Merhabalar güzel hanimlar; yazamasamda takipteyim sayfa sayfa okudum hepiniz harikasınız maşallah...Benim Aralık ayim şimdilik iyi gidiyor, maaşımı alınca birikim yaptigimdan elindekini idareli harcamaya çalışıyorum mesela ev-is mesafem yürüme yolu 50 dakika 2 haftadır hem sabah hem akşam yürüdüm, sabah kahvaltı ve öyle yemeklerini evden getirdim 2 haftadır hiç aksatmadım, ayrıca eve bisey lazım olursa eşimden para aldım lazım olanı lazım oldukça aldım aslında çok stokcu bir yapım var ama şu an frenliyorum kendimi haftasonu evden çıkmadım öyle olunca para da harcanmıyor:) sadece dün yarim saat hasta ziyaretine gittim yengeme ona da evden 2 paket bisey göturdum 1 büyük poşet eşim eve abur cubur gofret, hazır kek vs almisti oradan hallettim. Esim eve 2 pisirimlik 400 gr kiyma alacakti ben de ondan ayriyeten 1 kg kiyma daha istedim kofte yapip buzluga attim. Öyle işte güzel bayanlar ben istikrarı şu an koruyorum inşallah öyle devam eder...Eee sizlerde daha ne var ne yok.

Bereketli olsun canım.
Şikayet edilmissindir muhtemelen demek o yüzden yoktun kaç gündür.
aynen canım büyük ihtimal neyse kalktı ya ceza yine buradayım şükür
amin canım hepimizin ki bereketli olsun inşallah
eylül ayından bu yana ben ve kızım ayrı kumbara yapmaya başladık kızım 5 krş 10 krş 25 krş eline ne geçerse atıyor. Dün dayanamayıp saymak istedi bütün paralarını saydık ve maşallah kuzuma 21 tl 10krş biriktirmiş (5 buçuk yaşında)
Bi baktım ki benim kumbarayı da alıp gelmiş sıra sende anne hadi açıp bakalım senin ne kadar paran var benimkinden ağır ama çok merak ettim diyo Kıyamam kızıma ama tabiki açtırmadım az kaldı 31 aralıkta açıp sayıcaz annem dedim. Bana diyo ki ama anne ben dayanamam

Oyy kuzum kiyamam açıp sayin siz izin var size
Benim çocuklarımin da kumbaralari var açıp açıp sayiyorlar ara sira

Oyy kuzum kiyamam açıp sayin siz izin var size
Benim çocuklarımin da kumbaralari var açıp açıp sayiyorlar ara sira
zaten birazdaha ısrar etseydi dayanamayacaktım. Zor tutuyorum kendimi zaten Şimdilik unuttuzaten az kaldı bu kadar sabrettik biraz daha dayanabilirz
oy kıyamam ya çok tatlı oluyolar para sayınca dünyalar onların oluyor

Şu an 52 hafta kumbarasi,
Haftalik 20 tl kumbarasi,
Ve karışık ilerleyen 3 âdet kumbaram var
Yılbaşında 3unu de birlestirebilirim belki.
Haftalık 20tl olan hariç.
benimde normal kumbaram ve altın için biriktirdiğim kumbaram var bende normal kumbarayı patlatınca altın kumbarasına aktarıcam
20 tl lik duracak

Amin. Senin adına sevindim
Gıcık bankam kredi kartı limit düşürme talebimi işleme almış kaç gündür hiçbir hareket yok. 3 bin limitten 10 bine çıkarmayı talep ettiğimde dakikasında onaylandı. Ama şimdi 3’e geri indirmek istiyorum cevap yok. Ah ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…