- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.401
Güle güle kullan canım
Perwoller kaç lt lik ?
Teşekkürler canimİyi akşamlar hanımlar birikim yapanlar bereketli olsun. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım daha güzel kutlamalarınız olur inşallah.
Eşin de hak veriyorsa atlatman daha kolay olmalı canımHer geçen gün kendimi daha iyi tanıyorum..
Eğer tatlu bu saatte uyumuyorsa kesin bir derdi düşüncesi var...
Öyle uzun uzadıya anlatmayacagim kizlar..
Bir iç dökmek misali benim ki...
Eşimle ilgili ikili bir bir durum değil. Ama onun aile tarafları diyeyim...
Hani dışardan huzursuzluk veren görmek istemediklerin olur ama zorunlu ortamlar vardir ya oyle bir durum. Geçmişe yönelik hazmedemedigim seyler....
Unutamıyorum kafaya takıyorum... esim de farkında hak veriyor...
Ama ben uyuyamiyirum...
Buraya gekmedigim zamanda kendi adıma epey yol katettim.
Üç gün eşimle kaçamak yapıp ufak bir tatile çıktık. Doğayla içiçe, kendi kendimize güzel vakit geçirdik.
Bu kısa tatil pekcok şeye yeniden başlamak için güç verdi bana.
Bir iki gün evde vakit geçirdim, dinlendim. Evde yapmak istediğim ama zamansizliktan erteledigim ufak tefek şeyleri hallettim.
Piyasaların düşüşünü fırsat bilip bir miktar altın aldım.
Ödediğimiz ihtiyaç kredisini daha düşük faiz oraniyla başka bankaya geçirdim.
Biraz stok yaptım. Şampuan, diş macunu, kişisel bakım ürünleri, maske, cilt bakım, temizlik urunleri, deterjan aldım.
Bugün bir cenazeye katıldım ve eski arkadaşlarımı gördüm.
Yarın itibari ile hayatıma kaldığım yerden ama daha güçlü olarak devam edeceğim.
Selam kızlar
Merak edip mesajlar attınız, etiketlediniz, teşekkür ederim ayrı ayrı, biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım vardı.
Netlestirmem gereken durumlar oldu, arada okudum sizleri.
Ben de özledim sizleri,
bazen insan herşeyden uzak kalıp kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyaç duyuyor.
Merhaba kızlar.
Birazdan çıkıp pazar alışverişi yapıcam.sebze meyve lazım. Aklımdakileri uygun bulursam alıp haftalık menü yapıcam
Akşam için tavuk çıkardım
Kereviz havuç satalası yapıcam.
Hesap kitap yapıp duruyoruz evde
Aralık 20 gelsin biran önce.
Herşey güzel gönlünce olsun canımO hesap kitap işleri bende de full bu aralar... :)
Öyle harcama kalemleri çıkıyor ki takip etmekte bile zorlanıyorum
Özelde okuyan üç çocuk, aidatları, servisleri, sürprizleri derken, yetişmek ne mümkün... :)
Yıllardır hayalini kurduğum ve ancak yer ve fırsat bulup hayata geçirebildiğim, İstanbul sınırları içindeki, köy evi hayalim de nihayet gerçekleşmek üzere , ince işçilik ve dayanıp döşenme aşamasında... maddi/manevi koşuşturma isteyen bir iş, acaba hayal olarak kalmaya devam etse miydi, diye bile düşündüren bir süreç... :)
Rabbim cümlemize kolaylıklar versin, bu günümüzü aratmasın... gelecek ömrümüz , geçen ömrümüzden çok daha iyi ve güzel olsun... amin...
Her hal üzre, elhamdulillah...
Bende de aynı sorun var uykum kaçtı gece düşün düşün. Umarım içimizdeki kırgınlığı bir gün atarız hayatımıza bakarız. Ben çok üzülüyorum ama kimsenin umru değil. Eşim bana hak veriyor ama ben yine de içten içe kendi kendimi doldurup uyuyamadım gene. Çocuk olursa bunlar evime gelecek ben ne yapacam modunda saçma sapan vesvesem var.Her geçen gün kendimi daha iyi tanıyorum..
Eğer tatlu bu saatte uyumuyorsa kesin bir derdi düşüncesi var...
Öyle uzun uzadıya anlatmayacagim kizlar..
Bir iç dökmek misali benim ki...
Eşimle ilgili ikili bir bir durum değil. Ama onun aile tarafları diyeyim...
Hani dışardan huzursuzluk veren görmek istemediklerin olur ama zorunlu ortamlar vardir ya oyle bir durum. Geçmişe yönelik hazmedemedigim seyler....
Unutamıyorum kafaya takıyorum... esim de farkında hak veriyor...
Ama ben uyuyamiyirum...
10 gr daha aldımKızlar günaydın
Altın fiyatını gordunuz mu
Gram satış 267
10 gr daha aldım
Selam kızlar
Merak edip mesajlar attınız, etiketlediniz, teşekkür ederim ayrı ayrı, biraz kafamı toparlamaya ihtiyacım vardı.
Netlestirmem gereken durumlar oldu, arada okudum sizleri.
Ben de özledim sizleri,
bazen insan herşeyden uzak kalıp kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyaç duyuyor.
Hoşgeldin tekrar yuvana canımBuraya gekmedigim zamanda kendi adıma epey yol katettim.
Üç gün eşimle kaçamak yapıp ufak bir tatile çıktık. Doğayla içiçe, kendi kendimize güzel vakit geçirdik.
Bu kısa tatil pekcok şeye yeniden başlamak için güç verdi bana.
Bir iki gün evde vakit geçirdim, dinlendim. Evde yapmak istediğim ama zamansizliktan erteledigim ufak tefek şeyleri hallettim.
Piyasaların düşüşünü fırsat bilip bir miktar altın aldım.
Ödediğimiz ihtiyaç kredisini daha düşük faiz oraniyla başka bankaya geçirdim.
Biraz stok yaptım. Şampuan, diş macunu, kişisel bakım ürünleri, maske, cilt bakım, temizlik urunleri, deterjan aldım.
Bugün bir cenazeye katıldım ve eski arkadaşlarımı gördüm.
Yarın itibari ile hayatıma kaldığım yerden ama daha güçlü olarak devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?