- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.341
Bana da cocukken goz tembelligi yuzunden bu tedavi uygulandi. Gozlugumu bilerek kirdigimi hatirliyorum. Cocuklardan biri korsan demisti. Yavas yavas gozluge de alistim, zorbalarla basa cikmaya da.Kendi seçti seviyor ama kapatma tedavisi yapıyoruz ona üzülüyor zorlanıyor. Gözlükleri çok güzel hafif sorun gözlkte değil. Kısa süre takıcağını düşündü sanırım ya geçmezse hep mi böyle takıcam istemiyorum diyor ağlıyor bu seferde ben üzülüyorum anne yüreği.
Oğlumda göz tembelliği yok. Olmadığı için dr net birşey söyleyemiyor.Bana da cocukken goz tembelligi yuzunden bu tedavi uygulandi. Gozlugumu bilerek kirdigimi hatirliyorum. Cocuklardan biri korsan demisti. Yavas yavas gozluge de alistim, zorbalarla basa cikmaya da.Ortaokulda da gozlukten tamamen kurtulmustum. Zaman, biraz zaman annesi...
3 vardiya olduk yakin bir zamanda artik cnm yapacak birşey yok.Kaç vardiya var turta sizde.
Gececilik zor Allah kolaylık versin. Bizim burda gidiyor bayanlar akıl evde.
Eşim 12 de geldiğinde zorlanıyorum bende evde korkuyorum uyku tutmuyor
Ben de öyle kilitliyorum kale kilidi gibi.3 vardiya olduk yakin bir zamanda artik cnm yapacak birşey yok.
Çocukla evde tek başına zordur ama mecbur.
Önceden eşim de gececi oluyordu tüm kapıları tek tek kilitliyordum
bizim de hıc kapanmadan yüksekte yanıyo canım halimizi ne olacak mechul bide havalar iyi gittiği halde böyleyızIlk doğalgaz faturamiz geldi 85 tl.
Sadece 5 6 gün akşamları açtık bu neki böyle.
Yanmışız biz.
Allah kolaylik versin. Evinizin konumu, yalitimi mi kotu?bizim de hıc kapanmadan yüksekte yanıyo canım halimizi ne olacak mechul bide havalar iyi gittiği halde böyleyız
Uykucunun bebeği var.Allah kolaylik versin. Evinizin konumu, yalitimi mi kotu?
yok degıl ablacımda, bebiş oldugundan hasta olmasın dıye gunduz yakıyoruz mecbur. aksamları zaten biz de üşüyoruz karadenizdeyiz ve gece serin oluyor. arkadaslarım polarla pandufla oturuyoruz daha yakmadık dıyorlar ama ben soguga dayanamam doktora gıdecegıne dogalgaza gitsin diyorum yapacak bısey yok zam yaptıkca daha da artıyor faturalarAllah kolaylik versin. Evinizin konumu, yalitimi mi kotu?
Aman kuzular hasta olmasin da, dogal gaz yuksek gelsin.yok degıl ablacımda, bebiş oldugundan hasta olmasın dıye gunduz yakıyoruz mecbur. aksamları zaten biz de üşüyoruz karadenizdeyiz ve gece serin oluyor. arkadaslarım polarla pandufla oturuyoruz daha yakmadık dıyorlar ama ben soguga dayanamam doktora gıdecegıne dogalgaza gitsin diyorum yapacak bısey yok zam yaptıkca daha da artıyor faturalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?