- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.501
Hergün müBenim evde yemek seçen yok
Ama çocuklar da benim gibi etçi
Galiba benim genlerden geçme benim ailem de etin her türlüsünü severdi
Hergün az miktarda bile olsa illaki beyaz kırmızı et ya da balık birşey olacak yıllardır düzenim böyle gelişti
İvetttHergün müama tâbi çocuklar seviyorsa demekki.
Ben aramam eti hatta sebze ve bakliyatciyim
Ama çocuklarım babaya benziyor bu konuda.
Çok da yemek seçiyorlar.
Üçü de.
Biz de et ürünlerini sık tüketiyoruz. Her ne kadar menü dengesi olsun desem de bizde de her gün etli birşey olur. Eşim etsiz yemek nerdeyse yemez.İvettt
Ben de temizliğe daha çok önem veririm yemek bir şekilde yetişir diye düşünüyorumHerkese güzel bir Pazar akşamı geçirmesini dilerim. Yemek konuşulmuş ama bensiz olsun istemedim. Yemek yapmak benim engüzel hobimdir. Menü oluşturmayı, misafir ağırlamayı, çay saati ikramlıkları, doğum günü için çeşitliliğe çok önem veririm. Çalışıyor olduğum zamanlarda da bu böyleydi. İşten ayrılınca çocuklarıma ve eşime dedim böyle daha iyi oldu değilmi bizim için birşey değişmedi dediler. Ben şok hepsine yetişebilmek için hep uykumdan fedakarlık yapıyordum. Mutluydum ama şimdi daha mutluyum tabi. Eve davet ettiğim misafirler için gerçekten uğraşırım önceliğim hep evin temiz olmasıdır. Sonrasında da diğer işler gelir en son mutfağa girerim ve tabiri caizse döktürürüm iddialı değilim ama yol katettiğime inanıyorum.
aynen bende oyleeeBende pek sevmiyorum işte bazi şeyler mecburiyet:))
Beybisi benim çok şık kıyafetlerim var ama boydan maalesef uymaz sana.Bizim kızlar dışarıda plân yapiyor yine
Ama bu kez daha sık olmak istiyorum
Mini elbise veya etek bluz malûm yılbaşı konsepti.
Bana kıyafet lâzım kızlar napicazz
Beden m,boy 1,58
Mini bir elbise veya deri etek istiyorum kuzuBeybisi benim çok şık kıyafetlerim var ama boydan maalesef uymaz sana.
Sen en iyisi indirimlere bak
Koton ve zara da çok güzel mini elbiseler vardı.
Deri etek hem şık hem goz alıcı. Minyon kadınlarda cok güzel duruyor. Sen de on numara olur turtiş.Mini bir elbise veya deri etek istiyorum kuzu
Eşimin gözler portler alip da giyince de bisi olmaz o kadar miniden
Çıkıp bakacağım canım bir ara dolaptakiler olmaz o geceyeDeri etek hem şık hem goz alıcı. Minyon kadınlarda cok güzel duruyor. Sen de on numara olur turtiş.
Mini ışıltılı, simli elbiseler vardı hep vitrinlerde, yeniyil konsepti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?