- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.541
Hedef harikaBen 52 hafta kumbarasini şöyle yapmayı hedefledim; 18 kasım haftasından başlayarak 31 Aralık 2020 ye kadar 59 hafta kumbarasi yapayim dedim ve de hem TL hem dolar hem Euro yani ilk hafta 1 TL 1 $ ve 1€ attım bu hafta da bunlardan 2 şer tane...2020 31 Araliktaki birikim hedefim 1770 TL, 1770 $ ve 1770 € olacak kismetse...Ayrıca da her ay maaşı alınca 1 gr altın, 50 $ ve 50 € bu şekilde de 2020 yıl sonunda 14 gr altın 700 $ ve 700 € hedefim var onun da ilk basladigim kasım ayını aldım duruyor 14/1 tamamdır...Inşallah istikrarlı gider bakalım...Hepimize bereketli bir yıl diliyorum tekrar.
O kadar uyaniklar ki 20.5 olan faturam 57 gelecekti onaylasaydım cnm, üç kati.kesinlikle canım iyi yapmışsın kafalarına göre 2 misli artırmak çok saçma olmuş
tabiki kuzum kolay mı?Onların amaçları insanları kandırıp laf ebeliği yapıp onaylatıp yüksek faturaya bağlamakO kadar uyaniklar ki 20.5 olan faturam 57 gelecekti onaylasaydım cnm, üç kati.
Ne şartlarda kazaniyoruz parayi.
Hepsi aynı ya iyi fiyat ver kalalım bu operatorde veya birkaç kez kampanya bildirimi için ara başka zaman olsa 80 kere ararlar degil mi ama :) yok bizi hep cepte goruyorlar galiba.O kadar uyaniklar ki 20.5 olan faturam 57 gelecekti onaylasaydım cnm, üç kati.
Ne şartlarda kazaniyoruz parayi.
Tamam anlaştık her ayın son günü yazacağım çok teşekkür ederim yakın ilgi ve alakanıza...Hedef harikaher zaman derim karar vermek başarmanın yarisidir :)
Ay içinde birikim yaptığında toplam miktarı yazip beni etiketlersen ilk sayfaya eklerim:)
Son güne birakma cnm,birikimlerini ayırdığın gibi yazTamam anlaştık her ayın son günü yazacağım çok teşekkür ederim yakın ilgi ve alakanıza...
tabiki kuzum kolay mı?Onların amaçları insanları kandırıp laf ebeliği yapıp onaylatıp yüksek faturaya bağlamak
Aynen kızlar.Hepsi aynı ya iyi fiyat ver kalalım bu operatorde veya birkaç kez kampanya bildirimi için ara başka zaman olsa 80 kere ararlar degil mi ama :) yok bizi hep cepte goruyorlar galiba.
Çok iyi yapmışsın yeni tarifen hayırlı olsunCep tlf taahhüdüm bitmiş kızlar,msj gelmişti bununla ilgili ama gözümden kaçmış.
22 tl idi faturam, 65 geldi dolduğu için.
Geçen hafta dönüş yaptim yine 1 yil taahhüd sözü vererek faturam düşsün diye, bana sunulan teklif 55 tl
Son aradığımda ya dedim bana uygun bir teklifle gelin ben 3 4 güne başka bir operatöre geçeceğim yoksa.
Biraz önce dönüş yapıldı. Yeni teklif 29.50 tl.
Demekki neymiş onlarda kibarliktan anlamıyormuş.
Teşekkür ederim cnmÇok iyi yapmışsın yeni tarifen hayırlı olsun
Aynen kızlar.
Utanmadan onaylattiracaklar.
Enayi görüyorlar milleti.
Ilk konuşmalarımizda hep kibar kibar söyledim iyi bir teklifiniz olursa arayin diye ne arayan oldu ne soran.
Nasilki dün ben arayip da 3 4 güne geçiş yapıyorum cnm babayyyy dedim endercim gibi, notumu alıyorum size hizlica dönüş yapacağız turta dendi
Sagol canim,haketmişler ağzına sağlık
Yaa çok üzüldüm.Bende oyle dusunuyorum ama olan oldu cigerim yandi ztn dikisleri patladi enfeksiyon geciriyo cok uzgunum
Yaa çok üzüldüm.
Sen onun en büyük destekçisi ol esila
Benim dogumlarimdan sonra 6 gün sütüm gelmedi esila,Herkes saskin gibi 3 gun kv ile ugrastim ortaligi ayaga kaldirdim cocugu ac birakti sariligi artti onu korkuttum annem cikti
Herkes sen olmasan diyo kendinize gelin diye sarsalayasim var
Kardeşin için çok üzüldümHerkes saskin gibi 3 gun kv ile ugrastim ortaligi ayaga kaldirdim cocugu ac birakti sariligi artti onu korkuttum annem cikti
Herkes sen olmasan diyo kendinize gelin diye sarsalayasim var
Benim dogumlarimdan sonra 6 gün sütüm gelmedi esila,
6 gün hiçbirşey vermeseydim yazik günah.
Mama kötü birşey değil cahil kafalar bunu anlamiyor.
Anne sütü yoksa bebek napacak, anne ne yapacak.
Gece gündüz git kardeşine destek ol kimse ona birşey diyemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?