- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.061
Gule güle kullan alyaHerkese günaydınlarrrr
Karcher buharlı temizlik makinesi ve cam silme makinesi aldım inş memnun kalırım ve temizlikçi almam artık
Biz bu ay yakmadık havalar iyi gitti ama kış bastırdımı kuru soğuk evim kuzeye bakıyor gür gür yanar zaten salonu kapatıyorum yalıtım yaptırmadan oturulmaz çatı var üstümüzde o nedenle soğuk oluyorElektrik faturam ekimde en son 115 tl gelmişti
Ben 16 ekimden bu yana kombi yakıyorum
Bakalım bu ay elektrik ne kadar gelecek
Eğer doğalgaz şirketi sayacı okumaya gelmezse gene telefonla arayacağım bu ay nasipse
1 aylık doğalgaz kullanım bedeli ne kadar olacak merak ediyorum
Biz bu ay yakmadık havalar iyi gitti ama kış bastırdımı kuru soğuk evim kuzeye bakıyor gür gür yanar zaten salonu kapatıyorum yalıtım yaptırmadan oturulmaz çatı var üstümüzde o nedenle soğuk oluyorElektrik faturam ekimde en son 115 tl gelmişti
Ben 16 ekimden bu yana kombi yakıyorum
Bakalım bu ay elektrik ne kadar gelecek
Eğer doğalgaz şirketi sayacı okumaya gelmezse gene telefonla arayacağım bu ay nasipse
1 aylık doğalgaz kullanım bedeli ne kadar olacak merak ediyorum
Haftada 3 makina çamaşır 3 te kurutmaBiz bu ay yakmadık havalar iyi gitti ama kış bastırdımı kuru soğuk evim kuzeye bakıyor gür gür yanar zaten salonu kapatıyorum yalıtım yaptırmadan oturulmaz çatı var üstümüzde o nedenle soğuk oluyor
Geçen yıl 250 gelmişti bu yıl 300 geçer ama 2 oda ve banyo yanıyor yatak odasını kapıyorum yatarken açıyorum.
110 kombi yanmadan geldiyse 200 elektrik gelir kara kışta.
Sana da epey gelmiş çalışıyorsun gündüz evde yoksun gerçi bizimde bir çamaşır bulaşık makinası tv izlemem hiç
bizim de merkezi sistem pek soğuk olmaz 25 benim de favori derecem soyle kemiklerine kadar isim-doğum zaman keyfime diyecek yok. Hemen düştü mu hissediyorum...Haftada 3 makina çamaşır 3 te kurutma
Kettle çok kullanıyorum
Bir de fırın baya bi çalıştı çalışıyor
Hem hafta sonu oğlana ve kendimize hamur işi yapıyorum
Hem de ev görmeye gelenler olmuştu ve de oluyor
Kombiyi okuldan gelince evin içi sıcak oluyor o nedenle saat 18:30 dan sabaha kadar çalıştırıyorum
Evin içini 25 ye ayarladım
Sabaha kadar devreye giriyor devreden çıkıyor okula giderken de kapatıyorum
Evim sabahtan akşama kadar güneş görüyor
Ev de yalıtımlı
Ben sıcağı seviyorum benim için evin sıcaklığı 24 25 ideal
İnşallahhhh tatlımmmm hep birlikte hep güzel haberler verelim. Kredi kartım bu ay patladı desem yeri. Ocak ta birikime başlamak için çok kararlıyım inş başarırım.Gule güle kullan alya
ocak itibariyle birikime de başlayabilirsin...Insallah bebek de olurguzel haberlerini aliriz
İyi değil mi nasıl sence ?dogalgaz 3-4gün evvel geldi bize kızlar 182 lira
sımdılık ıyı de havalar güzel 15 gündür cogu kısı hıc yakmams,biz yınede yakıyoruz ama termostattan dolayı duruyor tabi istenılene gelınce,havalar soguyunca 350 gelır bnce en az.napalım ama dr a vercegımıze ısınalım ben soguga hıc dayanamam.İyi değil mi nasıl sence ?
Sen de benim kafadansın demeksımdılık ıyı de havalar güzel 15 gündür cogu kısı hıc yakmams,biz yınede yakıyoruz ama termostattan dolayı duruyor tabi istenılene gelınce,havalar soguyunca 350 gelır bnce en az.napalım ama dr a vercegımıze ısınalım ben soguga hıc dayanamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?