allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Selamlar.
Bu sabah koşup bime gittim fırın aldım.
Memlekete giderke.n götürmüştüm yazları lazım oluypr 2 ay fırınsız idate ettim ay nasıl mutluyum fırın önemli ya bu akşam börek kek poğaça var yanına çay demlicem

Dün eşim kuruyemiş meyve almış toplam 50 tl gitmiş
Pazara gitmedim ihtiyacım kadar aldım 100 tl bulmadı henüz 27 sine kadar vaktim var aylık 100tl pazar harcamış olucam. Tabi kış için yaptıklarım olmasa mümkğn değil.

Dün kumbaraya 10 tl attım.

Oğlum çok ağlıyor gözlükleri için hiç alışamadı. Çok üzülüyorum anne niye takıyorum çok sıkıldım diyor başlarda zorlamamıştı şimdi hergün bir posta ağlıyor
Moral olsun diye bende almak istiyorum yeni yılda dinlendirici falan verirler mi bilmem.

kronikuykucu canım çocuklar bazı şeylere çabuk uyum sağlıyor.bende oğlum küçükken çalıştım annem bakabilse devam ederdim annem baya yaşlı çok yoruldu kreş imkanım yoktu ben oğlumdan daha zorlandım. O hemen uyum sağladı. Senin miniğinde alışır üstelik annen bakacakmış güvende

Geçmiş olsun kuzucuğa
Kıyamam çok üzüldüm onun adına

Slm hanımlar
nasılsınız ?
Zara 200tl
H&M 300tl
İndirimi beklemedim .
İneceğini düşünmüyorum aldıklarımın.
Dışarıda yemek 60tl
Pastaneden de tatlı aldık 61tl
Su faturMız 29tl
Evi salon hariç süpürdüm ,oturma odası ve mutfağı sildim sadece. Yarın da banyo wc siler toz alırım. 2 makina çamaşır yıkadım
Bir an evvel 10 Aralık kredi kartı hesap özetim gelsin istiyorum

Merhaba kizlar guzel bir kurs haftası gecti benim icin

Eve geldim yemek yok dondurucudan pratik bir seyler indireceğim...Simdi evi süpürür camasir katlarım
Merhaba canım. Kendini gelistiriyorsun kurslarla tebrik ederim.
Bize okul aile birliği yemek getirdi sagolsunlar. Öğle yemeği faslı geçmiş oldu böylece.
Benim çamaşırlar çok bir makina ben de atayim bari

Gozluk cercevesi rahatsiz edici sertlikte olabilir mi? Cerceveyi kendi mi secti? Zamanla alisir insallah.

Güle güle kullan canım fırınını.
Kiyamam kuzuya alışır umarım kullandıkça.

Merhaba iyi akşamlar hanımlar
Bugün öğleden önce son seminer günümüzü tamamladık
Sabahleyin erkenden kalktım mercimek çorbası yaptım okula arkadaşlarıma götürdüm
Öğleden sonra öğretmenler günü kutlama programı vardı ama canım nedense hiç gitmek istemedi o nedenle eve geldim
Yemek hazırladım .Yemeğe annemi de çağırdım.
Akşam menüsü için yaptıklarım

Fırında tavuk parçaları (Tavuk pirzola ve kanat aldım sosta marine yaptım 1.5 -2 saat kadar sonrasında fırında pişirdim. )
Nohutlu pirinç pilavı
Patates kızartması
Kakaolu puding
Yoğurt
Turşu
İçecek

Bugün 10 gr daha altın aldım

Gozluk cercevesi rahatsiz edici sertlikte olabilir mi? Cerceveyi kendi mi secti? Zamanla alisir insallah.
Kendi seçti seviyor ama kapatma tedavisi yapıyoruz ona üzülüyor zorlanıyor. Gözlükleri çok güzel hafif sorun gözlkte değil. Kısa süre takıcağını düşündü sanırım ya geçmezse hep mi böyle takıcam istemiyorum diyor ağlıyor bu seferde ben üzülüyorum anne yüreği.

İnşaallah bir an önce kurtulur

Güle güle kullan canım fırınını.
Kiyamam kuzuya alışır umarım kullandıkça.

Sağol turtacığım
Ay nasıl özlemişiz börek poğaça kek kısır yaptım tv karşısında keyif yaptık. Akşam yemeğinide savdım.
Yarın akşamda çorba ve dolma yapıcam

İnşaallah bir an önce kurtulur
İnş. Canım dr moral bozuyor.moral bozan dr dan hayır gelmez mantığındayım yeni dr araştırdım. Hatta geçen bankaya gittiğimizde bankacı bir bayan önerdi onun oğlunda varmış dr larından memnunmuşl 2 yılda baya ilerleme oldu tedavi güzel gitti çok moral veriyor dedi. Aynı dr u bir başka arkadaştan duydum oraya götürücem yeni yılda belki sever dru bu sefer.

Zaten drlarda çok gergin kimden duysam sıkıntı. Geçen arkadaşım götürmüş oğlunu özel bir diş hekimine çocuğa şiddet uygulamış baya 2 3 gün kendine gelemedi arkadaşım üzüntüden hastalandı. Tahammül yok artık kimseye

Sağol turtacığım
Ay nasıl özlemişiz börek poğaça kek kısır yaptım tv karşısında keyif yaptık. Akşam yemeğinide savdım.
Yarın akşamda çorba ve dolma yapıcam
Yarin benim menumde de dolma var çok uyumazsam tâbi
Bugün yapacaktim gececiyim ya bu hafta çok uyumuşum gün içinde akşam yemeğimiz kahvaltı oldu.

Yarin benim menumde de dolma var çok uyumazsam tâbi
Bugün yapacaktim gececiyim ya bu hafta çok uyumuşum gün içinde akşam yemeğimiz kahvaltı oldu.
Kaç vardiya var turta sizde.
Gececilik zor Allah kolaylık versin. Bizim burda gidiyor bayanlar akıl evde.
Eşim 12 de geldiğinde zorlanıyorum bende evde korkuyorum uyku tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…