- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.361
Allah gonlunuzdeki evi nasip etsin.Uykucunun bebeği var.
Benim ev eski, müstakil bizde bir iki yil içinde taşınmayı düşündüğümüz için masraf yapamam.
Biz aldik evimizi ablacim 6 ay önce,Allah gonlunuzdeki evi nasip etsin.
Masallah, hayirlisiyla oturursunuz insallah. Konuya sonradan dahil olunca, her ne kadar okumus olsam da karistiriyorum.Biz aldik evimizi ablacim 6 ay önce,
Ama çocukların okul durumu ve bizim borcu biraz azalma hedefimizden dolayı taşınmiyoruz
Ya canim az once bizim fatura da belli oldu. Sözde merkezi sistem 4 aksam toplasan 15 saat yaktım düşükte tek odayı .. Gelen fatura 65Ilk doğalgaz faturamiz geldi 85 tl.
Sadece 5 6 gün akşamları açtık bu neki böyle.
Yanmışız biz.
Canım ben Uşak ilinin bir ilçesindeyim
Zuladaki 1000 tl kuş olup uçtu ayakkabılık kombi dolabı için ben daha hala Zulabankta 1000 tl var gibi düşünüyorumAyakkabılık için de 400 tl verdim☺
15 Aralık'a kadar Zuladaki 1000 tl
Kumbaradaki 56 tl
Cüzdandaki 183 tl
Ve gerekli yerde kredi kartı ile idare etmeyi düşünüyorum
Benim tahminim 380 400 tl aralığı bu ayKızlar faturalar çok gelmiş
Bende m3 hesabı yapıyorum akşam karşılaştırayım artık ayrılmam sayaç önünden. Üç aşağı beş yukarı tahn ediyorum da şok olmuyorum faturayı görünce
Her hafta peynir alınıyor valla pahallıda 40 tl tuttu.30 tl bilet aldım tiyatroya ,sabun aldım 5 tl de ona verdim.
Ooo çok fazla ben en koyu kışta vermedim o kadar bu yıl gelir mi bilmem yazık valla o paralarla neler yapılırBenim tahminim 380 400 tl aralığı bu ay
Metreküpünü 1.66 tl ile çarpıyorum
29 Kasım ola hayrola artık ☺
Canım bizim memlekette kömür yakanlar 3000 ile 4000 tl kömür parası toplamışlar bu yılOoo çok fazla ben en koyu kışta vermedim o kadar bu yıl gelir mi bilmem yazık valla o paralarla neler yapılır
Ben de ben deKızlarrrrrr
Nabersiniz
Bir an evvel Aralık maaşı gelsin istiyorum baya harcamalı geçiyor yaw
Allah kolaylık versin bu rakamlar çok fazla. Bizim burda da kuru soğuk oluyor ama en yüksek 260 270 ödedik bu yıl 350 gelir diyorum 95 m2 küçük daire yalıtımda cam olan yerlerde yok apartmanda 145 m2 dairelerde var onlarada geçen yıl 400 450 arası geldi. Soba daha pahallı çıkıyor burda alanlardan da biliyorum tüp zaten dünya para çok da gitmiyor memlekette kullanıyoruz yazlık olmasına rağmen 2 -2.5 ay ancak giderCanım bizim memlekette kömür yakanlar 3000 ile 4000 tl kömür parası toplamışlar bu yıl
Yıllık kişi başına en az 560 tl yakıcı parası
2 ayda bir 110 tl tüp parası
Banyoda kullanılan elektrikli şofbeni saymıyorum bile
Ve bizim memlekette 8 ay sobalar kaloriferler yanar .
Bu hesaplara göre benim için çok ekonomik
o nedenle memnunum
Aylık 500 tl yi gözden çıkardım.
500 tl yi geçmezse hesaplarıma göre kārdayım demektir
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah kolaylık versin bu rakamlar çok fazla. Bizim burda da kuru soğuk oluyor ama en yüksek 260 270 ödedik bu yıl 350 gelir diyorum 95 m2 küçük daire yalıtımda cam olan yerlerde yok apartmanda 145 m2 dairelerde var onlarada geçen yıl 400 450 arası geldi. Soba daha pahallı çıkıyor burda alanlardan da biliyorum tüp zaten dünya para çok da gitmiyor memlekette kullanıyoruz yazlık olmasına rağmen 2 -2.5 ay ancak gider
Rabbim yardımcımız olsun valla kış ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?