- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.781
ben de biraz altın aldım bugün, hesap kitap yapınca biraz daha alabilirimAltın düşüyor beklemedeyim kademeli alım yapıyorum
Kalan parçayı da iki ya da tek sefer de alıp orta uzun vadede beklemeyi düşünüyorum
Titanium Elegance olanlardan aldım canımHangi modelini aldın cnm güle kullan
neden boyle bısey dusundunuz kı ?Kızlar ben genelde herkesin mesajına yorum yapıyorum,
Bir fikrim varsa hatta yoksa bile sevinclerinize,üzüntülerinize ortak olmayı tercih ediyorum, seviyorum hepinizi.
Yani sadece etiketlendigimde cevap yazmam gerektiğini hiç düşünmedim.
Rahatsız olanlar varsa söylesin, yazmam.
Benim aklıma geç geldi, baktım ama tencereler kalmamisti.Bugün tava tencere günü
A 101e gelen hascevherin karnıyarık tenceresi ile tavasini aldım, umarım memnun kalırım.
Sira yumurta omlet tavasinda
Canım işin hayırlı olsun.neden boyle bısey dusundunuz kı ?
mesela ben buyugum oldugunuz ıcın fıkırlerınızı almak adına yazıyorum ama bırının mesajına cevap olarak bır sıkıntımı paylasmam baska kısılerın bana cevap yazmaması anlamına gelmez kı herkes yazabılır bırbırıne ben oyle dusunuyorum
evı dusunmemek elde degıl her aksam aynı seyı yasıyorum nasıl gormezden geleyım sıkıldım artık sgs ye hazırlanacaktım kendımı o yonde hazırlamıstım ama bırsuru olay yasandı gorumcem kapıya dayanıp bana saldırmaya kalktı esım sesını cıkarmadı bende sınavdan fılan vazgectım calısıp evden cıkmak ıstedım ama yıne de sorunlar kafamda dort donuyorCanım işin hayırlı olsun.
Çalışmak her açıdan iyi gelecektir sana, biraz daha ortama alışıp, işi ogrendikten sonra evi dusunmezsin
Bizim topik ayrım yapılan bir yer değilKızlar ben genelde herkesin mesajına yorum yapıyorum,
Bir fikrim varsa hatta yoksa bile sevinclerinize,üzüntülerinize ortak olmayı tercih ediyorum, seviyorum hepinizi.
Tam da bu sebeplerden kendi hayatına, geleceğine yatırım yapmalısın.evı dusunmemek elde degıl her aksam aynı seyı yasıyorum nasıl gormezden geleyım sıkıldım artık sgs ye hazırlanacaktım kendımı o yonde hazırlamıstım ama bırsuru olay yasandı gorumcem kapıya dayanıp bana saldırmaya kalktı esım sesını cıkarmadı bende sınavdan fılan vazgectım calısıp evden cıkmak ıstedım ama yıne de sorunlar kafamda dort donuyor
bılıyorum ama kafamı toparlayamıyorum ıyı olamıyorumTam da bu sebeplerden kendi hayatına, geleceğine yatırım yapmalısın.
Geçen seferde yazmıştım bizim mesleğimiz altın bileziğimiz. Bir kadın her şartta hayatına devam edecek imkan ve guce sahip olmalı. Kendi aykalari üzerinde durabilmeli.
Onun için sınava hazirlanmaktan vazgeçme.
Alllaj hepimizin yuvasına geçim, huzur versin ama herşey bizler için.
Yarın pişman olmamak için bugün birşeyler yap.
Sadece kendin için yap bunu.
aaa öyle şey mi olur ya bende şu erkekleri anlamıyorum normal de aileleriyle zaman geçirmek nedir bilmezler ama evlenince ana kuzusu oluyorlaro tv ızlıyorsa ben baska sey yapacakmısım ona sıkayet etmeyecekmısım , 7 tane gorumcem 3 tanesıyle sorun yasadım ben esıme boyle boyle yaptılar ben rahatsız oluyorum gıt konus dıye anlatıyordum bunlar ıcın bıle sıkayet edıyorsun herseyden dıyerek bana savundu , boyle evlılık olmaz ya ınsan 5 ayda bırbırınden bu kadar bıkmaz bu kadar olay yasayamaz ,
bende seni seviyorum canım benim sıkma canını burası sonuçta birbirini hiç tanımayan aile olan bir platform rahatsız olan ahan da kapı orda kimseyi zorla tutmuyoruz sıkma canını kuzumKızlar ben genelde herkesin mesajına yorum yapıyorum,
aynen öyle canım benimBizim topik ayrım yapılan bir yer değil
Yapılan yorumlardan rahatsız olanlar zaten bir daha gelmiyor.
Burada saygı çerçevesinde, içten ve samimi paylaşımlar yapıyoruz.
Öğreniyoruz, öğretiyoruz, soruyoruz, buluyoruz ama hep kalbi duygularla paylaşıyoruz.
ana kuzusu da degıl onlarla cok vakıt gecırmıyor ama lafda soylemez yanı , bı bana gelınce cenesı acılıyor masallahı var , ben tatsızlık olmasın gıt uyar bak bana boyle boyle yapıyorlar dıye konusuyordum kendısıyle sonradan hep ben sıkayet edıyorum oldu benı anlamıyor dınlemıyor ,aaa öyle şey mi olur ya bende şu erkekleri anlamıyorum normal de aileleriyle zaman geçirmek nedir bilmezler ama evlenince ana kuzusu oluyorlar
bende seni seviyorum canım benim sıkma canını burası sonuçta birbirini hiç tanımayan aile olan bir platform rahatsız olan ahan da kapı orda kimseyi zorla tutmuyoruz sıkma canını kuzum
aynen öyle canım benim
Aaa yine mi atladı.. gecmis olsunİnsallah tatlum dişlerin istediğin gibi oldu mu?
Ben de hastayım bu ay en az 700 TL bana özel hastaneye gittim. 900 TL de kesim ucabildiğini düşünüp 3.kez balkondan atladı ona gitti. Sağlık olsun iyi olalım da.
Bereketli olsunBir miktar kendime
Ve çocuklara altın aldım
Tamamdır canım maksat kredi çekenlere bilgi .anlıyorum ben seni.Bende avantaj ve dezavantajlarini paylaştım ama senin mesajina cevap olarak yazdım diye yanlış anladın sanırım.
Bankalar her türlü kılıfını uyduruyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?