Bizimle de paylaş canım, fikir olsun:)

Bana "hoşgeldin" diyen arkadaşlar hepimize çok teşekkür ediyorum. Hepinize güzel bir gün olsun. Cüzdanımda var olup yok saydığım 300 TLnin harici bozuk para cuzdanimda 6 liram vardi bu sabah evde kahvaltilik az vardi kizlara kalsin diye ise getirmedim bu aksam alisveris yapacagiz dolayisiyla ise gelince 2 pogaca aldim Hayatimkizlarim'ın 6 lirası vardı tanesi 1.5 liradan 2 poğaça aldı kaç lirası kaldı :) ilkokul 2.sınıf anası olunca bir sure böyle oluyor galiba

Afiyet olsun canım
Bol bereketli günlerin olsun

sekerimm nasılsın canım nası gıdıyo hamılelik fırsat bulamıyorsun sanırım ne zamana ızne cıkıyorsun
ay daha dün gibi
canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
aralık 20de çıkıyorum işten inşallah
sen naptın başladınmı işe
bebiş nasıl toparlamıştır baya inşallah
sünnet yaptırmıştın demi?

Eki Görüntüle 2559582

Kızlar kutucuk içerisine bu hedefe göre aylık birikmesi hedeflenen miktarı yazdım
En sona yıl sonu hedefini yazdım
Sanki aylık gün parası ya da taksit öder gibi
süpersin valla kuzum
aynen bende katılıırım hatta karamelli_turta baştaki sayfada her ay düzenleme yapıyorsun ya bence bi tablo daha oluştur 6 aylık olarak ne zaman başlayıp bitiğini ve kimlerin atıp atmadığını da öğrenmiş oluruz

Olabilir cnm yapabiliriz herkes katilmak istiyor mu?

Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım
Ve altın alabilecek miktara ulaşınca da altın alalım dedik

Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım dedik.
kaçırdığım bir yer var sanırım geriye bir dönüş yapayım ben

Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım dedik.

ahha, sonra da aldığımız o altınlarla, altın kumbarası di mi canım... :)

Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım
şuan hem işyapıp hem geçmişi okudum ve beynim error verdi biraz şimdi pazartesiden itibaren napıyoruz ve sonrasında ne olavcak kafam allak bullak oldu

Selam kizlar çok yoğun bir gün geçiriyorum
Sabah hastane işlerim vardı, ordan oraya git gel.
Çok gerekmedikçe sağlık sigortami kullanmıyorum sonuçta devlete o kadar vergi ödüyoruz, SGK ödüyoruz ama bu gün cirkefleştim. Gerçekten kötü durumda olan biri muayene ol, kana kayıt mr a kayıt. Hepsi ayrı binalarda ve epey yürüme mesafesi var, sağlık bakanlığına şikayet yazdım.
Gerçi böylece günün sporu aradan çıktı :)

Geçmiş olsun canım

Hastane dönüşü arkadaşımla kahve içtik, ogleni buldu zaten şirkete gelmem.
Yol ustunde CarrefourSA vardı, alışveriş yaptım.
Yine para yok ve yine gergin bir ortam var burada.
Yatırımcılar gelecek, sunum hazırladım, toplantı güzel geçer umarım.
Yarın sabahtan yine hastane işlerim var.
Aşçı olmadığı için yemek parası alıyoruz 4gun evden getirdim. Yiyemiyorum herşeyi ben, biraz da temizlik takıntım var malumunuz. Yarın tasiyamayacagim ama 4 günün parası ile altın alacağım birazdan.
Şu haftayı hayırlısıyla bitirseydik

sabit mi atıyorsun cnm
15 tl den başladım
14
13 diye devam ediyorum
15 şubatta 52
51
50 diye devam edip ekim 2020 de bitireceğim inş.
En yüksek.maasimi şubat 15 de alıyorum o nedenle 52 yi o hafta atacağım geriye gidecektim.
Beklemek istemedim bu aydan başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…