- 6 Ağustos 2010
- 40.534
- 72.562
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.101
Bence aylık 500 tl değerinde altın al birikim yapSelam hanımlar sizleri uzaktan takip ediyorum çok severek okuyorum . Şimdi ben kredi çekip 17000 tl tutarında 5 yılın sonunda ödemesi 30000 tl (aylık 500tl)
Biraz altın arşivlerini inceledim 5 yılın sonunda hep 3 kat gibi bir artış olmuş .
Mesela ben çektiğimi varsayalım kar edermiyim yada hangi altından alırsam daha çok karım olur kısaca çekmek mantıklı mi?
Niye biriktirmiyorsun.Selam hanımlar sizleri uzaktan takip ediyorum çok severek okuyorum . Şimdi ben kredi çekip 17000 tl tutarında 5 yılın sonunda ödemesi 30000 tl (aylık 500tl)
Biraz altın arşivlerini inceledim 5 yılın sonunda hep 3 kat gibi bir artış olmuş .
Mesela ben çektiğimi varsayalım kar edermiyim yada hangi altından alırsam daha çok karım olur kısaca çekmek mantıklı mi?
Merhaba,Selam hanımlar sizleri uzaktan takip ediyorum çok severek okuyorum . Şimdi ben kredi çekip 17000 tl tutarında 5 yılın sonunda ödemesi 30000 tl (aylık 500tl)
Selam turtaSelâm kızlar,
Günler çok yoğun ve hızlı geçiyor.
Akşam için yemeklerimizi hazırlıyorum.
Iki gün yeter.
Çok renkleneceksiniz cnm :) az kaldiSelam turta
Bende seneye olsun okul başlasın renk gelsin diye bekliyorum
Bereketli olsun canım52 hafta kumbarasina 50 tl attim
KesinlikleMenü yapmak mutfağa çok katkı sağlıyor.
2017 de iki bin liraya iki tam bir ceyrek oluyormuş.. Suan iki bınlıraya bir tam ancak alınıyor neredeyse iki yılda iki katı artmıs vah ulkemın haline..Hoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuşgeçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..
Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
Teşekkür ederim ☺Bereketli olsun canım
Bekliyoruz valla oğlum çok istiyor sıkıldı evdeÇok renkleneceksiniz cnm :) az kaldi
Bereketli olsun canım52 hafta kumbarasina 50 tl attim
Aynen canım, okul ona da iyi gelecek.Bekliyoruz valla oğlum çok istiyor sıkıldı evde
Bende bir yere kadar yetiyorum
Bereketli olsun canım
Şu sarışın bayan mı afişlerini gördüm banu alkana benziyor
Uykucu o da olur cnm.borc kısmından birikim kısmına gelmek ıstıyorum ben de kızlar yaa plan program yapıyorum ama kredi bitmeden sanırım birikim yolu gözükmüyor bize
ben doğum için bu harcama süreclerimiz için gram biriktirmistim hep, e onlara dokunmim aman diye diye annemin kardesımın hesaptaki parasına, oğlusun tl gelen hedıyelerine hücum etmıs oldumneyse en azından var olanı bozmak yerine onların duran tl lerinden aldım dıyorum sımdı sırayla onları yerine koyup düze çıkmam lazım.
birikim yapmayı özledim yahu
şubat son ınsAllah turtişimUykucu o da olur cnm.
Bebeğin çok küçük henüz bu dönemlerde çok harcama oluyor maalesef..
Az kaldi kredinin bitimesine dimi.
Bende çocuklarimin tüm hakkini kullandım maalesef hepsini bozdurdum ev için
Sadece 3 ay kalmış harika!şubat son ınsAllah turtişim
karta da çok yuklendik Allah eksıklıgını gostermesın mısafırımız cok oldu e market ıhtıyacı faturalar costu.1ini yer 9unu bırakırlar cok sukur hep gelsınler
bi an önce bitsın dıye kredi heyecanlanıyorum
oğlusun altınlardan sadece adak kurbanım için bozdum gerısı duruyor sımdılık ılk fırsatta tl borcumu da verıcem oglumun hesaba ogluma bıle borcum var bea
Aynen canım, okul ona da iyi gelecek.
O sarışın için değil ama dj olani ne zamandır bekliyoruz cnm ya sirf onun için gidiyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?