Bence aylık 500 tl değerinde altın al birikim yap
Helal kazancına haramı bulaştırma
Krediye bulaşan çok sonu hüsran olanları gördükçe ayet ve hadise kulak vermemenin cezası olarak düşünürüm.
Az helal ama bereketli olsun senin olsun

Niye biriktirmiyorsun.
Kredi çekip altın almak mantıklı gelmiyor faiz ödeyeceksin. Kartından taksitli vs alanlar var ama ben risk almaz kendi çabamla alırfım. Hep öyle yaptım.

Selam kızlar yemek işimi bitirdim
Kıymalı tarhana
Terbiyeli kereviz
Şehriyeli pilav havuç salatası.
Tüm gün rahatım ohh.

Eşim peynir birazda sucuk almış 50 tl
Menü yapmak mutfağa çok katkı sağlıyor.
Bu ay mutfak masrafım beklediğimin altında gidiyor.yarına yemek kalır sonraki günler börek ve tavuk yapıcam.

Merhaba,
Her ay bir çeyrek altın al veya iki üç ayda bir yarim altın.

2017 de iki bin liraya iki tam bir ceyrek oluyormuş.. Suan iki bınlıraya bir tam ancak alınıyor neredeyse iki yılda iki katı artmıs vah ulkemın haline..

Yarin avans geçer hesaba,
Nereye ne harcanir az çok belli şimdiden
Yarin akşam çocuklari anneme göndereceğim.
Kv hâlâ gelmedi, o gelene kadar annemdeler muhtemelen 2 veya 3 hafta.
Cumartesi akşam da dışarı çıkıyoruz bakalım,
Memleketten şarkıcı geliyor
Vee tabiki ne zamandır beklediğimiz dj

borc kısmından birikim kısmına gelmek ıstıyorum ben de kızlar yaa plan program yapıyorum ama kredi bitmeden sanırım birikim yolu gözükmüyor bize
ben doğum için bu harcama süreclerimiz için gram biriktirmistim hep, e onlara dokunmim aman diye diye annemin kardesımın hesaptaki parasına, oğlusun tl gelen hedıyelerine hücum etmıs oldum neyse en azından var olanı bozmak yerine onların duran tl lerinden aldım dıyorum sımdı sırayla onları yerine koyup düze çıkmam lazım.
birikim yapmayı özledim yahu

Bekliyoruz valla oğlum çok istiyor sıkıldı evde
Bende bir yere kadar yetiyorum

Bereketli olsun canım
Şu sarışın bayan mı afişlerini gördüm banu alkana benziyor
Aynen canım, okul ona da iyi gelecek.

O sarışın için değil ama dj olani ne zamandır bekliyoruz cnm ya sirf onun için gidiyoruz :))

Uykucu o da olur cnm.
Bebeğin çok küçük henüz bu dönemlerde çok harcama oluyor maalesef..
Az kaldi kredinin bitimesine dimi.
Bende çocuklarimin tüm hakkini kullandım maalesef hepsini bozdurdum ev için

Uykucu o da olur cnm.
Bebeğin çok küçük henüz bu dönemlerde çok harcama oluyor maalesef..
Az kaldi kredinin bitimesine dimi.
Bende çocuklarimin tüm hakkini kullandım maalesef hepsini bozdurdum ev için
şubat son ınsAllah turtişim
karta da çok yuklendik Allah eksıklıgını gostermesın mısafırımız cok oldu e market ıhtıyacı faturalar costu.1ini yer 9unu bırakırlar cok sukur hep gelsınler
bi an önce bitsın dıye kredi heyecanlanıyorum
oğlusun altınlardan sadece adak kurbanım için bozdum gerısı duruyor sımdılık ılk fırsatta tl borcumu da verıcem oglumun hesaba ogluma bıle borcum var bea

Sadece 3 ay kalmış harika!
Düze çıkarsınız inş az kalmış, e senin maasın da gelecek:)

Aynen canım, okul ona da iyi gelecek.

O sarışın için değil ama dj olani ne zamandır bekliyoruz cnm ya sirf onun için gidiyoruz :))

Duraklara asmışlar bizim burda göçmen çok giden olur.
Bende tiyatroya gitmek istiyorum ama eşim bu aralar gece çalışıyor. Gerçi gündüz gittiğinde değişmiyor oğlan erken yatıyor.
Bende kitap okuyup yatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…