- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.441
canım biz de hep oyleyız saat basını bıle bulmuyor bazen gece güzel uyuyordu ıse basladım baslayalı boyle önceden yıne 2-2.5saatte bir uyanıyordu buyudukce algısı artıyorBenim oğlan bu gece uyumadı hiç, saat başı emzirdim. Sabah kahvaltıya misafir var, yakın arkadaşımız bir aile bebek görmeye gelecekler
Sanırım annenin stresini farkediyorlar. Ben dün gece hep misafir gelecek iyi uyur inşallah kaygısıyla yattım, böyle olducanım biz de hep oyleyız saat basını bıle bulmuyor bazen gece güzel uyuyordu ıse basladım baslayalı boyle önceden yıne 2-2.5saatte bir uyanıyordu buyudukce algısı artıyor
Canım umarım orak nokta bulursunuz. zor bir durumHava yağmurlu, evde keyif yapıyorum
Yapmam gereken işler var dışarda, elim kolum bağlı eşim ile orta nokta bulamayınca....
Haydi hayırlısı bütün gün evde idim çamaşır yemek vs
İyi yapmışsın canımSelam kızlar,
Çok keyifli bir gün geçirdim, eve epey geç döndüm.
AVM de mağazalar nasıl kalabalık öyle, şaştım kaldim, ve herşey gerçekten çok çok pahalı.
Eşime iki tane kazak, bir eşofman altı aldım.
Hala kışlık ihtiyacı var, indirimleri takip edeceğim.
Geline doğum günü hediyesi elbise aldım. Çok şık bir parça, bedeni olsa kendime alacaktım, olmayınca ona aldım
Arkadaşımla yemek yedik, kahve içtik sohbet muhabbet çok iyi oldu.
Diyetimi bozmadım, hem yemek hem kk konusundaşansıma hava da güzeldi caddeye çıktık, mağazaları gezerken epey yurumus oldum.
Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versinKızlarrrrrrr Günaydın
betahcg baktırdım dün değerim biraz düşük yarın gene baktıracağım inş bebeğim benimledirdua bekliyorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?