- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.321
allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınCok tesekkur ederim kizlar
Ikiside iyi durumda devlet hastahanesi oldugu icin ziyaret kisitli simdi eve döndum yeni dogum oldugu icin cok ses cikarmadilar biraz dinlenip aksam yine gidecegim
Hayatta elimi suremem diyordum kucagima alabildim ne garip bi duygu
Oo bir de anneanneyle kalacakmis. Torunlar bunaltmaz, bunalimdan cikarir.tesekkur ederim ınsAllah arkadaslar
sabah konustum onla gıdıcem gelıcem oğlende ınsAllah ananenle güzel vakit gecir bunaltma diye anladımı bılmıyorum tabi de anlamıstır ınsAllah
Geçmiş olsun kuzucuğaSelamlar.
Bu sabah koşup bime gittim fırın aldım.
Memlekete giderke.n götürmüştüm yazları lazım oluypr 2 ay fırınsız idate ettim ay nasıl mutluyum fırın önemli ya bu akşam börek kek poğaça var yanına çay demlicem
Dün eşim kuruyemiş meyve almış toplam 50 tl gitmiş
Pazara gitmedim ihtiyacım kadar aldım 100 tl bulmadı henüz 27 sine kadar vaktim var aylık 100tl pazar harcamış olucam. Tabi kış için yaptıklarım olmasa mümkğn değil.
Dün kumbaraya 10 tl attım.
Oğlum çok ağlıyor gözlükleri için hiç alışamadı. Çok üzülüyorum anne niye takıyorum çok sıkıldım diyor başlarda zorlamamıştı şimdi hergün bir posta ağlıyor
Moral olsun diye bende almak istiyorum yeni yılda dinlendirici falan verirler mi bilmem.
kronikuykucu canım çocuklar bazı şeylere çabuk uyum sağlıyor.bende oğlum küçükken çalıştım annem bakabilse devam ederdim annem baya yaşlı çok yoruldu kreş imkanım yoktu ben oğlumdan daha zorlandım. O hemen uyum sağladı. Senin miniğinde alışır üstelik annen bakacakmış güvende
Merhaba canım. Kendini gelistiriyorsun kurslarla tebrik ederim.Merhaba kizlar guzel bir kurs haftası gecti benim icin
Eve geldim yemek yok dondurucudan pratik bir seyler indireceğim...Simdi evi süpürür camasir katlarım
Gozluk cercevesi rahatsiz edici sertlikte olabilir mi? Cerceveyi kendi mi secti? Zamanla alisir insallah.Selamlar.
Memlekete giderke.n götürmüştüm yazları lazım oluypr 2 ay fırınsız idate ettim ay nasıl mutluyum fırın önemli ya bu akşam börek kek poğaça var yanına çay demlicem
Pazara gitmedim ihtiyacım kadar aldım 100 tl bulmadı henüz 27 sine kadar vaktim var aylık 100tl pazar harcamış olucam. Tabi kış için yaptıklarım olmasa mümkğn değil.
Oğlum çok ağlıyor gözlükleri için hiç alışamadı. Çok üzülüyorum anne niye takıyorum çok sıkıldım diyor başlarda zorlamamıştı şimdi hergün bir posta ağlıyor
Moral olsun diye bende almak istiyorum yeni yılda dinlendirici falan verirler mi bilmem.
kronikuykucu canım çocuklar bazı şeylere çabuk uyum sağlıyor.bende oğlum küçükken çalıştım annem bakabilse devam ederdim annem baya yaşlı çok yoruldu kreş imkanım yoktu ben oğlumdan daha zorlandım. O hemen uyum sağladı. Senin miniğinde alışır üstelik annen bakacakmış güvende
Güle güle kullan canım fırınını.Selamlar.
Kendi seçti seviyor ama kapatma tedavisi yapıyoruz ona üzülüyor zorlanıyor. Gözlükleri çok güzel hafif sorun gözlkte değil. Kısa süre takıcağını düşündü sanırım ya geçmezse hep mi böyle takıcam istemiyorum diyor ağlıyor bu seferde ben üzülüyorum anne yüreği.Gozluk cercevesi rahatsiz edici sertlikte olabilir mi? Cerceveyi kendi mi secti? Zamanla alisir insallah.
İnşaallah bir an önce kurtulurKendi seçti seviyor ama kapatma tedavisi yapıyoruz ona üzülüyor zorlanıyor. Gözlükleri çok güzel hafif sorun gözlkte değil. Kısa süre takıcağını düşündü sanırım ya geçmezse hep mi böyle takıcam istemiyorum diyor ağlıyor bu seferde ben üzülüyorum anne yüreği.
Güle güle kullan canım fırınını.
Kiyamam kuzuya alışır umarım kullandıkça.
İnş. Canım dr moral bozuyor.moral bozan dr dan hayır gelmez mantığındayım yeni dr araştırdım. Hatta geçen bankaya gittiğimizde bankacı bir bayan önerdi onun oğlunda varmış dr larından memnunmuşl 2 yılda baya ilerleme oldu tedavi güzel gitti çok moral veriyor dedi. Aynı dr u bir başka arkadaştan duydum oraya götürücem yeni yılda belki sever dru bu sefer.İnşaallah bir an önce kurtulur
Yarin benim menumde de dolma var çok uyumazsam tâbiSağol turtacığım
Ay nasıl özlemişiz börek poğaça kek kısır yaptım tv karşısında keyif yaptık. Akşam yemeğinide savdım.
Yarın akşamda çorba ve dolma yapıcam
Kaç vardiya var turta sizde.Yarin benim menumde de dolma var çok uyumazsam tâbi
Bugün yapacaktim gececiyim ya bu hafta çok uyumuşum gün içinde akşam yemeğimiz kahvaltı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?