- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.518
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.561
arkadasım sana fikir olsun, annem gecen yıl 52hafta yaptı onla gezmeye gitti bu yıl tekrar basladı bu sefer liste astım üstüne attığı parayı ısaretliyor oyun gibi oldu ona da hem tablo doldukca hosuna gitti hem de cok bozuk oldugu zaman haftaları daha cabuk ılerledi.ben de oyle yapmıstımBen 52 hafta kumbarasini şöyle yapmayı hedefledim; 18 kasım haftasından başlayarak 31 Aralık 2020 ye kadar 59 hafta kumbarasi yapayim dedim ve de hem TL hem dolar hem Euro yani ilk hafta 1 TL 1 $ ve 1€ attım bu hafta da bunlardan 2 şer tane...2020 31 Araliktaki birikim hedefim 1770 TL, 1770 $ ve 1770 € olacak kismetse...Ayrıca da her ay maaşı alınca 1 gr altın, 50 $ ve 50 € bu şekilde de 2020 yıl sonunda 14 gr altın 700 $ ve 700 € hedefim var onun da ilk basladigim kasım ayını aldım duruyor 14/1 tamamdır...Inşallah istikrarlı gider bakalım...Hepimize bereketli bir yıl diliyorum tekrar.
Allah yardımcınız olsun, zor zamanlar...Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah teyzesiiiSimdi veriyorlar sut geliyor ama ihtiyacinin dorte biri kdr fln
Ztn erken dogum ve sezeryan ne bekliyorlar
3 gun bebek keyiflerini bekleyemez
Ben sebebini de biliyorumda neyse
Hepsinin carkina baslicam
Ayyy ne güzel olmuş anneniz için.Ben de büyük kızım 2 yıllık çocuk gelişimi okuyor mezun olacak bu temmuz da dgs ye girecek 4 yıla tamamlamak için belki şehir dışına gidebilir puan durumuna göre bakalım onun için biriktiricem ha deyince şehir dışına düzen kurmak çok zor...Hayırlısı bakalım...Hepinize gönlünüz kadar güzel bir akşam olsun ♡arkadasım sana fikir olsun, annem gecen yıl 52hafta yaptı onla gezmeye gitti bu yıl tekrar basladı bu sefer liste astım üstüne attığı parayı ısaretliyor oyun gibi oldu ona da hem tablo doldukca hosuna gitti hem de cok bozuk oldugu zaman haftaları daha cabuk ılerledi.ben de oyle yapmıstım
52 hafta kumbarası sistemini şöyle bir araştırdım
Çok eğlenceli birşeymiş
5 tl ile başlasam 52 haftada 6890 tl
10 tl ile başlasam 13780 tl yapıyor
Haftalık kendi kendine gün yapar gibi
Sagol canim,
Yani anlamıyorum bankacilar, bize birşeyleri kakalamaya çalışanlar bana neden kibarlarımı bozduruyor ki
1. Hafta 1 çeyrek 2 . Hafta 2 çeyrek 52 . Hafta 52 çeyrekvalla bizim topiğe çeyrek kumbarası daha uyar gibi... :)
rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsunBende oyle dusunuyorum ama olan oldu cigerim yandi ztn dikisleri patladi enfeksiyon geciriyo cok uzgunum
Hoş buldum bu topiği hem de çok hoşmerhaba kizlar 2 dk okuyayim dedim..
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin
evde yemek yok koştur koştur eve geçeceğiz...
Hava çok soğuk üşüdüm...
Allah kolaylık versinCok tesekkur ederim kizlar..
Bende planlar degisti yrn mr randevusu buldum oraya gidicem cok tirsiyorum
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler alın inşallahCok tesekkur ederim kizlar..
Bende planlar degisti yrn mr randevusu buldum oraya gidicem cok tirsiyorum
Harikasınız...Ellerinize sağlık afiyet şeker olsun...iyi gecelerÖğleden sonra dersim yoktu
Hem dinlendim hem de yarın kahvaltı için haşhaşlı peksemet yaptım
Akşam menüsü için de
Dünkü nohutlu pilavın yanına karnıbahar yemeği yaptım
Erik kompostosu
Yoğurt
Dünden kalan baklava
Sen nasıl bir hesap yaptın öyle de rakam bu kadar yüksek çıktı52 hafta kumbarası sistemini şöyle bir araştırdım
Çok eğlenceli birşeymiş
5 tl ile başlasam 52 haftada 6890 tl
10 tl ile başlasam 13780 tl yapıyor
Haftalık kendi kendine gün yapar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?