- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.261
Hoşbuldum canım-Pandora- hoşgeldin cnm
Iyiym cnm teşekkür ederim.Hoşbuldum canımnasılsın?
Diğer topikte 2019un nasıl geçtiğini ve 2020den beklentileri paylaşmışlar, hoşuma gitti. Biz de yazalım mı? Sen bir önayak ol
Evet canım şükürler olsun 40ı geçince biraz daha sakin bir bebek oldu, ben de sezeryanın dikiş vs sıkıntılarını atlattım, iyiyizIyiym cnm teşekkür ederim.
Sen nasılsın bebiş nasil düzeni oturmaya başladı mi?
Zaten yil sonu aralik ayinda biz bunu hep yapiyoruz geçen yillarda da yazmıştık cnm hatirlarsin
Hedefler gerçekleşenler olan olmayan herşey
Seninle başlayalım mi pandoracim
Pandoram yüzümde gülümsemeyle ve heyecanla okudum mesajini.2019 da
-En büyük mutluluğum şubatın sonunda uzun zamandır beklediğim bebeğimin haberini almaktı. Ekimde kavuştuk
- Maddi olarak daha rahat bir sene geçirdik. Ev kredisi hariç diğer borçları toparlayıp birikim yapabilir hale geldik.
- Evde yapmak istediğimiz tadilatları bebek doğmadan bitirdik, içime sindi.
- Hamilelikte riske girmemek için gezmeyi çok sevsek de hiç bir yere gidemedik
- Bu sene eşimin annesi tarafından yönetildiği ve etkilendiği yönlerini çok net gördüğüm zamanlar oldu. Gelecekte ona göre davranacağım.
- Hamilelik, doğum vs derken annemle ve kızkardeşimle daha sıcak ilişkiler içinde olduk. Şu an bebeğin etrafında döndüğümüz için daha da iyiye gidiyor ☺
- Bebeği kendim büyütmek istediğim için işe bir süre ara verdim.10 yıldır İlk kez maaşsız kalacağım, bakalım nasıl olacak.
2020de
- Bebeğimle dolu dolu sağlıklı, mutlu bir yıl olsun istiyorum.
- 2019 da hiç gezememiştik, 2020de bunun acısını çıkarmak, bebeği de bu konuda rahat alıştırmak istiyorum.
- Maaşım olmayınca birikim nasıl olur bilmiyorum ama elime geçen paralarla kendime bir zula yapacağım.
- Oğluma hediye gelenleri onun adına hesap açtık, orada biriktireceğim.
- Eşim biliyorsunuz eliaçıktır, hep herkese borç verir. O yüzden onu borca sokayım diyorumortalama bir arabamız var, daha iyi bir araba alması için teşvik edeceğim.
- Şu an lohusalıktan yeni çıktım, kiloları verdim ama biraz bakımsızım, saç baş kendimi kötü hissediyorum. Fırsat buldukça cilt bakımı, masaj ve kuaför işlerimi halledeceğim.
-Kitap okumayı çok seviyorum, bebekle elimden geldikçe okuyacağım.
Şimdilik planlar böyle... Öncelikle sağlık olsun inşallah sonra hepsi olur.
Asicim tekrar hoşgeldin aramiza:)2019
benim için çok güzel geçen bir sene oldu 2.çocuğumla beraber 2019 yılına merhaba dedik
senenin başında bazı ailevi(kardeş) sıkıntılarımız vardı sıkıntıları çektik ama şükür hepsi geçti rabbim bir daha yaşatmasın amin
buraya uzun süredir üye olmama rağmen girip bakmaya anca fırsat bulmuştu ki sizleri tanıdım ve keşke 2019 yılının başında denk gelseydim de paraları sağa sola savurmasaydım die çok kızdım kendime ama zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız
2020 de ev ödemeleri ve 2 çocukla daha iyi birikim yapmayı planlıyorum.
aklıma başka birşey gelmiyor
iyiki sizleri tanıdım kızlar sizi çok seviyorum yeni yıl hepimize sağlık huzur bereket getirsin inşallah
En yakin zamanda bekliyoruz cnmMerhaba kizlar ben de ilerleyen gunler de yazayım 2019 ve 2020 yii
Sinop cok dolu hicbir şeye yetişemiyor gibi hissediyorum... Aslında yatak istediğim o kadar çok şey var ki kişisel olarak
Uygun bir alışveriş olmuş sanki cnmMerhaba kızlar herkese iyi akşamlar
Öğleyin telefon geldi annemde yemek yedim öğleden sonra da annemin komşusu çaya davet etti kurs saatine kadar oradaydım.
Okula kursa gittim .Eve geldim .ikindiden sonra oğlumla pazara gittik
Karnıbahar
brokoli
pırasa
havuç
Mandalina
Elma
Domates
Marul
Aldım hepsine 26 tl verdim ☺
Telefonuma şarj aldım 18.5 tl tuttu.
Akşam menümde balık düşünüyordum
Ben tokum yemek canım istemedi.
oğlan da makarnanın yanına şinitzel yapıver dedi.
Yanına da komposto yoğurt tamamdır.
Bugün de böyle geçti gitti
Amin canım benim. Evet Allah her isteyene çabucak nasip etsin, çok güzel bir duygu. Allah çocukların kötü gününü göstermesin.Pandoram yüzümde gülümsemeyle ve heyecanla okudum mesajini.
Bebeğin en büyük hediyen çünkü çok istiyordun onu canim benimrabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda kardeşime de inşallah.
2020 plânların da çok güzel umarim hepsi gerçekleşir
Pazarımız gerçekten çok uygunUygun bir alışveriş olmuş sanki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?