turtişim olur mu oyle sey bi aile gibiyiz burda siz benim kız kardeslerımsınız böyle düşünen biri oldugunuda zannetmıyorum burda

Hanımlar burada kim kaç yaşında evli bekar çocuk sahibi çalışan çalışmayan kısaca kim nasıl bir durumda bahsedebilir misiniz?

Cansın... Hiç sıkılmıyorum burda olduğum içinde mutluyum.çok güzel şeyler öğreniyorum burda. Hepinize çok alıştım kızlar iyi ki varsınız.

Esila hayır haberle dön inşallah

Hanımlar burada kim kaç yaşında evli bekar çocuk sahibi çalışan çalışmayan kısaca kim nasıl bir durumda bahsedebilir misiniz?
Ben 33 yaşındayım trakyalıyım
Daha önceden tanıyorum sizi eski topiğinizde çalışırken yazıyordum ama siz unutmuşsunuzdur şifremi üyeliğimi unuttum yazları köye gidiyorum orda telim çekmiyor giremediğim için unuttum yazamadım. 5 yıldır evdeyim 4.5 yaşında oğlum var.

Kizlar yuzde 99 fibroadenom oldugunu soyledi
Fakat meme dokusunun yogun oldugunu buyume oldugunu ama hizini yilda 1 kontrol ile anlayamayacagimizi soyledi.
Hakli nisanda cagirmisti ama ben elimin ayagimin yerini unuttum nisanda neler yasiyordum kaldiki kontrole gideyim
Mr istedi 3 ay sonra kontrole cagirdi
Mr cihazi ariyorum cunku burada cektirirsem 4 bin lira bayilmam lazim
Bulursam cektiricem bulamazsam vericem
Koc univ varmis ama cok dolu
Kardesimin dogumla cakisacak birde yeri col ters

Ben fibroadenomlari aliyorum evet ama biyopsi asla tercih etmem dedi ya adamin tavri cok baska tek tek yaziyor diger gittiklerim okumayi bilmiyor gibiydi

Selam kızlar
Ben de burada olmaktan mutluyum
Devlet memuruyum, emeklilikte yasa tskilanlardanim,
Severek çalışıyorum
Universitede ve lisede okuyan 2 kız annesiyim
Evimiz ve arabamız var,
Yüklü borcumuz yok diyecektim ki, eşim arabayı değiştirmek istiyor 30bin civarı borçlanabiliriz (ben istemiyorum)
Maaşlarımızı yetiriyoruz şükür, kimseye muhtaçtınız yok,
Çocuk okutmak ciddi masraflı iş
Rabbim idteyen herkese sağlıklı ve başarılı çocuklar versin inşallah
Işim evime yakın yol parası vermiyorum öğle arası eve geliyorum, hem evde yiyor, hem akşam yemeğini yapıyorum,
Evimizi eşimle temizliyoruz
Idareli yaşadığımızı düşünüyorum

E Esila09 nisan ayında niçin gitmedin doktora?
Allah hepimizin sıkıntısını tez zamanda çözüme kavuştursun inşaallah Amin

Canım 2 yıl önce çok zor bir durum yaşadım resmen hayattan kopmustum
Kusura bakma hatırlayamadım

E Esila09 nisan ayında niçin gitmedin doktora?
Allah hepimizin sıkıntısını tez zamanda çözüme kavuştursun inşaallah Amin

Ben belediye calisaniyim gozumuzun onunde secimi kaybettik o donemde neler neler yasandi bitti ama aklima bile gelmedi
Sonrada kalp belirtisi veren bir rahatsizlik gecirdim defalarca bayildim doktorlara gittim kan verdim en son pre diyabet tanisi kondu diyet ve belli seylerle iyi oldum doktor goresim yoktu

Allah bundan sonra da doktor yüzü göstermesin canım

Canım 2 yıl önce çok zor bir durum yaşadım resmen hayattan kopmustum
Kusura bakma hatırlayamadım
Biliyorum canım sıkntılarını hatırlamaman doğal çok zaman geçti
Çok şeyler öğrendim senden yeni evlendiğim yıllarda tanıdım. Her zaman birikim yapardım. Ama bugün ayaktaysak senden çok şey öğrendiğimizdendir .

Rabbim bundan sonra hastalık göstermesin inş. Esila içini ferah tut Rabbim şifa versin herşey yolunda gitsin inş.

Estağfirullah canım ama bunları okumak beni çok duygulandırdı
Allah dünyada ve ahirette hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Ozrengin bende seni taniyorum geri gelmene cok mutluyum buralari birakma ne olur

Ozrengin bende seni taniyorum geri gelmene cok mutluyum buralari birakma ne olur
Allah razı olsun canım
İnşaallah hep birlikte oluruz
Paylaştığımız güzelliklerin çok sıkıntıların çok çok az mümkünse hiç olmamasını diliyorum Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…