Ooo 24 25 te hasta olurum ben
Vücut ısım çok yüksek yazı yatarak geçiriyorum 22 en fazla 23 derece ideal bana. Binanın dışında bazı yerlerde yalıtım var ama çatı bize ait o nedenle henüz yaptıramadık eşim 1 ay evvel usta çağırdı 5 bin diyor şuan rafa kalktı bu yıl da böyle küçük odada geçiricez seneye salonu yakıcaz inş.

Günaydın altın kızlar.

rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımm

Canım benim de bir dengesiz bünyem var bazen menapozlu gibi sıcak basar bazen adetli gibi elim ayağım buz keser
Biraz da okuldaki bazı sınıflar cidden güneş alımı yoksunluğu ve petek eksikliği nedeniyle soğuk oluyor galiba oralarda aldığım soğuğu evde sıcakta anca vücudumdan atıyorum

canım benim bebişini sağlıcakla büyüt inşallah gaza en etkili silah 1.si kimyon çayı 2.si peryavşanotu(acı ot) ben 2 kızımda da kullandım ve çok rahat ettim hiç bir zararı yok
bende aynısı yapıyorum canım biriktirip biriktirip a101 e gidip tümletiyorum hem ben bozuklardan kurtuluyorum hemde onlara yardım etmiş oluyorum

Ay canım valla eğer gündüz üşümüşsem bende aynı titriyorum ama nadir kolay kolay üşümem komşular polar giyer incecik tişört
Sıcak olduğumda kızarıyorum kaşınıyorum sonrada bayılıyorum. Neyse ki yazın memlekete gidiyorum 2 dağ arası her daim serin soğuk. Sıcaktan dolayı yüzümde sırtımda gül hastalığı var çok dokunuyor. Dr özellikle uyarıyor sıcakta durmayacaksın sıcak suyu vücuduna değdirmeyeceksin diye

Geçmiş olsun canım
Benim memleket tam yayla havası yaz kış
Yazın bile akşamları örtüsüz yatılmaz

2 saattir internet başında alışveriş yapamıyorum
Ne oğlana otobüs bileti alabildim ne de
sefa merveden beğendiğim tunikleri
Bankayı aradim sorun yok ama alışveriş yapacağım site ile irtibata geçtim sorun varmış
Mecburen kapıdan ödeme ile alışveriş yaptım

Selam hanımlar sizleri uzaktan takip ediyorum çok severek okuyorum . Şimdi ben kredi çekip 17000 tl tutarında 5 yılın sonunda ödemesi 30000 tl (aylık 500tl)
Biraz altın arşivlerini inceledim 5 yılın sonunda hep 3 kat gibi bir artış olmuş .
Mesela ben çektiğimi varsayalım kar edermiyim yada hangi altından alırsam daha çok karım olur kısaca çekmek mantıklı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…