arkadasım sana fikir olsun, annem gecen yıl 52hafta yaptı onla gezmeye gitti bu yıl tekrar basladı bu sefer liste astım üstüne attığı parayı ısaretliyor oyun gibi oldu ona da hem tablo doldukca hosuna gitti hem de cok bozuk oldugu zaman haftaları daha cabuk ılerledi.ben de oyle yapmıstım

Simdi veriyorlar sut geliyor ama ihtiyacinin dorte biri kdr fln
Ztn erken dogum ve sezeryan ne bekliyorlar
3 gun bebek keyiflerini bekleyemez
Ben sebebini de biliyorumda neyse
Hepsinin carkina baslicam
Allah yardımcınız olsun, zor zamanlar...Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah teyzesiii

Ayyy ne güzel olmuş anneniz için.Ben de büyük kızım 2 yıllık çocuk gelişimi okuyor mezun olacak bu temmuz da dgs ye girecek 4 yıla tamamlamak için belki şehir dışına gidebilir puan durumuna göre bakalım onun için biriktiricem ha deyince şehir dışına düzen kurmak çok zor...Hayırlısı bakalım...Hepinize gönlünüz kadar güzel bir akşam olsun ♡

52 hafta kumbarası sistemini şöyle bir araştırdım
Çok eğlenceli birşeymiş
5 tl ile başlasam 52 haftada 6890 tl
10 tl ile başlasam 13780 tl yapıyor
Haftalık kendi kendine gün yapar gibi

valla bizim topiğe çeyrek kumbarası daha uyar gibi... :)

Harikasınız...Ellerinize sağlık afiyet şeker olsun...iyi geceler

52 hafta kumbarası sistemini şöyle bir araştırdım
Çok eğlenceli birşeymiş
5 tl ile başlasam 52 haftada 6890 tl
10 tl ile başlasam 13780 tl yapıyor
Haftalık kendi kendine gün yapar gibi
Sen nasıl bir hesap yaptın öyle de rakam bu kadar yüksek çıktı
Her hafta arttırarak mi gidiyor bu kumbara
Ben oldum olası kumbara işini veremem, 50 TL falan oldu mu alıp hesaba atıyorum, birikime ekliyorum.
Geçen hafta açılmayan kumbara yaptık ama ona da büyük para atmayı düşünmüyorum, eşim için daha çok o.
Çeyrek kumbarasi çok iyi fikir ama sevdim :)

Tabi ben rahat duramadım..Çocuğa gelecek yıl icin büyük swetshirt aldim 3tane. 120 tl idi 80 tl odedim indirim kodumu kullandım.. Kk ödemesi yaptim

Ek dersin ne kadar yatacağı belli ama daha 9 gün var...Eşimin maaşa da 7 gün var... nakit suyunu çekince gunler gecmiyor

Varyemez kumbara iyi oluyor. Okulda pazartesi kumbaram var 20 tl atarim.. Sonrada hooopp altin...Ama ben birikimi abartarak ay sonunda tl siz kalanlardanim

2 yıldır ciddi birikimdeyim...Iyi ki kendimi zorladim..Yoksa belimi dogrultamazdim...Gelen giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…