- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.481
Aslinda mantikli usd yi bozdurmaman zaten uzun zamandır beklettin.Kizlar bu arada ben ne yaptım
Yeni yıla kk borcu olmadan giremeyecegim sanırım.
Elimizde biraz USD var onu da bozup kartın tüm borcunu odeyecektim.
Usd bin kısa surede 6,50 TL olur yorumlarından sonra dedim kahvemsi dur. Epey zamandır tuttun şimdi bozma.
Maaştan Kk için ayirdigim paradan kartın asgarisini ödedim kalanını da birikime ekledim.
Borç yuksek görününce kk kullanma ihtimalinin de önüne geçerim dedim.
Şimdi ki planım şöyle; Ocak ekstresi gelince yine asgarisini maaşımdan ödeyeceğim, usdnin durumuna göre bozup dönem borcunu kapatırım.
Eşimin de onaylanan işinin parası yetişirse belki hiç usdye dokunmam onunla kapatırım.
Bu durumda da usdyi hedefledigim bilezigi almak için saklamaya devam ederim
Kredi kartı borcum olacak ama son 6 ayki kadar yüklü olmayacakYeni bir yıla kk borcsuz olarak gireceksin cnm
AminKredi kartı borcum olacak ama son 6 ayki kadar yüklü olmayacak
Ocak şubatta ortalama 600 er tl civarı ben onları diğerlerine göre borç gibi görmüyorum
Neydi o 6 ay boyunca en az 4000 tl çok şükür Allah ödemeyi nasip etti kurtardı beni
Rabbim inşaallah hepimizi kurtarsın
Bende pek sevmiyorum işte bazi şeyler mecburiyet:))Ben hala yemek yapmadım
Ortalığı topladım, nevresimleri değiştirdim. Çamaşır yıkadım.
Kuruyanlari yerleştirdim. Eşimin bu haftada sehirdisi seyahati var iki günlük yapsam yeter, akşam için de köfte çıkardım.
yemek yapmayı hic sevmiyorum
Yemek yapmayı sadece ben sevmiyormuşum gibi hissediyordum. Bunları okumak iyi geliyor:)) Ben çorba makarna yaptım. Eşim patates yemeği isteyince düdüklüye koydum, birazdan hazır olur. Simdi mutfak dolaplarını düzenliyorum. Akşam cayın yanına su+süt karışımı su muhallebisi yaptım. Katlanacak çamaşırlar var. Makinedekiler bitince serilecek.Ben hala yemek yapmadım
Ortalığı topladım, nevresimleri değiştirdim. Çamaşır yıkadım.
Kuruyanlari yerleştirdim. Eşimin bu haftada sehirdisi seyahati var iki günlük yapsam yeter, akşam için de köfte çıkardım.
yemek yapmayı hic sevmiyorum
Pazar rutini hepimizin ayni gibi görünüyor:)Yemek yapmayı sadece ben sevmiyormuşum gibi hissediyordum. Bunları okumak iyi geliyor:)) Ben çorba makarna yaptım. Eşim patates yemeği isteyince düdüklüye koydum, birazdan hazır olur. Simdi mutfak dolaplarını düzenliyorum. Akşam cayın yanına su+süt karışımı su muhallebisi yaptım. Katlanacak çamaşırlar var. Makinedekiler bitince serilecek.
Sevdiğim tarifleri yapmayı da yemeyi de çok severimKızlar ben yemek yapmayı dediğim gibi hiç sevmem. Ama yemek yemeyi çok severim. Eşim de sağolsun hem yapar hem yer. Değişik bir tarif görse hemen dener, sunuma falan önem verir.
Zaten kolestrolum boşuna o kadar yüksek degil
İlk başlarda mutfağı çok dağıttığı için istemiyordum ama baktım benden iyi bu konuda, eli lezzetli ve seviyor zamanla mutfağı toplamasını da öğrettimSevdiğim tarifleri yapmayı da yemeyi de çok severim
Ama genel olarak aslinda çalışan kadin oldugum için sanirim daha pratik yemeklere yöneliyorum haftaiçi. Yoruluyoruz.
Şanslısın canım mutfağa eşinin de giriyor olmasina.
Benimki anca omlet çeşitleri, makarna yapar.
Ne güzel ne mutlu sana cnm.İlk başlarda mutfağı çok dağıttığı için istemiyordum ama baktım benden iyi bu konuda, eli lezzetli ve seviyor zamanla mutfağı toplamasını da öğrettim
Belki sürekli evde olsak mutfak daha keyifli gelirdi.
Çalışan kadının işi çok zor
Benim evde yemek seçen yokNe güzel ne mutlu sana cnm.
Çalışıyor olmamiz bence bu konuda çok önemli.
Malûm çalışma saatleri sistem.
Kalan zamanim az olunca da zamanimin kalanini yemek yapmaya ayirmak zor geliyor.
Ben kırmızı eti pek sevmem meselâ ama çocuklar için her hafta mutlaka yaparim seviyorlar da zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?