Karamelli bugun tencere gunu bakabildinmi
Ben alicaktim ama istanbula doktora gidiyorum 700 tele bayilasim geldi
Rahattim ama bugun cok tirsiyorum kizlar hayirli haber alirim insallah
Ya esila bakamadim
Çocukları okula gönderip yatarsan böyle olur.
Evden çıkarken uğrayacağım, beğenirsem almayı düşünüyorum.
Hayırlı haberlerle gel cnm

Dile kolay 18 senedir birşey yapmayan bu saatten sonra da birşey yapmasın zaten
sızde kı sorun neydı ? eger cevap vermek ıstemezsenız anlarım , ben kendıme bır cıkıs yolu arıyorum aslında ne yapmam gerektıgını bılmıyorum duzelırmı bılmıyorum yanlız ve caresız hıssedıyorum sadece ve kotu

Henüz çok yeni evlisin sitare,
Çözüm yollari arasaniz terapi vs.
Umarım çözüm yolu bulursunuz cnm
Yeni işin de hayırlı olsun bu arada.

ablacım kabul etmıyor , bıraz once konustum daha bak sen ısten gelıyorsun tv nın onunden kalkmıyorsun ben gelıp senle konusmaya calısıyorum zar zor cevap verıyorsun nıye evlendık o zaman dıyorum yoo konusuyoruz dıyor konusmak dedıgı benım sorularıma cevap vermesı sende ıstedıgın seyı yap dıyor ben tv ızlerken gıt kıtap oku dıyor beraber konusamadıktan bısey paylasamadıkdan sonra ne anlamı varkı

Yeni işin de hayırlı olsun bu arada.
tesekkur ederım bugun 4. gunum . bıraz kafam dagılsın ıyı gelır dıye ıse gırdım ama huzursuzsan heryerde huzursuz oluyormussun anladım bısey duzelmıyor.

Özetle kendi ailesi benim ve çocuklarım arasında denge kuramadı

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
nasılsınız canlar , ben bır ıse gırdım bugun 4. gunum :) ıse gırdıgım ıcın cok mutluyum ama evde huzurum yerınde degıl malesef
dua oku canım çık dolaş gez kafanı dağıt belki biraz iyi gelir
E Esila09 canım güzel haberlerle ge linşallah

merhaba kızlar nasılsınız bakalım

dua oku canım çık dolaş gez kafanı dağıt belki biraz iyi gelir
E Esila09 canım güzel haberlerle ge linşallah
hersey oldugu gıbıı devam edıyor ve benım hıcbırseye sesımı cıkarmamam gerekıyormus onu soyledı bugun bende daralıyorum kafamı dagıtayım da eve gıdınce yıne aynısı olacak sorunlar kalkmıyorkı ortadan ben sınmıs oluyorum

neden sesini çıkarmaman gerekiyormuş senin konuşmaya yada savunmaya hakkın yok mu?? o nasıl bir cümle? Sorunlar sorunlar hiç bitmeyen bir olay maalesef

neden sesini çıkarmaman gerekiyormuş senin konuşmaya yada savunmaya hakkın yok mu?? o nasıl bir cümle? Sorunlar sorunlar hiç bitmeyen bir olay maalesef
o tv ızlıyorsa ben baska sey yapacakmısım ona sıkayet etmeyecekmısım , 7 tane gorumcem 3 tanesıyle sorun yasadım ben esıme boyle boyle yaptılar ben rahatsız oluyorum gıt konus dıye anlatıyordum bunlar ıcın bıle sıkayet edıyorsun herseyden dıyerek bana savundu , boyle evlılık olmaz ya ınsan 5 ayda bırbırınden bu kadar bıkmaz bu kadar olay yasayamaz ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…