Hoşgeldin canım yokluğun fark ediliyor sen hep yaz ihtiyaç kredisi banka değişikliği nasıl oldu, biz de henüz görüşmedik ama kitabına uydurarak pek de düşmediği söylendi

Hoşgeldin canım yokluğun fark ediliyor sen hep yaz ihtiyaç kredisi banka değişikliği nasıl oldu, biz de henüz görüşmedik ama kitabına uydurarak pek de düşmediği söylendi
Bankacı sağolsun çok yardımcı oldu, insiyatif kullandı biraz da, kredi notu yüksek müşterilerine özel kampanyası vardı ondan faydalandım.
Dosya masrafı, kredi tahsis ücreti yok. Faiz oranı 1e kadar düşüyor.

Ekonomi finans topiklerini 2009 yılından beri kk de takip ediyorum. İnanın böyle alımlar yapıyorsunuz ya bana öyle bir ilham geliyor ki bende yapabilirim diyebiliyorum. Birikimleriniz bereketli olsun hep güzel ve istediğiniz bir amaç için harcamak nasip olsun. Aranızdayım hep okuyorum takip ediyorum 2020-Ocak tamamen sizlerle olacagım inşallah. Bende hep kendi çapımda birikim yaptım ama ödemeler çok geldikçe eşime çıkarıp verdim o da öyle bir alıştı ki beni cüzdanı sandı ama artık bilmiyor bile çünkü çocuklarım için birikim yapıyorum çok az miktarlar ama benim için çok büyükler. Yeni yıla kadar gerçi az kaldı artık yeni yıla girmemize de 2020 yılında çok mu çok düğün var ve yazın çeyrek ve gram altını öyle aylar olduki kredi kartıyla almak zorunda kaldım bir de kuyumcu komisyon kesince çok üzüldüm şimdiden biraz onlara yoğunlaştık onları biriktirelim sonra ben kendi adıma alıcam. Halen ödediğimiz konut kredisi ve ihtiyaç kredisi var bireysel emeklilik var hem eşimin hemde benim. Artı arabayı değiştirmek istiyoruz. Yazın sıkışıp kredi kartına yüklenmemek için bu kışı da iyi değerlendirmek istiyorum. Çok uzun oldu lütfen kusura bakmayın.

Hayırlısı olsun canım
Kahvemsi hoşgeldin özledik seni
Merhaba kızlar
Şuara tam zamanı altının ama benim için mümkün değil.
Evi kapatmanın peşinde koşuyoruz. 2 bin eksik kaldı hallettik mi tamamdır inşallah
Sırada araba var.
Çok zorladı arabasız kalmak insan rahata alıştımı tamam. AArabamzda çok aman aman bişiy değildi ama iş görüyordu.
3gündür dişim ağrıyor kitabımı bitirmeye çalışıyorum bu akşam biter diye umut ediyorum.

Elektrik faturam 139 tl gelmiş .
Çok mutlu oldum.
Geçen ay 24 ekimde 115 tl idi.
16 Ekimden beri kombi çalışıyor
Zaten rutin bulaşık çamaşır ve de kurutma makinası çalışıyor
Fırında çok çalıştı
Sanırım beyaz eşyada A sınıfının gerçekten etkisi var
Ben bu ayki elektrik sarfiyatına göre gerçekten çok tedirgin olmuştum
Ve 200 250 tl gelebilir diye tahmin etmiştim.

Varyemez Çok teşekkür ederim değerli yorumun icin...Ilk zamanlar cok alttan alırdım ama baktim benden gidiyor onu cok sukur biraktim...Kapıdan kovsan bacadan girer dediklerimiz var ya o tıp bazı kişiler ısrarla istemediğimiz şeyleri yapıyorlar..Esim resti çoktan çekti ama hala yüzsüzlük diyelim...

zaten sabah kalkınca eşimle konuştum..Tüm gece uyumadigimi kafama taktigimi soyledim...Kendimi düşünecegim ben değerliyim

sen de sanirim cok zor günler geçirmişsin insallah her şey dah guzel olur hayatında

A Alya_sura88 cnm şimdiden düşünme bebek olsa bile unutma senin bebeğin onların degil herkes durduğu yeri bilsin...Ben insanlardan her türlü değişiklikler gelebileceğini düşünenlerdenim..

Selam kızlar
Doğalgaz faturaları gelmiş panoda asılıydı girişte. Kendi faturami alırken diğerlerini de gördüm tabi, herkes kombiyi açmış. Ben hala açmadım. Benim ev üç taraftan güneş alıyor, sabah cikarken guneslikleri açık birakiyorum, hırka ile oturulabilir durumdayiz hala. Ki ben sıcağı severim ona rağmen diyorum.
Havalar böyle giderse biraz daha idare ederiz.

Bugün biraz daha altın aldım 267den. Aralık ayında klasik bir gramimi alıp kk komple kapatmak niyetindeyim.
2020 için 6 aylık ve yıllık plan yapıyorum.
Biraz da gezip tozma bütçesi ayiracagim her ay, harcanmayanlar da toplanıp ufak tatiller için değerlendirilir diye düşünüyorum.
Bu çılgın indirimlerden epey stok yaptım. Epey süre birşey almayacağım.

Rica ederim canım
18 yıllık evlilikte yaşadıklarım yetti de arttı ve ben bu gidişata dur demeseydim ömrümden ömür gitmeye herkes benim üzerimde pis nefsini tatmin etmeye devam edecekti
Bundan sonra sadece Allaha havale ettim
Ve çözümü de huzuru da böyle buldum.

Evimiz dogu ve guney cepheli. Saat 15.30 a kadar gunes aliyor. Kisin dogrudan evin icinde, yazin ise teget geciyor. Yazligi da, kisligi da rahat.
Ben de ilk defa bugun aksam uzeri kombiyi actim, 2 saat sonra da kapattim. Bakalim ne kadar daha boyle idare edilebilecek...
Ayni cephede ve bati cephesinde oturanlar idare ediyorlar. Kuzey cephesindeki komsularimiz 15 gundur falan dogalgazi yakiyorlarmis.

Ev alacak arkadaşlar bu bilgiyi not edin, evin cephesi çok önemli.
Benim ön taraf sabah güneşini alıyor salon ve mutfak var. Yan taraf tüm gün güneş alıyor mutfagin diğer tarafı boş oda. Öğlenden sonra da arka taraf yatak odası güneş alıyor. Banyo bile akşama kadar güneş alıyor. Bu konuda çok şanslıyım.
Bir de alt ve üst kat sürekli evdeler çocuk da var hep açık, yan taraf da yakıyor.
Ben aralığa kadar açmam :)

Yemek sonrası duş ve bakım yaptım.
Yâr n için tarhana çorbası pişirdim. Buzluktan taze fasulye attım ocağa.
İki hafta aşcimiz raporlu, öğlen yemeklerini de evden götüreceğim.
Yarın öğlen menüm tarhana çorbası, salata ve yoğurtlu brokoli. Hazırlayıp dolaba kaldirdim.
Biraz TV izleyip yemek pişince de yatmayı düşünüyorum yorucu bir gundu

Aynen ya hatta ben de fazla açmışım ev baya aşırı sıcak iki gündür ayarlayamadım. Aralık başı da merkezi sistem doğalgaz faturası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…