Ya çok duygulandım belki size saçma gelecek ama.Allah sizi ayırmasın, sizin kıymetinizi biliyor eşiniz.Çünkü siz o kötü günleri eşinize çok güzel destek olarak geçirdiniz,sizi çok takdir ediyorum, ne güzel bir eşsiniz.Eşinizde herşeyin farkında,bunu düşünüp bişeyler yapmaya çalışması ne güzel.Bundan sonra hep güzel günler görürsünüz, birikimlerinizi güzel günlerde güzel şeyler için harcarsınız inşallah

çok teşekkür ederim
Rabbim emeklerimi boşa çıkartmıyor çok şükür
hepimizin yuvasında birlik, huzur, mutluluk olsun

selam kızlar
kk orucum devam edıyor 3.gündeyim
cuma günü,akrabamızın gününe tatlı yapıp götürcem
cumartesi hem ogleden sonra hem aksam misafirim var. markete gittim fazladan bile almadım kiste yaptım yapacaklarım için alim sadece diye,hatta 3-4 unutmusum 140 lira tuttu ve içinde sonraya kalacak bısey yok dogru durust.hayat cok pahalı.
kk ile almadım ama bakalım ne kadar dayanıcam
esımde normalde 1inde maas alıyor daha hala yatmamıs.para var normalde niye bekletıyor patron anlamıyorum

Ben de kk taksitlerim gene çok arttı ve uzadı diye bir karar verdim hesap kesimine kadar kk kullanmıyorum. 4. Günüm. 11 Aralık a kadar kk kullanmayacam sonra ilerde inş taksitleri bitiricem ya da belli bir limitte tutmayı öğrenecem

Merhaba hanımlar
Öğleye kadar dersim vardı
Öğleden sonra eve geldim
Duş kabinini yıkadım

Akşam menümde
Dünkü tavuk ve nohutlu pilavın yanına mercimek çorbası yapacağım
Yoğurt ve puding
Tamamdır

Ufak tefek alışverişler için bozukluk kumbarasındaki paraları harcıyorum kâğıt paralar bana kalıyor
Bütün para biriktirmek ya da uygun seviyeden parayı altına çevirmek bana daha cazip geliyor

uykudan resmen gözüm kapanıyor öglen geldim ama hala oturamadım aksamda babam gelicek torunu özledim dedi Allahtan annem yemekleri yapıp gitti sagolsun. annemin evi,market,yufka derken bi saat gecti, süt sag yemek ye, ortalık topla, cocugu uyut. hiç halim yok ya erken kalkar babamda umarım. oglus gece cok sık kalkıyo ne uyudugumu anlamıyorum.

ben de oglumun kumbarasındaki bozuklar birikince cuzdandan tümleyip bozukları su parası yapıyorum.
bu ay ama kumbarasına atamıcam kk yuzunden 1tl bıle onemli benım için büyük bir yarısmadayım

Kolay gelsin:)
Bende bazen bozuk para gerektiğinde kumbaradan alıyorum yerine kağıt para atiyorum :)
Ne zor küçük bebeyle işe dönmek Allah kolaylık versin cnm.
ben de oglumun kumbarasındaki bozuklar birikince cuzdandan tümleyip bozukları su parası yapıyorum.
bu ay ama kumbarasına atamıcam kk yuzunden 1tl bıle onemli benım için büyük bir yarısmadayım
Bende öyle yapıyorum uykucu :)

Kolay gelsin:)
Bende bazen bozuk para gerektiğinde kumbaradan alıyorum yerine kağıt para atiyorum :)

Ne zor küçük bebeyle işe dönmek Allah kolaylık versin cnm.

Bende öyle yapıyorum uykucu :)
ah ck zor valla cnım ya bıde oglene kadar gıdıyorum tam gun olsa mahvolmustm ıslerde asırı yogun.kafam sepet oluyor gelene kadar gelınce de dınlenmek yok.
olsun sıkayetım yok oglusumun yolunu bekledim her seyıyle kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…