- 6 Ağustos 2010
- 40.531
- 72.554
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.601
Canım bence gerçekten muhteşem bir fikirHedef çok iyi
Kumbara işini şöyle mi yapsak o zaman, sabit bir tutar ve zaman belirleyip ek birikim gibi gerçekleştirelim.
Mesela her hafta pazartesi 25 TL, 6 ay sonra açacağız. İsteyen fazlasını da atar.
WoowwÇizelgem buradaEki Görüntüle 2559577
Ayyy utandım ama.Canım bence gerçekten muhteşem bir fikir
İşte hayatımda her zaman akıl akıldan üstündür
İstişarede hayır vardır görüşümün doğruluğunu bir kez daha gördüm
Ben bu fikri çok sevdim.Teşekkür ederim canım
1. Hafta 1 çeyrek 2 . Hafta 2 çeyrek 52 . Hafta 52 çeyrek
İlahi Meyra
Sen nasıl bir hesap yaptın öyle de rakam bu kadar yüksek çıktı
Her hafta arttırarak mi gidiyor bu kumbara
Ben oldum olası kumbara işini veremem, 50 TL falan oldu mu alıp hesaba atıyorum, birikime ekliyorum.
Geçen hafta açılmayan kumbara yaptık ama ona da büyük para atmayı düşünmüyorum, eşim için daha çok o.
Çeyrek kumbarasi çok iyi fikir ama sevdim :)
Çünkü sarı en sevdiğim renk, altın sarısıBak, kahvemsi de benim fikrimi sevdi...
Arada da, döker sayarız, çil çil... :))
Canım ben googleden 52 gün kumbarası diye aradım kaç tl ile başlanıyorsa her hafta kaçıncı hafta ise o kadar kat para atılıyor
Örnek
1 tl ile başlayinca 1.hafta 1 tl 2. Hafta 2 tl 3. Hafta 3 tl
5tl ile başlanırsa 1. Hafta 5 tl 2. Hafta 10 tl 3.hafta 15 tl 52 .hafta 260 tl ye kadar miktar artıyor
Çok teşekkür ederim canım
Çok iyi olur sevinirim
Aslında Ocak ayında daha müsait hale gelecek maddi durumum ama olsun.
En iyisi Aralık ayı ile başlayayım diyorum.
Önümüzdeki hafta 1. Hafta 5 tl ile başlasın o zaman
Hedef çok iyi
Kumbara işini şöyle mi yapsak o zaman, sabit bir tutar ve zaman belirleyip ek birikim gibi gerçekleştirelim.
Mesela her hafta pazartesi 25 TL, 6 ay sonra açacağız. İsteyen fazlasını da atar.
Ay kızlar kumbara işi çok güzel oluyor tabiki katilirim :)Çünkü sarı en sevdiğim renk, altın sarısı
Canım ben de kumbarada öyle büyük miktarlarda birikim yapmadımBak, kahvemsi de benim fikrimi sevdi...
Arada da, döker sayarız, çil çil... :))
Evde zulabankCanım ben de kumbarada öyle büyük miktarlarda birikim yapmadım
Hep bozukluklar çok fazla olduğunda ağırlık yapmasın diye atarım mutfakta dolap içinde bir köşede durur ekmek vs almaya
Bazen bozukluk cüzdanına koyar pazarda filan harcar bütün paralarıma dokunmam.
Maaşımı senelerdir bankadan çekmeden kredi kartımı da online ödeyip
Çocuklar bankaya para yatıracakları zaman bana veriyorlar ben de onlar için tuttuğum deftere kaydediyorum
Böylelikle para çekmeye de gitmemiş oluyorum
Ama gene de bazen harçlık lazım olduğunda 500 1000 tl çekip bir kısmını evde Zulabankta tutuyorum
sabit mi atıyorsun cnmKasim ilk haftası itibariyle başladım ben
Canım ben de kumbarada öyle büyük miktarlarda birikim yapmadım
Hep bozukluklar çok fazla olduğunda ağırlık yapmasın diye atarım mutfakta dolap içinde bir köşede durur ekmek vs almaya
Bazen bozukluk cüzdanına koyar pazarda filan harcar bütün paralarıma dokunmam.
Maaşımı senelerdir bankadan çekmeden kredi kartımı da online ödeyip
Çocuklar bankaya para yatıracakları zaman bana veriyorlar ben de onlar için tuttuğum deftere kaydediyorum
Böylelikle para çekmeye de gitmemiş oluyorum
Ama gene de bazen harçlık lazım olduğunda 500 1000 tl çekip bir kısmını evde Zulabankta tutuyorum
Allah kolaylık versin canım su gibi aksın günümüzGünaydın bu arada... :)
Hayırlı sabahlar...
Yine yoğun bir gün beni bekler... birazdan çıkacağım. Fatih de bir işim var, orada kahvaltı yapıp Sarıyer e gideceğim büyük oğlanı okula bırakacağız, bugün servisle gitmedi, küçüğümü de ziyaret edip, ofise döneceğim, öğle yemeğinde ofiste misafirim var.... akşam da büyük ihtimalle babaannem, annemler ve kardeşim yemekte bendeler, daha menüm bile hazır değil... :)
Rabbim hepimize kolaylık versin, attığımız her doğru adımda...
Allah kolaylık versin canım su gibi aksın günümüz
Allah her türlü şer ve şerlilerden korusun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?