- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.441
merkezi sistem de herkes yakmaya başladı mi zaten bina genel olarak iyi ısınıyor...Gecen yıl 1 kere 120 odedim cok az geliyordu... Bakalim bu yıl ne olacak..Ankara da soğuktur cnmAynen ya hatta ben de fazla açmışım ev baya aşırı sıcak iki gündür ayarlayamadım. Aralık başı da merkezi sistem doğalgaz faturası gelir
Fiyatı ve getirisi çok iyiymiş, kendi evini aldıktan sonra böyle birşey olursa değerlendirilebilirBikac gun once bize apart haberi gelmişti. kira getirisi iyi şeklinde..Eşim e istersen bak senin yolunun üstü demistim sabah bakmış
Şu an icinde bir memur oturuyormuş zaten site tamamen üniv ve hastane calisaniymis...
1300 kira satılık fiyatı 140 bin 2 yillik 3.kat 1 arti 1 ama amerikan mutfak değilmiş..
benim aklimda kendimiz icon ev bakmak vardi... Yatırımlık alırsak uzun bir süre kendi evimiz olmaz...Askıya aldik su an
bereketli olsun10 gr daha aldım
kahvemsim bizimle de planlarını paylas canım fikir olalım birbirimizeBugün biraz daha altın aldım 267den. Aralık ayında klasik bir gramimi alıp kk komple kapatmak niyetindeyim.
2020 için 6 aylık ve yıllık plan yapıyorum.
Biraz da gezip tozma bütçesi ayiracagim her ay, harcanmayanlar da toplanıp ufak tatiller için değerlendirilir diye düşünüyorum.
Bu çılgın indirimlerden epey stok yaptım. Epey süre birşey almayacağım.
Ben kk nda şunu gördüm, ben bunu kullanmayı beceremiyorum. Çok net.kahvemsim bizimle de planlarını paylas canım fikir olalım birbirimize
ınsAllah subatla bırlikte toparlanmak istiyorum ben de kk ısınden cok bunaldım ya her ay nefret ettım resmen
bereketli olsunaynı zamanda tl mi biriktirıyorsunuz onlamı alıyorsunuz merak ettim gecen hani bütce yapmıstınız ya tıkı tıkına yetıyordu ek derse kadar
Canım yatırım yapmanın özü sabırdırMrb hanımlar bisey sormak istiyorum tam da yeri sanırım.Ben yaklaşık 1 ay önce bütün paramı altına yatırdım yüklü bir para yatirdiktan bir kaç gün sonra altın çok düştü sizce yine yükselir mi 3 4 ay bekleyebilirim ama korkuyorum ya yükselmezse ve çok zarar edersem diye nolur içimi rahatlatacak bisey ler söyleyin.
Bizim ev sabahtan akşama kadar güneş görüyor çok faydası oluyorDoğalgazı bugün bende yaktım
Sabah 1 saat akşam 2 saat yaktım idare ediyoruz
Kesinlikle su an icin boyle bir şeye gerek olmadığına karar verdik...Bikac düşünen arkadaş vardi onlar bakacaklar
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ☺Kesinlikle su an icin boyle bir şeye gerek olmadığına karar verdik...Bikac düşünen arkadaş vardi onlar bakacaklar
bereketli olsun ınsAllah Rabbim hepımıze saglıkla harcamayı nasip etsinÇok teşekkür ederim
Canım bankada tl vardı ben bunun bir kısmıyla evimin içini işlettim inşaat işini bitirdim
Bir kısmıyla da evimin mobilyalarını aldım
Bir kısmıyla da her ay yüklü gelen kredi kartı borçlarımın bir bölümünü ödedim .Çünkü her ay aldığım maaş ve ekdersler kredi kartı taksitlerim için ve de evimin idaresi için arabanın yıllık servis bakımı sigortası kaskosu vb gibi ihtiyaçlar için yetmiyordu borçlarım bitene kadar bankada tl olarak tuttum.
Ama 6 aralıkta son yüklü kredi kartı hesap kesimi olacak ve de gelecek olan 15 Aralık maaşı bu ay alacağımız 2 tane de ekders yeterli olur diye ben tl de bekleyen parayı altına yatırdım.
Geçenlerde birisinde olan 1800 tl param geldi ve ben onu evde Zulada saklıyordum.
O parayı da kombi dolabı ayakkabılık ve harçlık olarak kullandım.
Bankadaki para hariç o parayla 15 Aralık'a kadar geçinmeyi planlıyordum .
Sorun çıkaramıyorVaryemez eşin alisveris kısmında sorun çıkarmıyor sanirim...Sorumluluk bilmesi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?