Biraz önce a 101 e gittim okuldaki çay işini başkasına devrettim ama a101 evimin tam karşısında olduğu için lazım olan acil şeyleri söylerseniz alıveririm demiştim
Bugün çay ve de kampanyadaki nescafeden alıverdim 3 tane .

Kasiyere 5 ve 10 kuruş gibi bozuklukları alıp almadıklarını sordum çok iyi olur abla bize de çok lazım oluyor demez mi ne kadar sevindim

Biz bu ay yakmadık havalar iyi gitti ama kış bastırdımı kuru soğuk evim kuzeye bakıyor gür gür yanar zaten salonu kapatıyorum yalıtım yaptırmadan oturulmaz çatı var üstümüzde o nedenle soğuk oluyor
Geçen yıl 250 gelmişti bu yıl 300 geçer ama 2 oda ve banyo yanıyor yatak odasını kapıyorum yatarken açıyorum.
110 kombi yanmadan geldiyse 200 elektrik gelir kara kışta.
Sana da epey gelmiş çalışıyorsun gündüz evde yoksun gerçi bizimde bir çamaşır bulaşık makinası tv izlemem hiç

Biz bu ay yakmadık havalar iyi gitti ama kış bastırdımı kuru soğuk evim kuzeye bakıyor gür gür yanar zaten salonu kapatıyorum yalıtım yaptırmadan oturulmaz çatı var üstümüzde o nedenle soğuk oluyor
Geçen yıl 250 gelmişti bu yıl 300 geçer ama 2 oda ve banyo yanıyor yatak odasını kapıyorum yatarken açıyorum.
110 kombi yanmadan geldiyse 200 elektrik gelir kara kışta.
Sana da epey gelmiş çalışıyorsun gündüz evde yoksun gerçi bizimde bir çamaşır bulaşık makinası tv izlemem hiç

Haftada 3 makina çamaşır 3 te kurutma
Kettle çok kullanıyorum
Bir de fırın baya bi çalıştı çalışıyor
Hem hafta sonu oğlana ve kendimize hamur işi yapıyorum
Hem de ev görmeye gelenler olmuştu ve de oluyor
Kombiyi okuldan gelince evin içi sıcak oluyor o nedenle saat 18:30 dan sabaha kadar çalıştırıyorum
Evin içini 25 ye ayarladım
Sabaha kadar devreye giriyor devreden çıkıyor okula giderken de kapatıyorum
Evim sabahtan akşama kadar güneş görüyor
Ev de yalıtımlı
Ben sıcağı seviyorum benim için evin sıcaklığı 24 25 ideal

bizim de merkezi sistem pek soğuk olmaz 25 benim de favori derecem soyle kemiklerine kadar isim-doğum zaman keyfime diyecek yok. Hemen düştü mu hissediyorum...

Gule güle kullan alya
ocak itibariyle birikime de başlayabilirsin...Insallah bebek de olurguzel haberlerini aliriz
İnşallahhhh tatlımmmm hep birlikte hep güzel haberler verelim. Kredi kartım bu ay patladı desem yeri. Ocak ta birikime başlamak için çok kararlıyım inş başarırım.

İyi değil mi nasıl sence ?
sımdılık ıyı de havalar güzel 15 gündür cogu kısı hıc yakmams,biz yınede yakıyoruz ama termostattan dolayı duruyor tabi istenılene gelınce,havalar soguyunca 350 gelır bnce en az.napalım ama dr a vercegımıze ısınalım ben soguga hıc dayanamam.

Sen de benim kafadansın demek ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…