- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.621
Bizimle de paylaş canım, fikir olsun:)Yeni yıl icin yeni ajandamı hazırlayacağım..Yine yıllık birikim hedefimi..Yapacaklarimi ödeme tablolarımı bu ajandaya not edeceğim...Bu şekilde hedeflerime ulaşıp ulasmadigimi net görüyorum...
2020 hedeflerimi aralık ayı sonuna doğru yazarim buraya kizlar
Afiyet olsun canımBana "hoşgeldin" diyen arkadaşlar hepimize çok teşekkür ediyorum. Hepinize güzel bir gün olsun. Cüzdanımda var olup yok saydığım 300 TLnin harici bozuk para cuzdanimda 6 liram vardi bu sabah evde kahvaltilik az vardi kizlara kalsin diye ise getirmedim bu aksam alisveris yapacagiz dolayisiyla ise gelince 2 pogaca aldim Hayatimkizlarim'ın 6 lirası vardı tanesi 1.5 liradan 2 poğaça aldı kaç lirası kaldı :) ilkokul 2.sınıf anası olunca bir sure böyle oluyor galiba
canım çok şükür iyiyim sen nasılsınsekerimm nasılsın canım nası gıdıyo hamılelik fırsat bulamıyorsun sanırım ne zamana ızne cıkıyorsun
ay daha dün gibi
Çizelgem buradaEki Görüntüle 2559577
süpersin valla kuzumEki Görüntüle 2559582
Kızlar kutucuk içerisine bu hedefe göre aylık birikmesi hedeflenen miktarı yazdım
En sona yıl sonu hedefini yazdım
Sanki aylık gün parası ya da taksit öder gibi
Olabilir cnm yapabiliriz herkes katilmak istiyor mu?süpersin valla kuzum
aynen bende katılıırım hattakaramelli_turta baştaki sayfada her ay düzenleme yapıyorsun ya bence bi tablo daha oluştur 6 aylık olarak ne zaman başlayıp bitiğini ve kimlerin atıp atmadığını da öğrenmiş oluruz
ben varımOlabilir cnm yapabiliriz herkes katilmak istiyor mu?
Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalımsüpersin valla kuzum
aynen bende katılıırım hattakaramelli_turta baştaki sayfada her ay düzenleme yapıyorsun ya bence bi tablo daha oluştur 6 aylık olarak ne zaman başlayıp bitiğini ve kimlerin atıp atmadığını da öğrenmiş oluruz
kaçırdığım bir yer var sanırım geriye bir dönüş yapayım benCanım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım dedik.
Ve altın alabilecek miktara ulaşınca da altın alalım dedik
Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım dedik.
şuan hem işyapıp hem geçmişi okudum ve beynim error verdi birazCanım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım
Geçmiş olsun canımSelam kizlar çok yoğun bir gün geçiriyorum
Sabah hastane işlerim vardı, ordan oraya git gel.
Çok gerekmedikçe sağlık sigortami kullanmıyorum sonuçta devlete o kadar vergi ödüyoruz, SGK ödüyoruz ama bu gün cirkefleştim. Gerçekten kötü durumda olan biri muayene ol, kana kayıt mr a kayıt. Hepsi ayrı binalarda ve epey yürüme mesafesi var, sağlık bakanlığına şikayet yazdım.
Gerçi böylece günün sporu aradan çıktı :)
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
tam denk gelmiş ne güzel :)Annem dün ablamla bana kaban almak istediğini söyledi
Dün ablama almış bugün de bana 250 tl verdi
15 tl den başladımsabit mi atıyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?