Altın düşüyor beklemedeyim kademeli alım yapıyorum
Kalan parçayı da iki ya da tek sefer de alıp orta uzun vadede beklemeyi düşünüyorum
ben de biraz altın aldım bugün, hesap kitap yapınca biraz daha alabilirim
gram altın usd'ye bağlı yükselir yine düşünüyorum onun için bu fiyatlar alım fırsatı olarak görüyorum kendim için

neden boyle bısey dusundunuz kı ?
mesela ben buyugum oldugunuz ıcın fıkırlerınızı almak adına yazıyorum ama bırının mesajına cevap olarak bır sıkıntımı paylasmam baska kısılerın bana cevap yazmaması anlamına gelmez kı herkes yazabılır bırbırıne ben oyle dusunuyorum

Bugün tava tencere günü
A 101e gelen hascevherin karnıyarık tenceresi ile tavasini aldım, umarım memnun kalırım.
Sira yumurta omlet tavasinda
Benim aklıma geç geldi, baktım ama tencereler kalmamisti.
Tefalin tavalarindan memnun kalırsam, tencerelerimi de değiştireceğim.

Canım işin hayırlı olsun.
Çalışmak her açıdan iyi gelecektir sana, biraz daha ortama alışıp, işi ogrendikten sonra evi dusunmezsin

Canım işin hayırlı olsun.
Çalışmak her açıdan iyi gelecektir sana, biraz daha ortama alışıp, işi ogrendikten sonra evi dusunmezsin
evı dusunmemek elde degıl her aksam aynı seyı yasıyorum nasıl gormezden geleyım sıkıldım artık sgs ye hazırlanacaktım kendımı o yonde hazırlamıstım ama bırsuru olay yasandı gorumcem kapıya dayanıp bana saldırmaya kalktı esım sesını cıkarmadı bende sınavdan fılan vazgectım calısıp evden cıkmak ıstedım ama yıne de sorunlar kafamda dort donuyor

Bizim topik ayrım yapılan bir yer değil
Yapılan yorumlardan rahatsız olanlar zaten bir daha gelmiyor.
Burada saygı çerçevesinde, içten ve samimi paylaşımlar yapıyoruz.
Öğreniyoruz, öğretiyoruz, soruyoruz, buluyoruz ama hep kalbi duygularla paylaşıyoruz.

Tam da bu sebeplerden kendi hayatına, geleceğine yatırım yapmalısın.
Geçen seferde yazmıştım bizim mesleğimiz altın bileziğimiz. Bir kadın her şartta hayatına devam edecek imkan ve guce sahip olmalı. Kendi aykalari üzerinde durabilmeli.
Onun için sınava hazirlanmaktan vazgeçme.
Alllaj hepimizin yuvasına geçim, huzur versin ama herşey bizler için.
Yarın pişman olmamak için bugün birşeyler yap.
Sadece kendin için yap bunu.

bılıyorum ama kafamı toparlayamıyorum ıyı olamıyorum
huzursuzlugum gecmıyor kafam rahatlamıyor bır turlu
ıyı olmadıgım ıcın sosyallesmek adına gırdım ıse ama yıne aynı cunku sorunlar gecmıyor
ısın baska bır boyutuda su cocuk sahıbı olmaya karar vermıstık sorunlar bıttı sanmıstım ama sadece ara vermıs suan hıc hazır olmadıgımı dusunuyorum hamıle kalmıssam bu arada ne yaparım bılmıyorum cok cıkmazdayım .

aaa öyle şey mi olur ya bende şu erkekleri anlamıyorum normal de aileleriyle zaman geçirmek nedir bilmezler ama evlenince ana kuzusu oluyorlar
bende seni seviyorum canım benim sıkma canını burası sonuçta birbirini hiç tanımayan aile olan bir platform rahatsız olan ahan da kapı orda kimseyi zorla tutmuyoruz sıkma canını kuzum
aynen öyle canım benim

ana kuzusu da degıl onlarla cok vakıt gecırmıyor ama lafda soylemez yanı , bı bana gelınce cenesı acılıyor masallahı var , ben tatsızlık olmasın gıt uyar bak bana boyle boyle yapıyorlar dıye konusuyordum kendısıyle sonradan hep ben sıkayet edıyorum oldu benı anlamıyor dınlemıyor ,

Aaa yine mi atladı.. gecmis olsun

Dis teen şimdilik memnunum da daha yapılacak bikac tedavi var bakalim

Kızlarrr biraz kalorili günler geçiriyorum.
Hava süperdi Ankara’da bugün. Kendimi parka attım 40dk yürüdüm ama eve geldim patatesli börek yedim
İki gündür market harcamamız 174tl yi buldu.
Trendyoldan saç maskesi aldım 112.5tl de o.
Ocak ayını iple çekiyorum
Her ay 1gr alacağım altın hesabıma. Kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…