Benim oğlan bu gece uyumadı hiç, saat başı emzirdim. Sabah kahvaltıya misafir var, yakın arkadaşımız bir aile bebek görmeye gelecekler
canım biz de hep oyleyız saat basını bıle bulmuyor bazen gece güzel uyuyordu ıse basladım baslayalı boyle önceden yıne 2-2.5saatte bir uyanıyordu buyudukce algısı artıyor

Kahvaltimi yapıp, evdeki isleri ufaktan halledip attım kendimi dışarı.
Makinada bulaşıklar kaldı, eşim gidince boşaltır
Hastanede biraz isim kaldı, buradan avmye geçip gelinin hediyesini halledeceğim.
Sonra kızlarla bulusacagim, biraz takılıp en yakın arkadaşlarımla görüşeceğim. Epeydir görüşmüyoruz. Artık eve kaçta dönerim bilmem

canım biz de hep oyleyız saat basını bıle bulmuyor bazen gece güzel uyuyordu ıse basladım baslayalı boyle önceden yıne 2-2.5saatte bir uyanıyordu buyudukce algısı artıyor
Sanırım annenin stresini farkediyorlar. Ben dün gece hep misafir gelecek iyi uyur inşallah kaygısıyla yattım, böyle oldu sen de işe gideceğim diye ister istemez sıkılıyorsundur.

Oğluşuma bir çeyrek geldi. Aralık ayı için yazabilirsin karamelli_turta Yarın maaş yatınca 2 gram da ben alacağım.

Selam kızlar,
Çok keyifli bir gün geçirdim, eve epey geç döndüm.
AVM de mağazalar nasıl kalabalık öyle, şaştım kaldim, ve herşey gerçekten çok çok pahalı.
Eşime iki tane kazak, bir eşofman altı aldım.
Hala kışlık ihtiyacı var, indirimleri takip edeceğim.
Geline doğum günü hediyesi elbise aldım. Çok şık bir parça, bedeni olsa kendime alacaktım, olmayınca ona aldım
Arkadaşımla yemek yedik, kahve içtik sohbet muhabbet çok iyi oldu.
Diyetimi bozmadım, hem yemek hem kk konusunda şansıma hava da güzeldi caddeye çıktık, mağazaları gezerken epey yurumus oldum.

Ben dönene kadar marketler kapanır diye alışverişin bir kısmını da aradan çıkardım.
Kahvaltılık falan aldım.
Rakam belirtmek istemiyorum ama çok param gitti bugün, nakit verince elim titredi resmen ve kendime tek parça alışveriş yapmadım.
Ocak başi dogum gunum, bircok kişiden hediye gelir. Onları değiştirir ihtiyacım olan şeyleri alırım diye almadım kendime

Pek sessiz bugun burasi...

Varyemez Çok şükür az kaldi ayın 15 ine resmen saat sayiyorun
Haydi hayırlısı bütün gün evde idim çamaşır yemek vs
Bir de çemen yaptım
Hafta içi salı gününden beri okul ve çay davetleri derken evde kalmayı özledim
Kendime vakit ayırdım

Ayrıca bugün de para harcamadım

Sırada bu ay yatacak olan aralık ayı ekdersi ve geçen hafta gittiğimiz sınav gözetmenliklerininin ücreti var sanırım 29 30 aralık gibi hesaplara yatırılır

Son düzenleme:
İyi yapmışsın canım
Aldıklarını güle güle güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…