günaydın kızlar
dün bütün aksam başım döndü hala da öyleyim
tempoya vucut adapte olmaya calısıyo sanırım
pazar geceden beri daha cok uyanıyor oglum emzirip yatırıyorum normalde sımdı aglıyor tekrar yatarken gündüzde hiç uyumadı çok uykusuz kaldım ondan basım dönüyor galiba
normalde gece emzirip hemen geri uyutuyodum ıns duzenine döner

Banka hesabı aç canım işlem ücreti alınmıyor altın hesabında.

Altın düşük tam alma zamanı ama alamıyorum içim içimi yiyor.
altında kar edebılme sansımız ne kadar acaba ? yanı vadelı hesap daha karlı gıbı gelıyor bana ama ne kadar dogru dusunuyorum bılmıyorum

calısıyormusunuz?
evet canım çalışıyorum
düzene girer canım merak etme
Kizlar bebekte kardesimde iyi agla agla icim cikti cok guzel bebek
hadi gözünüzaydın canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Cok tesekkur ederim kizlar
Ikiside iyi durumda devlet hastahanesi oldugu icin ziyaret kisitli simdi eve döndum yeni dogum oldugu icin cok ses cikarmadilar biraz dinlenip aksam yine gidecegim
Hayatta elimi suremem diyordum kucagima alabildim ne garip bi duygu

Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun, masallah.

altında kar edebılme sansımız ne kadar acaba ? yanı vadelı hesap daha karlı gıbı gelıyor bana ama ne kadar dogru dusunuyorum bılmıyorum
Vadeli faiz fazla getirmiyor altın artarsa güzel kar sağlar tercih senin tabi her zaman yatırımı altından yana yaptım hiç pişman olmadım. Vadeli fazla birilim varsa kar getirebilir
Kizlar bebekte kardesimde iyi agla agla icim cikti cok guzel bebek
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Selam kızlar

kronikuykucu ise başlaman mutlaka bebeği etkiler ama hiç merak etme biraz daha sabır düzen oturacak... Benim oğlum da su an soyle bir düşünce var.. Sen okula gitmezsen çocukların bilgisiz kalır mutlaka git

bir süre sonra büyüdükçe bunun bir hayat düzeni olduğunu kabullenecek daha çok min-nak kuzucuk ister istemez huzursuzlanıyordur

kronikuykucu bebekler ve cocuklar, yeni sartlara yetiskinlerden cok daha kolay alisiyor. Yeter ki ise giderken sevgini avuclarinin icine koy ve yavruna emanet et. Torunumdan ve cocuklarimdan biliyorum.
tesekkur ederim ınsAllah arkadaslar
sabah konustum onla gıdıcem gelıcem oğlende ınsAllah ananenle güzel vakit gecir bunaltma diye anladımı bılmıyorum tabi de anlamıstır ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…