- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.641
Canım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım
Ve altın alabilecek miktara ulaşınca da altın alalım dedik
Ben de varımCanım biz her pazartesi kim ne kadar atmak istiyorsa o kadar atacak şekilde kumbara yapalım
Ve altın alabilecek miktara ulaşınca da altın alalım dedik
ıyıyım canım gecen pazartesi basladım ıkı hafta olmus bıle zaman cok cabuk gecıyor cok sukur toparlandı teyzesi ama bu ara cok mızmız büyüme atagında.canım çok şükür iyiyim sen nasılsın
aralık 20de çıkıyorum işten inşallah
sen naptın başladınmı işe
bebiş nasıl toparlamıştır baya inşallah
sünnet yaptırmıştın demi?
Evet canım ya gerçekten de öyle oldutam denk gelmiş ne güzel :)
İki yıl önce altın fiyatlarını bu mesajda görüyoruz.aaa bana cumhuriyet ile tam aynı ata farklı dediler kuyumcular..2-3 yere sordum hatta...cuhuriyet tam altındır dediler...ben 950 den aldım en son sanırım cumhuriyet diye alıyorum hep ama tam altın..bi bakayım ben internetten
Çok iyi fikir, ben uzun süre TL de kalmayı doğru bulmuyorum malumunuzKızlar benim önerim şu kumbara birikimi için her pazartesi en az 20 tl atalım atmak isteyen daha fazla atsın
Ve 3 ay sonra açalım bakalım sonuç ne olacak
Ne dersiniz ?
Bana uyar bu fikir.Kızlar benim önerim şu kumbara birikimi için her pazartesi en az 20 tl atalım atmak isteyen daha fazla atsın
Ne dersiniz ?
Canim geçmiş olsunHastane dönüşü arkadaşımla kahve içtik, ogleni buldu zaten şirkete gelmem.
Yol ustunde CarrefourSA vardı, alışveriş yaptım.
Yine para yok ve yine gergin bir ortam var burada.
Yatırımcılar gelecek, sunum hazırladım, toplantı güzel geçer umarım.
Yarın sabahtan yine hastane işlerim var.
Aşçı olmadığı için yemek parası alıyoruz 4gun evden getirdim. Yiyemiyorum herşeyi ben, biraz da temizlik takıntım var malumunuz. Yarın tasiyamayacagim ama 4 günün parası ile altın alacağım birazdan.
Şu haftayı hayırlısıyla bitirseydik
Benim hoşuma gitti katiliyorum cnmKızlar benim önerim şu kumbara birikimi için her pazartesi en az 20 tl atalım atmak isteyen daha fazla atsın
Ne dersiniz ?
Ah çil çil sarilar:) en sevdiğimizİki yıl önce altın fiyatlarını bu mesajda görüyoruz.
Şu an tam altın 1.800 TL ustunde
Çok iyi gelmiş faturan.Biraz önce doğalgaz şirketini aradım faturamı oluşturmalarını istedim.
349.30 tl
Ben bu işten memnun kaldım
Doğalgaz hem çok rahat çok ekonomik
İliklerime kadar ısınıyorum
Evdeki termostatı çoğunlukla 25 dereceye ayarlıyorum. Bazen de 26 dereceye.
Kombiyi 60 derecede yakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?