Kizlar bilezik deyince aklıma geldi 1 hafta kadar once bir arkadaş internetten pesim fiyatına taksitle bilezik aldı. piyasadan da düşüktü üstelik fiyatı. Dün gelmiş hen kuyumcuya götürmüş..Gram ayar tam denilen gibi..

Bugün diyor ki su an satsam 120 tl kardayim
bana da demişti guvenemistim

Ah o mesailer.
Yorucu oluyor cnm.
Benimde kızkardeşlerim ve çocuklar için hediyeler almam lazım abartmadan.
Bilezik sana koşarak geliyor

Günaydın kızlar
Haftasonu kombiden sıcak su gelmez oldu, neyseki petekler sıcaktı, servis çağırdık. Sıcak su sensörü diye bir parça bozulmuş. Gitti 325 tl
Yaptılar ama kombi artık baya eskimiş dediler, biz de değiştirmeyi düşünüyorduk, proje falan uzun sürüyormuş, şimdilik yaptırdık yazın değiltireceğiz. İnşallah kışı çıkarır.

Kombiyi yenilemekle, projenin ne alakasi var? Kombinin yeri de mi degisecek?

Iyiyiz canım sen nasılsın.
Haftaya iş çıkışı gidip bakayım diyorum bende hediyeleri :)
Küçük bile olsa seviyorum hediye vermeyi

Iyiyiz canım sen nasılsın.
Haftaya iş çıkışı gidip bakayım diyorum bende hediyeleri :)
Küçük bile olsa seviyorum hediye vermeyi
AYNEN CANIM BENDE ÇOK SEVİYORUM HEDİYE ALMAYI İNŞALLAH ARADIKLARINI RAHATÇA BULURSUN. NE ALACAĞINA ÖNCEDEN KARAR VERİLİNCE ALIŞVERİŞ DAHA KOLAY OLUYOR

Bu ay eksiye giriyorum kızlar ama ocak maaştan itibaren toparlanirim diye diliyorum inş.
Her zaman kontrolluyum ben zaten biliyorsunuz heleki ev borcuna başladığımızdan beri.
İNŞALLAH TOPARLANIRSIN CANIM YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇLARIMIZ OLUR İNŞALLAH

AYNEN CANIM BENDE ÇOK SEVİYORUM HEDİYE ALMAYI İNŞALLAH ARADIKLARINI RAHATÇA BULURSUN. NE ALACAĞINA ÖNCEDEN KARAR VERİLİNCE ALIŞVERİŞ DAHA KOLAY OLUYOR
Aynen canım.
Şöyleki kitap veya dergi alabilirim çocukların yasına uygun.
Kizlara belki ev patigi,deo,kupa, el kremi vs alabilirim hediye seceneklerime gülmek yok.
Kullanacaklari birşeyler olsun.

Kendim için ya mini bir elbise ya deri etek ile bluz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…