Hedef harika her zaman derim karar vermek başarmanın yarisidir :)
Ay içinde birikim yaptığında toplam miktarı yazip beni etiketlersen ilk sayfaya eklerim:)

O kadar uyaniklar ki 20.5 olan faturam 57 gelecekti onaylasaydım cnm, üç kati.
Ne şartlarda kazaniyoruz parayi.
Hepsi aynı ya iyi fiyat ver kalalım bu operatorde veya birkaç kez kampanya bildirimi için ara başka zaman olsa 80 kere ararlar degil mi ama :) yok bizi hep cepte goruyorlar galiba.

Hedef harika her zaman derim karar vermek başarmanın yarisidir :)
Ay içinde birikim yaptığında toplam miktarı yazip beni etiketlersen ilk sayfaya eklerim:)
Tamam anlaştık her ayın son günü yazacağım çok teşekkür ederim yakın ilgi ve alakanıza...

Karamelli iyi yapmissin
Bende ayni seyi yasadim
Ben kullanimlarimi anlattim hem taleplerimi soyledim hemde ben vermeye cekinmiyorum sizde lutfen kiymet bilin dedim cat diye indirim yaptilar ve paketi genislettiler

Kizlar cok moralim bozuk annemle kardesim birbirine girmis ortada ne var hic birsey ama 5 haftasi cikmayan lohusaya tepki verilmez aksama fena haklicam annemi

tabiki kuzum kolay mı?Onların amaçları insanları kandırıp laf ebeliği yapıp onaylatıp yüksek faturaya bağlamak
Hepsi aynı ya iyi fiyat ver kalalım bu operatorde veya birkaç kez kampanya bildirimi için ara başka zaman olsa 80 kere ararlar degil mi ama :) yok bizi hep cepte goruyorlar galiba.
Aynen kızlar.
Utanmadan onaylattiracaklar.
Enayi görüyorlar milleti.
Ilk konuşmalarımizda hep kibar kibar söyledim iyi bir teklifiniz olursa arayin diye ne arayan oldu ne soran.
Nasilki dün ben arayip da 3 4 güne geçiş yapıyorum cnm babayyyy dedim endercim gibi, notumu alıyorum size hizlica dönüş yapacağız turta dendi

Çok iyi yapmışsın yeni tarifen hayırlı olsun

haketmişler ağzına sağlık

Kızlar dün çarşıda kaban baktım istediğim gibi birşey bulamadım
Bugün Kotondan 3 tane kaban sipariş ettim 514 tl tuttu. Hoşuma gidenleri alıp gitmeyenleri geri iade edeceğim.
İnşaallah içinden 2 tanesi istediğim olur da bir tanesini geri gönderirim.

Yaa çok üzüldüm.
Sen onun en büyük destekçisi ol esila

Herkes saskin gibi 3 gun kv ile ugrastim ortaligi ayaga kaldirdim cocugu ac birakti sariligi artti onu korkuttum annem cikti
Herkes sen olmasan diyo kendinize gelin diye sarsalayasim var

Herkes saskin gibi 3 gun kv ile ugrastim ortaligi ayaga kaldirdim cocugu ac birakti sariligi artti onu korkuttum annem cikti
Herkes sen olmasan diyo kendinize gelin diye sarsalayasim var
Benim dogumlarimdan sonra 6 gün sütüm gelmedi esila,
6 gün hiçbirşey vermeseydim yazik günah.
Mama kötü birşey değil cahil kafalar bunu anlamiyor.
Anne sütü yoksa bebek napacak, anne ne yapacak.
Gece gündüz git kardeşine destek ol kimse ona birşey diyemesin.

Simdi veriyorlar sut geliyor ama ihtiyacinin dorte biri kdr fln
Ztn erken dogum ve sezeryan ne bekliyorlar
3 gun bebek keyiflerini bekleyemez
Ben sebebini de biliyorumda neyse
Hepsinin carkina baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…