- 27 Kasım 2019
- 29
- 113
- 43
- 49
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.541
Hiiç üzülme canım rabbimin vardır bir bildiği o en doğru zamanı kararlamıştır sabırla bekle hiç üzülme emi canimKozlar değerim düşmüş bu ay da olmadı kısmet
Harikaaaa...Gule gule kullan bereketli olsun...Kızlar önümüzdeki günlerde alacağım ekders ve sınav ücreti toplamı belli oldu
1798tl
Allah bereket versin
canım benim hiç sıkma canını zamanı vakti var demek ki yeter ki rabbim ol desinKozlar değerim düşmüş bu ay da olmadı kısmet
Canım var bir zamani sabrın sonu guzel olacaktır.. Hiç üzülmeKozlar değerim düşmüş bu ay da olmadı kısmet
Amin. Senin adına sevindim ☺
Gıcık bankam kredi kartı limit düşürme talebimi işleme almış kaç gündür hiçbir hareket yok. 3 bin limitten 10 bine çıkarmayı talep ettiğimde dakikasında onaylandı. Ama şimdi 3’e geri indirmek istiyorum cevap yok. Ah ah.
Benim bankam (vakıf) bu konuda sinir bozucu biraz.Bugün kredi kartımın son taksitini ödedim nasılsa diyerek şimdi haziran ayında 13000 tl ye çıkarılmasını talep ettiğim kredi kartı limitimin 5000 tl ye düşürülmesini istedim ve saniyeler içinde düşürdüler
İyi de oldu.
cnm nerelerdesin nasilsinkaramelli_turta canım 80 dolar aldım ekler misin?
vakıf kadar gıcık bi banka yok zatenBenim bankam (vakıf) bu konuda sinir bozucu biraz.
ben de nobetciydim bugün bir nefes okula gidip resmen hic nefes almadan geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?