- 18 Kasım 2019
- 17
- 10
- 18
- 26
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.661
Hoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuşgeçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..
Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
Altin yerine para biriktirmek daha kârlı değilmi çünkü altini bozunca zararda olunabiliyor bazenHoşbulduk canım, az çok tanıyorsun beni diğer topikten..ben de aynı senin durumundayim...eşime engel olamıyorum, o sıkılıyor tasarruf denince..üstünde az para olunca mutsuz oluyormuşgeçen akşam eve gelmiş bana diyor ki ben çok mu para harcıyorum? Sabah 200 TL vardı şimdi 15 TL kalmış nereye gitti hiç farketmedim..böyle bir eşle mücadele ederek kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum.altin kumbaram var, ocaktan beri birikim yapıyorum, kumbarami Aralık'ta açmayı planlıyorum inşallah..hepimize hayırlı olsun topigimiz..
Bu arada dün 4000 TL kadar toplu para geçti elime, bunun 2000 tlsini bu haftasonu otel için ve haftaya gelecek misafirlerin ağırlanması için ayırdım, kalan 2000 ile salı günü kısmetse gidip 2 tam 1 çeyrek almayı planlıyorum...
Bak iyi hatırlattın ben de evin vergisini ödemeyi unuttum, hemen halledeyimBugün okula yarım gün
Kursum da yok
Küçük oğlum da okuldan geldi kendine öğleden sonrasını tatil ilan etti
Bir taraftan ufaktan akşam hazırlıklarına başladım
Bugün akşam menüm şu şekilde
Fırında patatesli tavuk
Brokoli salatası
Erik kompostosu
Yoğurt
Baklava
Büyük oğluma baklava sipariş ettim Afyon'da bir yerin çok meşhur olduğunu söyledi.
Önümüzdeki ay evin sigortası ve DASK yaptırılacak bir de eşyaları da sigortalatmak istiyorum.
Güzel olur derimKızlar benim önerim şu kumbara birikimi için her pazartesi en az 20 tl atalım atmak isteyen daha fazla atsın
Ve 3 ay sonra açalım bakalım sonuç ne olacak
Ne dersiniz ?
Boyun kaç canımSelam kızlar
Akşam yemeğini annemde yedik. Bu akşam yemekten kurtuldum.
Bugün zeytin yumurta aldım 45 tl
Sebze meyveyede 35 tl verdim
Haftasonuda ıvır zıvır alışverişi yapıcam çikolata bisküvi. Geceleri boş duramıyorum eşim kızıyor kilo almışım 52 kiloyum diye kızfı ya insaf dedim sustum. Doğumla gitmeyen karnımı kilo sanıyor
Bugün indirimlerden oğluma diş macunu ve kapama bandı aldım 100 tl de onlar tuttu. Kredi kartı gümbür gümbür gelmekte
Geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bu hafta bitse artik
Hala aklimda birsey var. Ama kendimi zor tutuyorum aslinda almam mantikli olacak ama maddi anlamda zorlayacak
Dun mr cektirdim yine maceradan maceraya kostum
Niye beni buluyo hep
Ben gittigim hastahaneye cihaz icin gittim cogu yerde yok, olan 4500 6000 arasi fiyat verdi
Asagi indim cekimi yapacak olan cihazi degistirmeye calisti
Sizden yorum istemiyorum ben bu cekim icin geldim dedim
Dondu baska bir kadina bekleyin madem dedi
Resmen randevumu elimden almaya calisti.
Hic begenmedim ama isimi halledip ciktim. Verdikleri ilac dokundu, cok halsizlik ve mide bulantisi yapti
Doktor rapor vermiyordu. Musteri iliskilerine sikayet ettim hallettiler. Azcik tehditte etmis olabilirim. Sosyal medyada reklam yapicam simdi basliyorum ... takipcim var dedim.
Geçmiş olsun
İnşaallah güzel haberlerini alırız canım
Hayırlı olsun güle güle kullan canımselam kizlar günü cok sukur tamamladım.
Hemen eve geldim hazırlanıp spora gittim. gelince ev süpürdum sildim. Dünden kalanları yemekleri yedik. Çamaşırlar sabaha kurur
Ihtiyaç mi istek mi diye bir liste oluşturdum sonra da netten alışverişlerimi yaptim. Efsane günleri kacirmadimguzel indirimli ürünler aldim. uzun süredir takip ediyordum..
4 takım oğluma eşofman takimi aldim gelecek yila oldukca büyük beden aldim.
2 set okuma kitabi
Kendime 1 mont
Yüz serumu
1 tane abiye bunu hafta ici avm den aldim yakında düğün var...Sonuçta hepsi ihtiyacti..
Güle güle kullanın canımselam kizlar günü cok sukur tamamladım.
Hemen eve geldim hazırlanıp spora gittim. gelince ev süpürdum sildim. Dünden kalanları yemekleri yedik. Çamaşırlar sabaha kurur
Ihtiyaç mi istek mi diye bir liste oluşturdum sonra da netten alışverişlerimi yaptim. Efsane günleri kacirmadimguzel indirimli ürünler aldim. uzun süredir takip ediyordum..
4 takım oğluma eşofman takimi aldim gelecek yila oldukca büyük beden aldim.
2 set okuma kitabi
Kendime 1 mont
Yüz serumu
1 tane abiye bunu hafta ici avm den aldim yakında düğün var...Sonuçta hepsi ihtiyacti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?