- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.421
Hoşgeldin canım yokluğun fark ediliyor sen hep yazBuraya gekmedigim zamanda kendi adıma epey yol katettim.
Üç gün eşimle kaçamak yapıp ufak bir tatile çıktık. Doğayla içiçe, kendi kendimize güzel vakit geçirdik.
Bu kısa tatil pekcok şeye yeniden başlamak için güç verdi bana.
Bir iki gün evde vakit geçirdim, dinlendim. Evde yapmak istediğim ama zamansizliktan erteledigim ufak tefek şeyleri hallettim.
Piyasaların düşüşünü fırsat bilip bir miktar altın aldım.
Ödediğimiz ihtiyaç kredisini daha düşük faiz oraniyla başka bankaya geçirdim.
Biraz stok yaptım. Şampuan, diş macunu, kişisel bakım ürünleri, maske, cilt bakım, temizlik urunleri, deterjan aldım.
Bugün bir cenazeye katıldım ve eski arkadaşlarımı gördüm.
Yarın itibari ile hayatıma kaldığım yerden ama daha güçlü olarak devam edeceğim.
Hoşbulduk canım, çok şükürHoşgeldin tekrar yuvana canım
Güzel gelişmeler olmuş çok sevindim
Bankacı sağolsun çok yardımcı oldu, insiyatif kullandı biraz da, kredi notu yüksek müşterilerine özel kampanyası vardı ondan faydalandım.Hoşgeldin canım yokluğun fark ediliyor sen hep yazihtiyaç kredisi banka değişikliği nasıl oldu, biz de henüz görüşmedik ama kitabına uydurarak pek de düşmediği söylendi
Çok sağol canımBankacı sağolsun çok yardımcı oldu, insiyatif kullandı biraz da, kredi notu yüksek müşterilerine özel kampanyası vardı ondan faydalandım.
Dosya masrafı, kredi tahsis ücreti yok. Faiz oranı 1e kadar düşüyor.
Hayırlısı olsun canımO hesap kitap işleri bende de full bu aralar... :)
Öyle harcama kalemleri çıkıyor ki takip etmekte bile zorlanıyorum
Özelde okuyan üç çocuk, aidatları, servisleri, sürprizleri derken, yetişmek ne mümkün... :)
Yıllardır hayalini kurduğum ve ancak yer ve fırsat bulup hayata geçirebildiğim, İstanbul sınırları içindeki, köy evi hayalim de nihayet gerçekleşmek üzere , ince işçilik ve dayanıp döşenme aşamasında... maddi/manevi koşuşturma isteyen bir iş, acaba hayal olarak kalmaya devam etse miydi, diye bile düşündüren bir süreç... :)
Rabbim cümlemize kolaylıklar versin, bu günümüzü aratmasın... gelecek ömrümüz , geçen ömrümüzden çok daha iyi ve güzel olsun... amin...
Her hal üzre, elhamdulillah...
Rica ederim canımVaryemez Çok teşekkür ederim değerli yorumun icin...Ilk zamanlar cok alttan alırdım ama baktim benden gidiyor onu cok sukur biraktim...Kapıdan kovsan bacadan girer dediklerimiz var ya o tıp bazı kişiler ısrarla istemediğimiz şeyleri yapıyorlar..Esim resti çoktan çekti ama hala yüzsüzlük diyelim...
zaten sabah kalkınca eşimle konuştum..Tüm gece uyumadigimi kafama taktigimi soyledim...Kendimi düşünecegim ben değerliyim
sen de sanirim cok zor günler geçirmişsin insallah her şey dah guzel olur hayatında
A Alya_sura88 cnm şimdiden düşünme bebek olsa bile unutma senin bebeğin onların degil herkes durduğu yeri bilsin...Ben insanlardan her türlü değişiklikler gelebileceğini düşünenlerdenim..
Ev alacak arkadaşlar bu bilgiyi not edin, evin cephesi çok önemli.Evimiz dogu ve guney cepheli. Saat 15.30 a kadar gunes aliyor. Kisin dogrudan evin icinde, yazin ise teget geciyor. Yazligi da, kisligi da rahat.
Ben de ilk defa bugun aksam uzeri kombiyi actim, 2 saat sonra da kapattim. Bakalim ne kadar daha boyle idare edilebilecek...
Ayni cephede ve bati cephesinde oturanlar idare ediyorlar. Kuzey cephesindeki komsularimiz 15 gundur falan dogalgazi yakiyorlarmis.
Aynen ya hatta ben de fazla açmışım ev baya aşırı sıcak iki gündür ayarlayamadım. Aralık başı da merkezi sistem doğalgaz faturası gelirEk derse daha çok var o zaman da gram böyle düşük olursa alsam fena olmaz....
1 saat yaktım doğalgazı kapattım.. hemen kırıldı o soğuk.
ben evin sıcaklığı 25 altına düştü mü soguk hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?