Altin yerine para biriktirmek daha kârlı değilmi çünkü altini bozunca zararda olunabiliyor bazen

Bugün okula yarım gün
Kursum da yok
Küçük oğlum da okuldan geldi kendine öğleden sonrasını tatil ilan etti

Bir taraftan ufaktan akşam hazırlıklarına başladım

Bugün akşam menüm şu şekilde

Fırında patatesli tavuk
Brokoli salatası
Erik kompostosu
Yoğurt
Baklava

Büyük oğluma baklava sipariş ettim Afyon'da bir yerin çok meşhur olduğunu söyledi.

Önümüzdeki ay evin sigortası ve DASK yaptırılacak bir de eşyaları da sigortalatmak istiyorum.

Bak iyi hatırlattın ben de evin vergisini ödemeyi unuttum, hemen halledeyim

selam kizlar günü cok sukur tamamladım.
Hemen eve geldim hazırlanıp spora gittim. gelince ev süpürdum sildim. Dünden kalanları yemekleri yedik. Çamaşırlar sabaha kurur

Ihtiyaç mi istek mi diye bir liste oluşturdum sonra da netten alışverişlerimi yaptim. Efsane günleri kacirmadim guzel indirimli ürünler aldim. uzun süredir takip ediyordum..

4 takım oğluma eşofman takimi aldim gelecek yila oldukca büyük beden aldim.
2 set okuma kitabi
Kendime 1 mont
Yüz serumu
1 tane abiye bunu hafta ici avm den aldim yakında düğün var...Sonuçta hepsi ihtiyacti..

Getir uygulamasi ile Garanti bankasının kanpanyasi vardı,
İstanbul katına garantiden 10 TL yukledim. 60 TL lik alışverişe 50 TL indirim kodu aldım.
Bu haftaki kahvaltılık alisverisi peynir, yumurta, yeşil zeytin, füme, sucuk aldim, 18 TL ödedim.
Yarın da anneme gideceğim, anneannem birşeyler göndermiş. Tereyağı ve kavurma da sipariş etmiştim.
Onlara biraz harçlık yollarım karsiliginda.

Aralık ayında kk tamamen kapatma planım var.
Elimde bir miktar da dolarım var, eksik kalan kısmı ondan kullanıp, ayici giderler için de nakit kalacak şekilde oradan kullanacağım.
Ve artık inşallah umarım ki tüm temennileri ederek belirteyim büyük giderler dışında kk kullanmadan ilerlemek istiyorum.

Selam kızlar
Akşam yemeğini annemde yedik. Bu akşam yemekten kurtuldum.
Bugün zeytin yumurta aldım 45 tl
Sebze meyveyede 35 tl verdim
Haftasonuda ıvır zıvır alışverişi yapıcam çikolata bisküvi. Geceleri boş duramıyorum eşim kızıyor kilo almışım 52 kiloyum diye kızfı ya insaf dedim sustum. Doğumla gitmeyen karnımı kilo sanıyor
Bugün indirimlerden oğluma diş macunu ve kapama bandı aldım 100 tl de onlar tuttu. Kredi kartı gümbür gümbür gelmekte

Kredi kartım henüz kesilmedi şu an 4005 tl
Ayın 6 sı gelsin artık.
Elektrik, doğalgaz, cep telefonu faturalarımı ödedim.
Bu ay 2 ekders 1215 ve 1350 tl
Maaş 4473 tl yatırılacak hesaplara
500 tl gün parası vereceğim
Evin sigorta işleri için ne kadar öderim bilmiyorum.

Yeni yıl yeni güzel başlangıçlar için gelsin artık

Boyun kaç canım
Eşin senin yanında nasıl duruyor kilo boy olarak

Gerçekten 52 kiloya laf etmek insafsızlık

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bu hafta bitse artik
Hala aklimda birsey var. Ama kendimi zor tutuyorum aslinda almam mantikli olacak ama maddi anlamda zorlayacak
Dun mr cektirdim yine maceradan maceraya kostum
Niye beni buluyo hep
Ben gittigim hastahaneye cihaz icin gittim cogu yerde yok, olan 4500 6000 arasi fiyat verdi
Asagi indim cekimi yapacak olan cihazi degistirmeye calisti
Sizden yorum istemiyorum ben bu cekim icin geldim dedim
Dondu baska bir kadina bekleyin madem dedi
Resmen randevumu elimden almaya calisti.
Hic begenmedim ama isimi halledip ciktim. Verdikleri ilac dokundu, cok halsizlik ve mide bulantisi yapti
Doktor rapor vermiyordu. Musteri iliskilerine sikayet ettim hallettiler. Azcik tehditte etmis olabilirim. Sosyal medyada reklam yapicam simdi basliyorum ... takipcim var dedim.

Geçmiş olsun
İnşaallah güzel haberlerini alırız canım

Geçmiş olsun
İnşaallah güzel haberlerini alırız canım

Insallah
Doktor tedbir amacli istemisti herseyin cahilligi guzelmis cok can sıkıcı ve zor bi cekimmis birde 2 kati sure surdu yarim saat dediler 1 saatte ciktim cok canim sıkıldı
Hic okuyamadimda neler yaptiniz nasilsiniz?

Hayırlı olsun güle güle kullan canım

Güle güle kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…