- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.741
Amin inşallah ,Çok teşekkür ederim
Allah sizin de yardımcınız olsun tez zamanda
Yeni evliyken olur tartışmalar zamanla oturur.yeni hayatınızda mutluluk ve huzur sızınle olsun ,
bende esım ıle sorun yasıyorum 5 aylık evlıyım
bazı seylerı kabul edemıyorum hazmedemıyorum ,Yeni evliyken olur tartışmalar zamanla oturur.
Sonuçta ne kadar tanısakta tanımadığımız biri ile aynı evi paylaşmak kolay değil
Günaydın kızlar eşim kumbarama para bırakmış 5 tl. Bugün evdeyim kısmetse
Bulaşık makinasına karbonat sirke bulaşık tableti biraz çamaşır suyu koydum çalıştırdım boş.onu bekliyorum bitsin kirlileri yerleştiricem
Akşama etli yaprak sarması ve tarhana yapıcam başka ne yapabilirim yanına
Şimdi çay keyfi
Cnm o yüzde 2 cezayı ödememek için kredi çekerken söylemen gerekiyor “örneğin ben her üç ay da bir 1000tl ara ödeme yapacağım gibi “ Ama ek bir masraf çullar ödeyemezsen cezası oluyor. Siz devlet memurusunuz o yüzden ara ödemelerinizde zorlanmazsınız. Bu sisteme balon ödemeli kredi de deniyor mesela her sene Ocak ayında 5 bin ödeyeceğim diyebiliyorsun diğer aylar da 2500tl ödüyorsun gibi gibi örnekler çoğaltılıryatırdıgınınmı yuzde 2si oluyo canım kredi taksıtınle vs alakası yok degıl mi
Ben bunu bile bile imza attım.Cnm o yüzde 2 cezayı ödememek için kredi çekerken söylemen gerekiyor “örneğin ben her üç ay da bir 1000tl ara ödeme yapacağım gibi “ Ama ek bir masraf çullar ödeyemezsen cezası oluyor. Siz devlet memurusunuz o yüzden ara ödemelerinizde zorlanmazsınız. Bu sisteme balon ödemeli kredi de deniyor mesela her sene Ocak ayında 5 bin ödeyeceğim diyebiliyorsun diğer aylar da 2500tl ödüyorsun gibi gibi örnekler çoğaltılır
2 tane oğlum varAmin inşallah ,
cocugunuz var mı ?
Maşallah rabbim uzun ömürler versin.2 tane oğlum var
15 yaşını geçti büyük
Küçük oğlum 12 yi geçti
tsk ederim canım ama yok zaten cekecek olsak ben garanti edip dıyemem hep ara ödeme yapcam diye turtiş gibi oldukca öderimCnm o yüzde 2 cezayı ödememek için kredi çekerken söylemen gerekiyor “örneğin ben her üç ay da bir 1000tl ara ödeme yapacağım gibi “ Ama ek bir masraf çullar ödeyemezsen cezası oluyor. Siz devlet memurusunuz o yüzden ara ödemelerinizde zorlanmazsınız. Bu sisteme balon ödemeli kredi de deniyor mesela her sene Ocak ayında 5 bin ödeyeceğim diyebiliyorsun diğer aylar da 2500tl ödüyorsun gibi gibi örnekler çoğaltılır
turtişim bişe daha sorucam bu ödedıgın mıktar faizden ne oranda düşüyor yani anaparadan belli miktar faizden belli miktar mı gıdıyo mesela taksitin 2bin sen 5bin ara ödeme yaptın dıyelmBen bunu bile bile imza attım.
Olaki ara ödeme yapabilirsem 5 6 binde 100 tl gözümde sıfır zaten kaldi ki ,bu miktarda bile 6 7 bin faiz de otomatik olarak düştü,havaya para vermek istemiyorum.
O dediğin 3 ayda bir şu miktarda ödeme yapacağım sözümüzü tutamazsak?
Strese girer ve üstüne cezalar öderiz.
Benim verdiğim söz sadece aylık taksitlerimi düzenli ödeyeceğim.
Benimki balon ödeme ama müşterinin hakkı.
Canim söyle anlatayım.turtişim bişe daha sorucam bu ödedıgın mıktar faizden ne oranda düşüyor yani anaparadan belli miktar faizden belli miktar mı gıdıyo mesela taksitin 2bin sen 5bin ara ödeme yaptın dıyelm
masallah , Allah bagıslasın2 tane oğlum var
15 yaşını geçti büyük
Küçük oğlum 12 yi geçti
anladım canım benım gayet acıklayıcı anlatmıssın Rabbim ödeme kolaylıgı versinCanim söyle anlatayım.
Meselâ benim kasim ayi ödenen anaparam900,
Aralık, ocak,şubat 920,930,940.
Bunlarin faizi de 1.300×4=5.200 Cezası da 100tl.
Ben bankaya 5.000 ödeme yapiyorum.
Kasim,aralik,ocak,şubattaki ödenecek olan 5.000 anapara, faizi olan 5.200 otomatik siliniyor.
Ara ödeme yaptığın 5 bin olan miktar direkt anaparadan düşüyor yani cnm.
Ama yanindaki faizi otomatik olarak siliniyor.
Umarım anlatabilmisimdir uykucum.
Âmin inşallah cnm, umarım sende adim atarsın belki yureklendirmeyi isterim:)anladım canım benım gayet acıklayıcı anlatmıssın Rabbim ödeme kolaylıgı versin
Âmin inşallah cnm, umarım sende adim atarsın belki yureklendirmeyi isterim:)
Biz ikimiz de özel sektördeyiz uykucu.
Aylik gelir de sizden daha az.
Evet yazdım zaten .mesela ek bir masraf çıktı o ay ödeyemezsen sıkıntı oluyor. Ben kronik ile bilgimi paylaştım. Senin yaptığın yanlış veya dezavantajlı demek için yazmadım. Bilgi sadece.Ben bunu bile bile imza attım.
Olaki ara ödeme yapabilirsem 5 6 binde 100 tl gözümde sıfır zaten kaldi ki ,bu miktarda bile 6 7 bin faiz de otomatik olarak düştü,havaya para vermek istemiyorum.
O dediğin 3 ayda bir şu miktarda ödeme yapacağım sözümüzü tutamazsak?
Strese girer ve üstüne cezalar öderiz.
Benim verdiğim söz sadece aylık taksitlerimi düzenli ödeyeceğim.
Benimki balon ödeme ama müşterinin hakkı.
Bende avantaj ve dezavantajlarini paylaştım ama senin mesajina cevap olarak yazdım diye yanlış anladın sanırım.Evet yazdım zaten .mesela ek bir masraf çıktı o ay ödeyemezsen sıkıntı oluyor. Ben kronik ile bilgimi paylaştım. Senin yaptığın yanlış veya dezavantajlı demek için yazmadım. Bilgi sadece.
İnşaallah mutlu bir şekilde geri dönersin canım ☺Karamelli bugun tencere gunu bakabildinmi
Ben alicaktim ama istanbula doktora gidiyorum 700 tele bayilasim geldi
Rahattim ama bugun cok tirsiyorum kizlar hayirli haber alirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?