Her geçen gün kendimi daha iyi tanıyorum..
Eğer tatlu bu saatte uyumuyorsa kesin bir derdi düşüncesi var...

Öyle uzun uzadıya anlatmayacagim kizlar..
Bir iç dökmek misali benim ki...

Eşimle ilgili ikili bir bir durum değil. Ama onun aile tarafları diyeyim...
Hani dışardan huzursuzluk veren görmek istemediklerin olur ama zorunlu ortamlar vardir ya oyle bir durum. Geçmişe yönelik hazmedemedigim seyler....

Unutamıyorum kafaya takıyorum... esim de farkında hak veriyor...
Ama ben uyuyamiyirum...

Eşin de hak veriyorsa atlatman daha kolay olmalı canım
Fakat eşin hem hak verip hem de bulunmak istemediğin ortamlarda bulunmanı istiyorsa eğer bu insanı yıpratıcı olabiliyor
Bence kimse kimseyi istemediği birşeyi yapmaya zorlayamaz zorlamamalı da.
Yıllarca hep eş hatrı dedim durdum ama baktım ki hep benden gidiyor
Ve sonu da koca bir nankörlük
Herkes böyle olacak diye bir şey yok
Fakat kendime biraz olsun değer vermem gerektiğini anladım
Kimsenin değer vermesini beklemiyorum
İnsan önce kendi kıymetini kendi bilecek
Ama bu şu demek değil uyumsuz geçimsiz bencil bir insan olmak asla değil
Herşeyi gerektiği ortamda gereği kadar yapmak
İnsan bazen eşini yüceltmeyi düşünerek bulunduğu ortamlarda kendisinin değersizleştirildigini hissediyor
En kötüsü de bu
Eşin de senin hatrin için istemediği ortam ya da kişilerle muhatap oluyorsa
O zaman derim ki karşılıklı
Ama fedakarlık sadece senden bekleniyorsa o zaman sıkıntı

Ne iyi etmişsin canım...

Benim de bu aralar kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var ama, biri ergenlik döneminin başında, biri ortanca olmanın mahrumiyetlerini en aza indirgemeye çalıştığım, biri de hayatın daha çok başında, full ilgi, alaka bekleyen üç çocukla, imkansızlar arasında imkan bulmaya çalışmak benimkisi... :) babalarını hiç saymıyorum bile... :)

Elhamdulillah...

Sayfa telimde hep açık olmasına rağmen, fırsat bulup çok bakamıyorum.... dolayısıyla da kaçırdığım çok şey oluyor...

umarım her şey gönlünce olur....

O hesap kitap işleri bende de full bu aralar... :)

Öyle harcama kalemleri çıkıyor ki takip etmekte bile zorlanıyorum

Özelde okuyan üç çocuk, aidatları, servisleri, sürprizleri derken, yetişmek ne mümkün... :)

Yıllardır hayalini kurduğum ve ancak yer ve fırsat bulup hayata geçirebildiğim, İstanbul sınırları içindeki, köy evi hayalim de nihayet gerçekleşmek üzere , ince işçilik ve dayanıp döşenme aşamasında... maddi/manevi koşuşturma isteyen bir iş, acaba hayal olarak kalmaya devam etse miydi, diye bile düşündüren bir süreç... :)

Rabbim cümlemize kolaylıklar versin, bu günümüzü aratmasın... gelecek ömrümüz , geçen ömrümüzden çok daha iyi ve güzel olsun... amin...

Her hal üzre, elhamdulillah...

Herşey güzel gönlünce olsun canım

Bende de aynı sorun var uykum kaçtı gece düşün düşün. Umarım içimizdeki kırgınlığı bir gün atarız hayatımıza bakarız. Ben çok üzülüyorum ama kimsenin umru değil. Eşim bana hak veriyor ama ben yine de içten içe kendi kendimi doldurup uyuyamadım gene. Çocuk olursa bunlar evime gelecek ben ne yapacam modunda saçma sapan vesvesem var.

10 gr daha aldım

Ben de bu son dönem bankadan düştükçe gram aldım, düşüş devam ediyor, elbet bi yerden dönecek... :) ytd

Bundan sonra bankadan gram yerine, bir süre fiziki altın almayı düşünüyorum... çeyrek , yarım, tam altın gibi... evde veya ofiste kasada muhafaza etmeyi düşünüyorum... bir süre de böyle devam edeyim... :)

Ortam karışık, dünya karışık, ne olacağı belli değil, elde fiziki altın bulundurmanın şu dönemde önem arz ettiğini düşünüyorum... :) ytd

Hoşgeldin tekrar yuvana canım
Güzel gelişmeler olmuş çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…