Musait bir zamanda uzun uzun anlatmak isterim
Annemim duzenli bir geliride yoktu isi bile yoktu...
Nerelerden gectik...
Cok guzel gunler geliyor ama.. hic korkma

Musait bir zamanda uzun uzun anlatmak isterim
Annemim duzenli bir geliride yoktu isi bile yoktu...
Nerelerden gectik...
Cok guzel gunler geliyor ama.. hic korkma
Anneciğine hürmetler
İnşaallah sabırla bekliyorum
Zaten Rabbimin hakkımı soracağını bilmenin rahatlığını yaşıyorum

Günaydin altincilar
Ben bu yil biriktirdigim tüm altinlari bozdum ve kredi borcumuzun bir kismi icin yatirdim. Bu ay da anneme olan borcumu kapatacagim. Artik ocak ayindan itibaren gelsin yeni birikimler.
Kolay gelsin canım
Allah seni ve bütün borçluları tez zamanda kurtarsın ☺

Sevgili cici arkadaşlarım; bir tanıştık bir daha yazamadım ama hep sayfa sayfa okudum hepinizi çok sevdim...Birikimleriniz bereketli sağlığınız ve mutluluğunuz daim olsun doğumgünü kızı sana da cook mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...Ben eskiden hep ayın sonunda kalan paramı birikim yapmaya çalışırdım çok birikmezdi sizden öğrendiğim sekil ile artık yoluma devam edeceğim ayın basında ayırıp kalanla idare edeceğim çünkü başka türlü istediğim birikim olmayacak hem öyle daha düşünerek harcama yapabiliyorum bana da Aralık birikimi olarak 1 gram altın 50$ ve 50 € yazabilirsiniz ayrıca bildiğiniz üzere 52 hafta kumbarasi vardı ben onu 18 kasımda başladığım için 59 hafta kumbarasi yapmıştım 31 aralık 2020 ye kadar ona da 3 TL 3 $ ve 3€ haftanın birikimini yaptım.Simdi hedefim 1 ay boyunca yemeğimi evden getirmek ve toplamda 45 dakika olan ev-is mesafemi hergun (cmt-pazar calismiyorum) yürüyerek gidip gelmek çünkü yol ve yemek paramla 1 gr aldım :))

Geldim canım
Günaydın herkese
Annem geldi sonunda. Dun aksam itibari ile kisin bizde. Bizde mutlu olur inşallah.
Dun temizlik önceki gün yemek faslı vardı birkaç çeşit yemek yaptım. Annfm bugün rahat eder yerleşir.
Okuldayım nobetciyim.

Anne candır gözünaydın ☺

Gözün aydın canım
Sen bizi bu kadar habersiz bırakmazdın, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…