- 6 Ağustos 2010
- 40.530
- 72.551
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.001
Geçmiş olsun canım ☺Günaydın kızlar
Keşke bugun tatil olsa, çok halsiz hissediyorum
Bereketli olsunGünaydın kızlar, ben de kumbara birikimine katılmak istiyorum, 25 attım
Ya çok duygulandım belki size saçma gelecek ama.Allah sizi ayırmasın, sizin kıymetinizi biliyor eşiniz.Çünkü siz o kötü günleri eşinize çok güzel destek olarak geçirdiniz,sizi çok takdir ediyorum, ne güzel bir eşsiniz.Eşinizde herşeyin farkında,bunu düşünüp bişeyler yapmaya çalışması ne güzel.Bundan sonra hep güzel günler görürsünüz, birikimlerinizi güzel günlerde güzel şeyler için harcarsınız inşallahKızlar ben şoklardayim.
Eve geldim, eşim mutfak masasına oturmuş elinde kalem kagit hesap yapıyor.
Hayırdır dedim.
Aralık ayının gelir giderlerini listelemis.
Gelinin hediyesine, benim kuaforume kadar kalem kalem yazmış.
Onayda bekleyen bir proje var, kk son ödemesine kadar netleşir, şirketten para isteme dedi.
Bununla da yetinmeyip şimdiye kadar onun sağlık masrafı için birikimden kullandiklarimizi yazmış, yerine koyacağım hepsini ya da üstünü sen tamamla kışın araba alalım sana dedi.
Demişmiydim şoklardayim.
Ben araba istemem sen altinlarimi ver dedim tabi
çok teşekkür ederimYa çok duygulandım belki size saçma gelecek ama.Allah sizi ayırmasın, sizin kıymetinizi biliyor eşiniz.Çünkü siz o kötü günleri eşinize çok güzel destek olarak geçirdiniz,sizi çok takdir ediyorum, ne güzel bir eşsiniz.Eşinizde herşeyin farkında,bunu düşünüp bişeyler yapmaya çalışması ne güzel.Bundan sonra hep güzel günler görürsünüz, birikimlerinizi güzel günlerde güzel şeyler için harcarsınız inşallah
Ben de kk taksitlerim gene çok arttı ve uzadı diye bir karar verdim hesap kesimine kadar kk kullanmıyorum. 4. Günüm. 11 Aralık a kadar kk kullanmayacamselam kızlar
kk orucum devam edıyor 3.gündeyim
cuma günü,akrabamızın gününe tatlı yapıp götürcem
cumartesi hem ogleden sonra hem aksam misafirim var. markete gittim fazladan bile almadım kiste yaptım yapacaklarım için alim sadece diye,hatta 3-4 unutmusum 140 lira tuttuve içinde sonraya kalacak bısey yok dogru durust.hayat cok pahalı.
kk ile almadım ama bakalım ne kadar dayanıcam
esımde normalde 1inde maas alıyor daha hala yatmamıs.para var normalde niye bekletıyor patron anlamıyorum
ben de oglumun kumbarasındaki bozuklar birikince cuzdandan tümleyip bozukları su parası yapıyorum.Merhaba hanımlar
Öğleye kadar dersim vardı
Öğleden sonra eve geldim
Duş kabinini yıkadım
Akşam menümde
Dünkü tavuk ve nohutlu pilavın yanına mercimek çorbası yapacağım
Yoğurt ve puding
Tamamdır
Ufak tefek alışverişler için bozukluk kumbarasındaki paraları harcıyorum kâğıt paralar bana kalıyor
Bütün para biriktirmek ya da uygun seviyeden parayı altına çevirmek bana daha cazip geliyor
Kolay gelsin:)Merhaba hanımlar
Öğleye kadar dersim vardı
Öğleden sonra eve geldim
Duş kabinini yıkadım
Akşam menümde
Dünkü tavuk ve nohutlu pilavın yanına mercimek çorbası yapacağım
Yoğurt ve puding
Tamamdır
Ufak tefek alışverişler için bozukluk kumbarasındaki paraları harcıyorum kâğıt paralar bana kalıyor
Bütün para biriktirmek ya da uygun seviyeden parayı altına çevirmek bana daha cazip geliyor
Ne zor küçük bebeyle işe dönmek Allah kolaylık versin cnm.uykudan resmen gözüm kapanıyor öglen geldim ama hala oturamadım aksamda babam gelicek torunu özledim dedi Allahtan annem yemekleri yapıp gitti sagolsun. annemin evi,market,yufka derken bi saat gecti, süt sag yemek ye, ortalık topla, cocugu uyut. hiç halim yok ya erken kalkar babamda umarım. oglus gece cok sık kalkıyo ne uyudugumu anlamıyorum.
Bende öyle yapıyorum uykucu :)ben de oglumun kumbarasındaki bozuklar birikince cuzdandan tümleyip bozukları su parası yapıyorum.
bu ay ama kumbarasına atamıcam kk yuzunden 1tl bıle onemli benım için büyük bir yarısmadayım
ah ck zor valla cnım ya bıde oglene kadar gıdıyorum tam gun olsa mahvolmustm ıslerde asırı yogun.kafam sepet oluyor gelene kadar gelınce de dınlenmek yok.Kolay gelsin:)
Bende bazen bozuk para gerektiğinde kumbaradan alıyorum yerine kağıt para atiyorum :)
Ne zor küçük bebeyle işe dönmek Allah kolaylık versin cnm.
Bende öyle yapıyorum uykucu :)
Bereketli olsun canım ☺Karnıbaharlar haslaniyor çamaşır attim makineye de.
Bordro geldi ama o ne kesinti öylebirde çift fazla mesai var yazıktır.
Bütçemi hazırlayacağım bakalım.
Sağol canımBereketli olsun canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?