Hergün mü ama tâbi çocuklar seviyorsa demekki.
Ben aramam eti hatta sebze ve bakliyatciyim
Ama çocuklarım babaya benziyor bu konuda.
Çok da yemek seçiyorlar.
Üçü de.

Biz de et ürünlerini sık tüketiyoruz. Her ne kadar menü dengesi olsun desem de bizde de her gün etli birşey olur. Eşim etsiz yemek nerdeyse yemez.
Özellikle kırmızı et. Ben böyle yemeğin içinde değilde ayrı olarak, eti et olarak seviyorum, bunun için çok sefer kendime ayrı ona ayrı yemek yapmişimdir.
Her öğün olsa biz de bikmadan tuketiriz.
Tavuk da seviyoruz ama köy tavuğu bulmak sıkıntı diğerleri hep hormunlu.
Balık kültürümüz nerdeyse hiç yok. Evlendigimizde bir kere denedik her yer koktu. Bir daha hiç yapmadım. Pek sevmeyiz zaten.
Salatalara ton balığı falan olarak tüketiyoruz.
Kışın da on günde bir pişmiş olarak alıyoruz.

Herkese güzel bir Pazar akşamı geçirmesini dilerim. Yemek konuşulmuş ama bensiz olsun istemedim. Yemek yapmak benim engüzel hobimdir. Menü oluşturmayı, misafir ağırlamayı, çay saati ikramlıkları, doğum günü için çeşitliliğe çok önem veririm. Çalışıyor olduğum zamanlarda da bu böyleydi. İşten ayrılınca çocuklarıma ve eşime dedim böyle daha iyi oldu değilmi bizim için birşey değişmedi dediler. Ben şok hepsine yetişebilmek için hep uykumdan fedakarlık yapıyordum. Mutluydum ama şimdi daha mutluyum tabi. Eve davet ettiğim misafirler için gerçekten uğraşırım önceliğim hep evin temiz olmasıdır. Sonrasında da diğer işler gelir en son mutfağa girerim ve tabiri caizse döktürürüm iddialı değilim ama yol katettiğime inanıyorum.

Bu hafta pazara gitmeme gerek yok.
Meyve sebze yeterince var .
Ocak ayının 15 ine kadar ayırdığım harçlıktan şu an yaklaşık 900 tl var yanımda
Ve önümde de yaklaşık 4 hafta var bakalım ne olacak
Üstelik kendime ayırdığım harçlıktan 20 tl leri atıyorum kumbaraya (yani kendime ayırdığım harçlıktan da tasarruf etmeye çalışıyorum )

İyi akşamlar kızlar.
Benimde iki gündür içim sıkılıyor , kış ayı yaz gibi olmuyor evlere tıkılıyoruz hele küçük çocukta olunca.
Canım çok fena alışveriş yapmak istiyor
Sabah kalk kahvaltı et , ev topla, çamaşır katla, mutfak topla , ablam geldi çay içtik gitti , yemek koydum et pilav yaptım .
Görümcem geldi kahve sohbet derken eşim geldi yemek faslı, çay faslı yeter dinleniyorum artık.
Kuzu da babasıyla oyun oynuyor.

Ben de temizliğe daha çok önem veririm yemek bir şekilde yetişir diye düşünüyorum

Hafta sonu gecti gitti.. Pek de dinlenemedik sanki...
Çok şükür çalışıyoruz diyorum

ama.buvim maaştan bir şey kalmayınca tepem atiyor sonra teselli ediyorum 2 tane gün var ee bu ay biraz ihtiyaç kıyafet falan da aldın olacak o kadar diyerek...

Acilen haftalık yemek planı yapacağız..
Ama genel hayatımıza bakınca aralık-2007 planlarımı gerçekleştiriyorum

nazenin9320 kızlar bilir, ben temizlik konusunda takintiliyim. Eşim hasta olduğumu düşünüyor hatta
Evin temiz olması, guzel kokmasi her zaman çok onemli benim için.
Misafir agirlarken de önceliğim temizliktir.
İkramlık evde yetistiremesem bile dışarıdan alabilirim ama temizlik asla.
Elim lezzetlidir aslinda, çok çeşit yaparak ağırlamayı severim. Genelde de yaptıklarım beğenilir. Ama belki de temizlik ile fazla vakit geçirdiğim için kalan zamanda yemek pişirmek vs. Zor geliyordur.

Bizim kızlar dışarıda plân yapiyor yine
Ama bu kez daha sık olmak istiyorum
Mini elbise veya etek bluz malûm yılbaşı konsepti.
Bana kıyafet lâzım kızlar napicazz
Beden m,boy 1,58
Beybisi benim çok şık kıyafetlerim var ama boydan maalesef uymaz sana.
Sen en iyisi indirimlere bak
Koton ve zara da çok güzel mini elbiseler vardı.

Beybisi benim çok şık kıyafetlerim var ama boydan maalesef uymaz sana.
Sen en iyisi indirimlere bak
Koton ve zara da çok güzel mini elbiseler vardı.
Mini bir elbise veya deri etek istiyorum kuzu
Eşimin gözler portler alip da giyince de bisi olmaz o kadar miniden

Mini bir elbise veya deri etek istiyorum kuzu
Eşimin gözler portler alip da giyince de bisi olmaz o kadar miniden
Deri etek hem şık hem goz alıcı. Minyon kadınlarda cok güzel duruyor. Sen de on numara olur turtiş.
Mini ışıltılı, simli elbiseler vardı hep vitrinlerde, yeniyil konsepti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…