- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.801
turtişim olur mu oyle sey bi aile gibiyiz burda siz benim kız kardeslerımsınız böyle düşünen biri oldugunuda zannetmıyorum burdaKızlar ben genelde herkesin mesajına yorum yapıyorum,
Bir fikrim varsa hatta yoksa bile sevinclerinize,üzüntülerinize ortak olmayı tercih ediyorum, seviyorum hepinizi.
Yani sadece etiketlendigimde cevap yazmam gerektiğini hiç düşünmedim.
Rahatsız olanlar varsa söylesin, yazmam.
Cansın... Hiç sıkılmıyorum burda olduğum içinde mutluyum.çok güzel şeyler öğreniyorum burda. Hepinize çok alıştım kızlar iyi ki varsınız.Kızlar ben genelde herkesin mesajına yorum yapıyorum,
Bir fikrim varsa hatta yoksa bile sevinclerinize,üzüntülerinize ortak olmayı tercih ediyorum, seviyorum hepinizi.
Yani sadece etiketlendigimde cevap yazmam gerektiğini hiç düşünmedim.
Rahatsız olanlar varsa söylesin, yazmam.
Ben 33 yaşındayım trakyalıyımHanımlar burada kim kaç yaşında evli bekar çocuk sahibi çalışan çalışmayan kısaca kim nasıl bir durumda bahsedebilir misiniz?
E Esila09 nisan ayında niçin gitmedin doktora?Kizlar yuzde 99 fibroadenom oldugunu soyledi
Fakat meme dokusunun yogun oldugunu buyume oldugunu ama hizini yilda 1 kontrol ile anlayamayacagimizi soyledi.
Hakli nisanda cagirmisti ama ben elimin ayagimin yerini unuttum nisanda neler yasiyordum kaldiki kontrole gideyim
Mr istedi 3 ay sonra kontrole cagirdi
Mr cihazi ariyorum cunku burada cektirirsem 4 bin lira bayilmam lazim
Bulursam cektiricem bulamazsam vericem
Koc univ varmis ama cok dolu
Kardesimin dogumla cakisacak birde yeri col ters
Canım 2 yıl önce çok zor bir durum yaşadım resmen hayattan kopmustumBen 33 yaşındayım trakyalıyım
Daha önceden tanıyorum sizi eski topiğinizde çalışırken yazıyordum ama siz unutmuşsunuzdur şifremi üyeliğimi unuttum yazları köye gidiyorum orda telim çekmiyor giremediğim için unuttum yazamadım. 5 yıldır evdeyim 4.5 yaşında oğlum var.
Allah bundan sonra da doktor yüzü göstermesin canımBen belediye calisaniyim gozumuzun onunde secimi kaybettik o donemde neler neler yasandi bitti ama aklima bile gelmedi
Sonrada kalp belirtisi veren bir rahatsizlik gecirdim defalarca bayildim doktorlara gittim kan verdim en son pre diyabet tanisi kondu diyet ve belli seylerle iyi oldum doktor goresim yoktu
Biliyorum canım sıkntılarını hatırlamaman doğal çok zaman geçtiCanım 2 yıl önce çok zor bir durum yaşadım resmen hayattan kopmustum
Kusura bakma hatırlayamadım
Rabbim bundan sonra hastalık göstermesin inş. Esila içini ferah tut Rabbim şifa versin herşey yolunda gitsin inş.Ben belediye calisaniyim gozumuzun onunde secimi kaybettik o donemde neler neler yasandi bitti ama aklima bile gelmedi
Sonrada kalp belirtisi veren bir rahatsizlik gecirdim defalarca bayildim doktorlara gittim kan verdim en son pre diyabet tanisi kondu diyet ve belli seylerle iyi oldum doktor goresim yoktu
Estağfirullah canım ama bunları okumak beni çok duygulandırdıBiliyorum canım sıkntılarını hatırlamaman doğal çok zaman geçti
Çok şeyler öğrendim senden yeni evlendiğim yıllarda tanıdım. Her zaman birikim yapardım. Ama bugün ayaktaysak senden çok şey öğrendiğimizdendir .
Allah razı olsun canımOzrengin bende seni taniyorum geri gelmene cok mutluyum buralari birakma ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?