- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.081
Ooo 24 25 te hasta olurum benHaftada 3 makina çamaşır 3 te kurutma
Kettle çok kullanıyorum
Bir de fırın baya bi çalıştı çalışıyor
Hem hafta sonu oğlana ve kendimize hamur işi yapıyorum
Hem de ev görmeye gelenler olmuştu ve de oluyor
Kombiyi okuldan gelince evin içi sıcak oluyor o nedenle saat 18:30 dan sabaha kadar çalıştırıyorum
Evin içini 25 ye ayarladım
Sabaha kadar devreye giriyor devreden çıkıyor okula giderken de kapatıyorum
Evim sabahtan akşama kadar güneş görüyor
Ev de yalıtımlı
Ben sıcağı seviyorum benim için evin sıcaklığı 24 25 ideal
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımmMerhaba canım, teşekkür ederim, darısı başına olsun. Seninki de yolda olduğu için merak normal
Ben sezeryanla doğum yaptım, tüp bebek olduğu için riske atmadık. Normalde cumaya gün vermişti, benim salı gecesi nişanım geldi, doktora gittik açıklık başlamış, öğlene ameliyata girdim. Gününü kendi seçti bebişim. Ameliyat iyi geçti, ağrı kesici makine taktılar, yani ağrım başlar gibi oldukça düğmeye bastım, makine ilaç verdi. O yüzden rahattım. Bebeğim de iyi şükür
Eve geçince hafif sarılık atlattık, o ara meme reddi yaşadık, epey bir onla cebelleştik. Neyae 15 günlük olunca tüm bunlar geçti, memeyi falan tuttu ama bu seferde gaz sancısı başladı. Erkek bebek daha gazlı olurmuş. Şu an damlalar çaylar masajlar onun da üstesinden gelmeye çalışıyorum. Yeni sıkıntımız uykuya dalamamahep kucak hep meme istiyor.
Canım benim de bir dengesiz bünyem var bazen menapozlu gibi sıcak basar bazen adetli gibi elim ayağım buz keserOoo 24 25 te hasta olurum ben
Vücut ısım çok yüksek yazı yatarak geçiriyorum 22 en fazla 23 derece ideal bana. Binanın dışında bazı yerlerde yalıtım var ama çatı bize ait o nedenle henüz yaptıramadık eşim 1 ay evvel usta çağırdı 5 bin diyor şuan rafa kalktı bu yıl da böyle küçük odada geçiricez seneye salonu yakıcaz inş.
Günaydın altın kızlar.
canım benim bebişini sağlıcakla büyüt inşallah gaza en etkili silah 1.si kimyon çayı 2.si peryavşanotu(acı ot) ben 2 kızımda da kullandım ve çok rahat ettim hiç bir zararı yokMerhaba canım, teşekkür ederim, darısı başına olsun. Seninki de yolda olduğu için merak normal
Ben sezeryanla doğum yaptım, tüp bebek olduğu için riske atmadık. Normalde cumaya gün vermişti, benim salı gecesi nişanım geldi, doktora gittik açıklık başlamış, öğlene ameliyata girdim. Gününü kendi seçti bebişim. Ameliyat iyi geçti, ağrı kesici makine taktılar, yani ağrım başlar gibi oldukça düğmeye bastım, makine ilaç verdi. O yüzden rahattım. Bebeğim de iyi şükür
Eve geçince hafif sarılık atlattık, o ara meme reddi yaşadık, epey bir onla cebelleştik. Neyae 15 günlük olunca tüm bunlar geçti, memeyi falan tuttu ama bu seferde gaz sancısı başladı. Erkek bebek daha gazlı olurmuş. Şu an damlalar çaylar masajlar onun da üstesinden gelmeye çalışıyorum. Yeni sıkıntımız uykuya dalamamahep kucak hep meme istiyor.
bende aynısı yapıyorum canım biriktirip biriktirip a101 e gidip tümletiyorum hem ben bozuklardan kurtuluyorum hemde onlara yardım etmiş oluyorumBiraz önce a 101 e gittim okuldaki çay işini başkasına devrettim ama a101 evimin tam karşısında olduğu için lazım olan acil şeyleri söylerseniz alıveririm demiştim
Bugün çay ve de kampanyadaki nescafeden alıverdim 3 tane .
Kasiyere 5 ve 10 kuruş gibi bozuklukları alıp almadıklarını sordum çok iyi olur abla bize de çok lazım oluyor demez mi ne kadar sevindim
Ay canım valla eğer gündüz üşümüşsem bende aynı titriyorum ama nadir kolay kolay üşümem komşular polar giyer incecik tişörtCanım benim de bir dengesiz bünyem var bazen menapozlu gibi sıcak basar bazen adetli gibi elim ayağım buz keser
Biraz da okuldaki bazı sınıflar cidden güneş alımı yoksunluğu ve petek eksikliği nedeniyle soğuk oluyor galiba oralarda aldığım soğuğu evde sıcakta anca vücudumdan atıyorum
Geçmiş olsun canımAy canım valla eğer gündüz üşümüşsem bende aynı titriyorum ama nadir kolay kolay üşümem komşular polar giyer incecik tişört
Sıcak olduğumda kızarıyorum kaşınıyorum sonrada bayılıyorum. Neyse ki yazın memlekete gidiyorum 2 dağ arası her daim serin soğuk. Sıcaktan dolayı yüzümde sırtımda gül hastalığı var çok dokunuyor. Dr özellikle uyarıyor sıcakta durmayacaksın sıcak suyu vücuduna değdirmeyeceksin diye
Tam benim havalarGeçmiş olsun canım
Benim memleket tam yayla havası yaz kış
Yazın bile akşamları örtüsüz yatılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?