetiyor çok şükür. Olmadı birde motor var :))
15 yili bir düşün derim.
Git bir gör cnm evi.
Belli mi olur kismetindir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?