- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.281
KapsülSurup seklinde mi bu? Eger oyle ise gramaji ve fiyati ne kadar acaba?
Fiyati uygunmus. 84 yasindaki anneme ve kendime EFA diye bir kapsul kullaniyoruz, 45 adet, su an eczanedeki fiyati 145 tl.Kapsül
500 mg lık
60 adet
34 tl
Ben cok faydasini gordum. Bende beyin sapi deformasyonundan kaynaklanan denge bozukluklari ve bas donmeleri var. Dr tavsiyesi ile kullandim ve cok sukur daha iyiyim.Teşekkürler kizlar ben de kullanmayı dusunuyorum.. Hep faydalı olduğu yönünde yorumlar var...
altını saklamak konusu sorun olabılır benım ıcın acaba banka hesabından mı alsamVadeli faizli işlemleri boşverin bence
Parayı biriktirin gram parası olduğunda altın alın
calısıyormusunuz?yani bende ekim ayında başladım şuan için toplamda 4 gr parası var elimde
Ben de bankadaki altın hesabına alıyorumaltını saklamak konusu sorun olabılır benım ıcın acaba banka hesabından mı alsam
Banka hesabı aç canım işlem ücreti alınmıyor altın hesabında.altını saklamak konusu sorun olabılır benım ıcın acaba banka hesabından mı alsam
Hayırlı olsun arabanız sağlıkla kullanın..plânlı bir şekilde harcama yaparsanız ins temizlersiniz kk.Slmm kızlarr nasılsınız benim bütün birikim gitti zaten çok yoktu çalışmıyorum çünkü ama yinede 3 5 birşey vardı iste araba aldık bin uygun bir fiyata..
Bu ay inanılmaz giderimiz oldu kenara hiçbirşey atamadım üstelik kredi kartida doldu 2 ay onu temizlemekle uğraşırız artık.
Geçmiş olsun tatluAkşam cok erken uyudum simdi uyanmışım daha egitime gitmeme cok var birz daha uyusam fena olmaz...
vücudun kırgın gibiydi kac gündür sanir8m hastalığı kaptım kemiklerim ağrıyor boğaz ağrısı varr... Tamamen hava aldatmacası oldu..
Evet öyleymis canim..Geçmiş olsun tatlu
Genelde bir salgın hali var
Yemene içmene dinlenmene çok dikkat et canım
ooo superr çiğ köfte günleri ve cağ kebap günleri favorimdir...Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
Bugün okulda çiğ köfte etkinliğimiz var.
Şu seminerleri seviyorum keşke hiç bitmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?