- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.601
Ah o mesailer.Selam kızlar
Yıl sonu geldi benim yoğunluk basladi, artık mesaiye de kalmam gerek ama eşim hiç istemiyor, bir plan yapmam şart.
Çamasir attım makinaya, cay koyup dizi izleyecegim.
Kız kardeşime ve geline pijama takımı aldım internetten. Yılbaşı hediyesi olur.
Babamın doğum günü ay başı, ona da hediye almam gerek.
Eşimle konuştuk yılbaşı ve doğum günü hediyesi olarak altı n ya da TL istedim m. Bilezigime katkı olur
Şirketteki yemekhane kapatılacak gibi görünüyor. Şimdiden plan yaptım, yemek çeki ile mutfak alışverişi yapıp o tutar kadar altın almayı düşünüyorum. Zaten dışarıda yiyemiyorum, yemeği evden götürürüm.
Amin inş sağolasınRabbim gönlünğzdekini hayırlısıyla versin inş. canım
Kombiyi yenilemekle, projenin ne alakasi var? Kombinin yeri de mi degisecek?Günaydın kızlar
Haftasonu kombiden sıcak su gelmez oldu, neyseki petekler sıcaktı, servis çağırdık. Sıcak su sensörü diye bir parça bozulmuş. Gitti 325 tl
Yaptılar ama kombi artık baya eskimiş dediler, biz de değiştirmeyi düşünüyorduk, proje falan uzun sürüyormuş, şimdilik yaptırdık yazın değiltireceğiz. İnşallah kışı çıkarır.
Iyiyiz canım sen nasılsın.ne güzel hediyeler alınmaya başlanmışzaten hediyeleşmek sünnettir. Bizde iş yerinde ki kızlarla aramızda çekiliş yaptık haftaya cuma hedişlerimizi vericez inşallah Bakalım neler gelecek bana sabırsızlıkla bekliyorum
AYNEN CANIM BENDE ÇOK SEVİYORUM HEDİYE ALMAYIIyiyiz canım sen nasılsın.
Haftaya iş çıkışı gidip bakayım diyorum bende hediyeleri :)
Küçük bile olsa seviyorum hediye vermeyi
İNŞALLAH TOPARLANIRSIN CANIM YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇLARIMIZ OLUR İNŞALLAHBu ay eksiye giriyorum kızlar ama ocak maaştan itibaren toparlanirim diye diliyorum inş.
Her zaman kontrolluyum ben zaten biliyorsunuz heleki ev borcuna başladığımızdan beri.
Aynen canım.AYNEN CANIM BENDE ÇOK SEVİYORUM HEDİYE ALMAYIİNŞALLAH ARADIKLARINI RAHATÇA BULURSUN. NE ALACAĞINA ÖNCEDEN KARAR VERİLİNCE ALIŞVERİŞ DAHA KOLAY OLUYOR
Inşallah canım amin..İNŞALLAH TOPARLANIRSIN CANIM YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇLARIMIZ OLUR İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?