Aslinda mantikli usd yi bozdurmaman zaten uzun zamandır beklettin.

Yeni bir yıla kk borcsuz olarak gireceksin cnm
Kredi kartı borcum olacak ama son 6 ayki kadar yüklü olmayacak
Ocak şubatta ortalama 600 er tl civarı ben onları diğerlerine göre borç gibi görmüyorum
Neydi o 6 ay boyunca en az 4000 tl çok şükür Allah ödemeyi nasip etti kurtardı beni
Rabbim inşaallah hepimizi kurtarsın

Amin

Çocuklara sürpriz pasta yaptım.
Nevresimleri değiştirdim çamaşır 3 posta attim astim.
Bulaşıklar tamam.
Yemek yapacağım ama önce bir kahve molası.

Doğalgaz bu ay sağlam bir fatura miktariyla gelir.
Nakit az kaldı ayin 5ine kadar eksi hesaba gireceğim.
Şu vergi dilimi biteydi artik
Eriyip gidiyor maaşlar.

Bende pek sevmiyorum işte bazi şeyler mecburiyet:))

Yemek yapmayı sadece ben sevmiyormuşum gibi hissediyordum. Bunları okumak iyi geliyor:)) Ben çorba makarna yaptım. Eşim patates yemeği isteyince düdüklüye koydum, birazdan hazır olur. Simdi mutfak dolaplarını düzenliyorum. Akşam cayın yanına su+süt karışımı su muhallebisi yaptım. Katlanacak çamaşırlar var. Makinedekiler bitince serilecek.

Pazar rutini hepimizin ayni gibi görünüyor:)

Yemek yapmayı çok seviyorum fakat bugün
İki kere kahvaltı hazırlayıp 2 tepsi de poğaça yapınca bugünlük mutfakta geçirdiğim zaman yetsin diye düşünüyordum ama benim keyifli küçük oğlan yine yemek istedi acımasız evlat
Akşamki köfteden şekil verip ayırdığım aklıma geldi yanına da az yağda tavada patates kızartması yaparım
Bir de brokoli salatası ve yoğurt meyve suyu
Puding de var

Akşam menümü de hazırladım

Sevdiğim tarifleri yapmayı da yemeyi de çok severim
Ama genel olarak aslinda çalışan kadin oldugum için sanirim daha pratik yemeklere yöneliyorum haftaiçi. Yoruluyoruz.
Şanslısın canım mutfağa eşinin de giriyor olmasina.
Benimki anca omlet çeşitleri, makarna yapar.

İlk başlarda mutfağı çok dağıttığı için istemiyordum ama baktım benden iyi bu konuda, eli lezzetli ve seviyor zamanla mutfağı toplamasını da öğrettim
Belki sürekli evde olsak mutfak daha keyifli gelirdi.
Çalışan kadının işi çok zor

Ne güzel ne mutlu sana cnm.
Çalışıyor olmamiz bence bu konuda çok önemli.
Malûm çalışma saatleri sistem.
Kalan zamanim az olunca da zamanimin kalanini yemek yapmaya ayirmak zor geliyor.
Ben kırmızı eti pek sevmem meselâ ama çocuklar için her hafta mutlaka yaparim seviyorlar da zaten :)

selam kızlar
yıne yorucu bir haftasonuydu
dün petek temızlıgıne geldi cocuk.kombıye de baktı toplam 40dk falan sürdü 200tl yi aldı gitti valla.
ama petekteki isi farketti altları buz gibiydi. tıkanıkmıs, esım faturayı 50tl etkıler dıyor. 3.5yıldır oturuyoruz hıc temızletmemıstık.
bugun de evi toparla kahvaltı bi saat sahılde hava aldık derken bu saat oldu.
bide oglusum gece asırı huysuzdu besık sol tarafımda sallaya sallaya sol kolum omzum tutuldu oyle agrıyoki. hamlamısım resmen her tarafım tutuk.
eski uyku duzenımıze dönmek için careler arıcam.

Benim evde yemek seçen yok
Ama çocuklar da benim gibi etçi
Galiba benim genlerden geçme benim ailem de etin her türlüsünü severdi
Hergün az miktarda bile olsa illaki beyaz kırmızı et ya da balık birşey olacak yıllardır düzenim böyle gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…