- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.521
Günaydın canım, oluyor bazen öylegünydın kızlar
gece uyku tutmadı, sabah da uyuya kaldım haliyle, geç kaldım
kafam kazan gibi
umarım güzel bir gün olabilir
Hayırdır ne cezası kimin kuyruğuna bastıngünaydın kızlar mutlu huzurluı bir hafta geçirmeniz dileğiyle nasılsınız bakalım? Bende ceza yemişimmaşallah geçmiş baya birikmiş
Param olmamasına rağmen kumbarayi ihmal etmedimBugün kumbara günü kızlar, paralar atildi mi
tabikiBugün kumbara günü kızlar, paralar atildi mi
ya hiç sorma canım ya bi satışla ilgili yazı yazmıştım ya ondan ceza almışımHayırdır ne cezası kimin kuyruğuna bastın
Bereketli olsun canım.tabiki
ya hiç sorma canım ya bi satışla ilgili yazı yazmıştım ya ondan ceza almışımyani ya biri şikayet etti ya da gerçekten her yazılanları okuyorlar
aynen canım büyük ihtimal neyse kalktı ya ceza yine buradayım şükürBereketli olsun canım.
Şikayet edilmissindir muhtemelen demek o yüzden yoktun kaç gündür.
Oyy kuzum kiyamam açıp sayin siz izin var sizeaynen canım büyük ihtimal neyse kalktı ya ceza yine buradayım şükür
amin canım hepimizin ki bereketli olsun inşallah
eylül ayından bu yana ben ve kızım ayrı kumbara yapmaya başladık kızım 5 krş 10 krş 25 krş eline ne geçerse atıyor. Dün dayanamayıp saymak istedi bütün paralarını saydık ve maşallah kuzuma 21 tl 10krş biriktirmiş (5 buçuk yaşında)
Bi baktım ki benim kumbarayı da alıp gelmiş sıra sende anne hadi açıp bakalım senin ne kadar paran var benimkinden ağır ama çok merak ettim diyoKıyamam kızıma ama tabiki açtırmadım az kaldı 31 aralıkta açıp sayıcaz annem dedim. Bana diyo ki ama anne ben dayanamam
zaten birazdaha ısrar etseydi dayanamayacaktım. Zor tutuyorum kendimi zatenOyy kuzum kiyamam açıp sayin siz izin var size
Benim çocuklarımin da kumbaralari var açıp açıp sayiyorlar ara sira
benimde normal kumbaram ve altın için biriktirdiğim kumbaram var bende normal kumbarayı patlatınca altın kumbarasına aktarıcamŞu an 52 hafta kumbarasi,
Haftalik 20 tl kumbarasi,
Ve karışık ilerleyen 3 âdet kumbaram var
Yılbaşında 3unu de birlestirebilirim belki.
Haftalık 20tl olan hariç.
Topikte bir sen birde bende galiba 3er kumbara mevcutbenimde normal kumbaram ve altın için biriktirdiğim kumbaram var bende normal kumbarayı patlatınca altın kumbarasına aktarıcam
20 tl lik duracak
sanırım olabilir canımTopikte bir sen birde bende galiba 3er kumbara mevcut
Amin. Senin adına sevindimKredi kartı borcum olacak ama son 6 ayki kadar yüklü olmayacak
Ocak şubatta ortalama 600 er tl civarı ben onları diğerlerine göre borç gibi görmüyorum
Neydi o 6 ay boyunca en az 4000 tl çok şükür Allah ödemeyi nasip etti kurtardı beni
Rabbim inşaallah hepimizi kurtarsın
Allah hakkında hayırlısını versin canımKozlar değerim düşmüş bu ay da olmadı kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?