- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.501
Hbden diş macunu, şampuan,Ariel, eşime tras malzemeleriStok olarak ne aldınız cidden iyi indirim varmıydı?bende düşündümde baktım sanki eski fiyatlara çok yakınlar gibi geldi
EvetSiz severekmi evlenmiştiniz?Hayatın ne getireceği belli olmaz.Haklısınız aileyle birlikte oturmak zaten zorken bide ailenin böyle zorluklar çıkarması kabul edilebilir bir şey değil.Umarım sizin için en iyisi olur
Belki çok özel olacak ama,siz kendinize evmi aldınız kendi biriktirdiklerinizle?eşinizin yada ailesinin habeti varmıydı bunlardan.Sizi takdir ediyorum gerçekten o kadar sıkıntılı bir süreçteyken bunu başarabildiğiniz için.Yıllardır tek kredi kartım var her ayın 6sına kadar sadece ihtiyacım olanı almak ve de yanımda fazla nakit taşımamak için kullanıyorum
Ve her ay borcumun tamamını ödüyorum
Zaten gelirimin çoğunu biriktiriyordum.
En son bütün beyaz eşyalarımı ve elektrikli mutfak eşyalarımı vs kredi kartıyla peşin fiyatına 6 taksitle aldım temmuz ve aralık dahil bir süreci kapsadı bu durum
Benim için avantajı şu oldu bir taraftan diğer mobilya ve inşaat ile ilgili ödemelerimi birikimlerinden öderken kredi kartıyla yaptığım taksitleri de aylık ve ekdersimle ödemiş oldum kaldı ki bazen onlar da yetmedi birikimlerle takviye ettim
Kredi kartını bu şekilde kullanıyorum
Çok şükür ki herkes gerçek yüzünü evlendiğim yıl gösterdi ben de ona göre tedbirimi aldımBelki çok özel olacak ama,siz kendinize evmi aldınız kendi biriktirdiklerinizle?eşinizin yada ailesinin habeti varmıydı bunlardan.Sizi takdir ediyorum gerçekten o kadar sıkıntılı bir süreçteyken bunu başarabildiğiniz için.
İnanın herşeyi zamanla anlarlar,çokta pişmandırlar eminim. insan bir yerde tükenince geri dönüşü olmuyor.Eşinizle boşandınızmı yoksa sadece evlerimi ayırdınız?Hani ne bileyim tek sorun aileden kaynaklandıysa belki zamanla düzelir birşeyler,tabiki sizde istiyorsanız.Bu hayatta istediğimizi yaşamak en büyük hakkımız.sizin ve çocuklarınız için umarım en iyisi ve güzeli olurÇok şükür ki herkes gerçek yüzünü evlendiğim yıl gösterdi ben de ona göre tedbirimi aldım
Haberleri var ve de hazımsızlık diz boyu benim evimi ve arabamı kendilerinin aldıklarını söylüyorlar sağa sola
Ben de sadece şunu söylüyorum bu durum karşısında
19 yıllık birikimim 1 ev ve de 1 araba
bir miktar altın ve tl
Nasrettin hoca misali eğer bunlar ciğerse kedi nerede ?
O kadar kibirli insanlar ki herkesin ekmeğini sanki onlar veriyor
Neyse birgün Rabbim onlara beni unutturacak ve benim hakkımı onlardan soracak bunu bilmenin rahatlığını yaşıyorum
Evimi ayırdımİnanın herşeyi zamanla anlarlar,çokta pişmandırlar eminim. insan bir yerde tükenince geri dönüşü olmuyor.Eşinizle boşandınızmı yoksa sadece evlerimi ayırdınız?Hani ne bileyim tek sorun aileden kaynaklandıysa belki zamanla düzelir birşeyler,tabiki sizde istiyorsanız.Bu hayatta istediğimizi yaşamak en büyük hakkımız.sizin ve çocuklarınız için umarım en iyisi ve güzeli olur
Arkadaşlar ızgara yapmak için döküm tava kullanan var mı?
Varsa tavsiye eder misiniz?
esilacım benim oglusta öyle olmusta lcw nin sıfır beden giysıleri var onlar tam olmustu bı tek ilk ay, 4-5tane ondan almıstık. yenıdogan yazanlar degıl alırsan dıkkat et 0 beden yazanlarIyi geceler kizlar
Gunler hiphizli geciyor yahu
Tencelerim sorunluydu 1 adet pilav tenceresi aldim cok icime sindi ve su an aldigim fiyatin yuzde 125 daha pahalisi saka gibi ilk gece hepsi burada sitesinden aldim
Bebege kucuk kiyafetler aldim erken gelmezse iade edecegiz
Magazalarda yok.
Top gibi oluyo tulumun icinde dogum sislikleride indi hic istemem oyle
esilacım benim oglusta öyle olmusta lcw nin sıfır beden giysıleri var onlar tam olmustu bı tek ilk ay, 4-5tane ondan almıstık. yenıdogan yazanlar degıl alırsan dıkkat et 0 beden yazanlar
Canım çok teşekkürler yanıt içinVaryemez ben kullanıyorum döküm Tava. Tek kötü yanı yaparken çok fazla duman çıkarması. Onun dışında herşeyiyle mükemmel. Tadı enfes oluyor etlerin. Mangal gibi.
Hb den almıştım geçen sene lava diye bir marka. Pek bilindik değil ama yorumları iyi diye aldım, fiyatı uygun ve ben de begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?