Canım çok teşekkürler yanıt için
Ben de HB den lava markaya baktım alırsam onu alacaktım
Dumana nasıl bir çözüm bulmalı acaba
rica ederim.
yaparken bütün evin camlarını açıyorum, mutfak kapısını kapatıyorum, aspratör açık ama o duman her şekilde oluyor, ben çözüm bulamadım.
annem balkonda kullanıyor. küçük tüpün üstünde,
yerin müsaitse bu çözüm olabilir :)

tabii ki, hoşgeldiniz.
biz , seviyeli ve samimi şekilde hayatın içinde olan herşeyi paylaşıyoruz,
tasarruf, birikim konularında fikir alışverişi yapıyoruz
sizi tanıyabilir miyiz
Hoş buldum. Ben 43 yaşındayım,Istanbul'da oturuyorum,çalışıyorum 2 kızım var 19 ve 7 yaşlarında biri ünv.2 ye diğeri ilkokul 2 ye gidiyor.Yeniyil gelmeden birikim hedefledim biraz araştırınca sizin güzel grubunuzu buldum hatta geçmişi okuyorum şu an 291.sayfadayım. :)

Allah bağışlasın kızlarınızı
epey okumuşsunuz, ben de burayı ilk bulduğuma önce eski sayfaları okumuştum :))

hosgeldiniz topiğimiz bereketlidir size de bereket getırsın ınsAllah

Cep tlf taahhüdüm bitmiş kızlar,msj gelmişti bununla ilgili ama gözümden kaçmış.
22 tl idi faturam, 65 geldi dolduğu için.
Geçen hafta dönüş yaptim yine 1 yil taahhüd sözü vererek faturam düşsün diye, bana sunulan teklif 55 tl

Son aradığımda ya dedim bana uygun bir teklifle gelin ben 3 4 güne başka bir operatöre geçeceğim yoksa.
Biraz önce dönüş yapıldı. Yeni teklif 29.50 tl.
Demekki neymiş onlarda kibarliktan anlamıyormuş.

GERÇEKTEN DE ÇOK NEZİH VE ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR VAR BİR AİLE GİBİ BENDE HER NE KADAR AKTİF OLAMASAM DA(ÇALIŞTIĞIM YERDE SADECE 12-14 ARASI VE 16 DA SONRA İNTERNET AÇILIYOR) NET GELİR GELMEZ DİREK BURAYA GİRİP OKUMAYA BAŞLIYORUM İYİKİ VARSINIZ KIZLAR

KESİNLİKLE CANIM AMA NORMAL DE ARAYARAK BİLGİLENDİRME YAPILIYOR.BANA HİÇ MESAJ GELMEDİ ŞUANA KADAR HANGİ HATTI KULLANIYORSUN

Merhabalar, aranıza katılabilir miyim?
Aramiza hoşgeldiniz
Rabbim bağışlasın evlâlarınızı .
Kucuklerimiz yasitlar:)

Hedef belirlemek güzeldir benim de 6 aylik 1 yillik hatta 5 yillik birikim plânlarım var geçen yillarda yaptığım :)
Ilk sayfaya ay içinde ne birikim yaptiysak onu yaziyorum, kasim ayi birikim listemiz açık şu an son 4 gün kaldi gerçi de :))

Ben bile bazen geçmiş sayfalarimizi okuyorum ,hep gelin :)

KESİNLİKLE CANIM AMA NORMAL DE ARAYARAK BİLGİLENDİRME YAPILIYOR.BANA HİÇ MESAJ GELMEDİ ŞUANA KADAR HANGİ HATTI KULLANIYORSUN
Avea cnm surem dolana kadar aylık faturam telsiz kullanım ile 20,5tu.
Yeni anlaşma ayni tarife üzerinden açıldı 31,5 olacak.
8 gb net 1000 dk 1000sms

Ben 52 hafta kumbarasini şöyle yapmayı hedefledim; 18 kasım haftasından başlayarak 31 Aralık 2020 ye kadar 59 hafta kumbarasi yapayim dedim ve de hem TL hem dolar hem Euro yani ilk hafta 1 TL 1 $ ve 1€ attım bu hafta da bunlardan 2 şer tane...2020 31 Araliktaki birikim hedefim 1770 TL, 1770 $ ve 1770 € olacak kismetse...Ayrıca da her ay maaşı alınca 1 gr altın, 50 $ ve 50 € bu şekilde de 2020 yıl sonunda 14 gr altın 700 $ ve 700 € hedefim var onun da ilk basladigim kasım ayını aldım duruyor 14/1 tamamdır...Inşallah istikrarlı gider bakalım...Hepimize bereketli bir yıl diliyorum tekrar.

ÇOK İYİ İNŞALLAH DİLEDİĞİN ŞEKİLDE BİRİKİMİNİ YAPARSIN CANIM

BENİM DE VODAFONE 6 GB İNTERNER 750 DK 750 SMS 27 TL
Ya amacim zaten ayni operatörde devam etmeyeceğimi anlamalarini hissettirmekti.
Ama 20den 55e verilen teklif nedir, çok sinirlendim.
25 tl nin de hesabini yapiyorum kızlar ama o miktar oğlumun harçlığını olsun, neden onlara vereyim.

kesinlikle canım iyi yapmışsın kafalarına göre 2 misli artırmak çok saçma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…