- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.621
Bizim ev dubleks, belki kombiyi bodrum kata alabiliriz. Bir de kombi 20 yıllık, yeni kombilerle aynı özelliklere sahip mi bilmiyorum, artık kurallar var ya yoğuşmalı olmalı vs gibi tam bilmiyorum, belki de o yüzden proje demiştir teknisyen.Kombiyi yenilemekle, projenin ne alakasi var? Kombinin yeri de mi degisecek?
YOK CANIM GÜLMEDİM :) BENDEAynen canım.
Şöyleki kitap veya dergi alabilirim çocukların yasına uygun.
Kizlara belki ev patigi,deo,kupa, el kremi vs alabilirimhediye seceneklerime gülmek yok.
Kullanacaklari birşeyler olsun.
Kendim için ya mini bir elbise ya deri etek ile bluz
BİRDE TUVALET KAĞIDIN DAN NOEL BABA YAPTIM İÇİNE ŞEKER KOYDUMAynen canım.
Kizlara belki ev patigi,deo,kupa, el kremi vs alabilirimhediye seceneklerime gülmek yok.
Anladim, bir sekilde yeri degisecek. Insallah kisi cikarirsiniz.Bizim ev dubleks, belki kombiyi bodrum kata alabiliriz. Bir de kombi 20 yıllık, yeni kombilerle aynı özelliklere sahip mi bilmiyorum, artık kurallar var ya yoğuşmalı olmalı vs gibi tam bilmiyorum, belki de o yüzden proje demiştir teknisyen.
çok beğendimBU ŞEKİLDE
Aynen canım.
teşekkür ederim canımçok beğendim
Sosyal bilgiler olarak görev yapıyorum canımK kahvemsi mutluluk hediye konusunda ben de öyleyim ihtiyacim değilse ya da varsa hemen degistiririm...
Varyemez sen ne öğretmeniydin
Aldıklarınızı güle güle kullanınIyi aksamlar kızlar. Nasılsınız? Bugun hem birikim hem harcama yaptım. 1 gr altın aldım. Kızıma 322 tl halı aldım. 180 lira kitap ve kırtasiye masrafım var. Kızımın kumbarasına 100tl ve tüm bozuklukları attım. Haftalık 80 tl temizlik masrafım oluyor.( Yardımcı geliyor)
esyalara sıgorta nasıl oluyormus canımSigortacıma Dask ve eşyalarımla birlikte ev sigortası için ne kadar ödeme yaparım diye sormuştum
Bugün haber geldi
Dask 173 tl
Diğeri de 170 180 tl civarı olur dedi
Ben 600 tl diye tahmini bütçe yapmıştım
Çok sevindim artan para birikime
Ben seni nedense rehber öğretmeni hayal etmisimSosyal bilgiler olarak görev yapıyorum canım
Teşekkür ederim.Aldıklarınızı güle güle kullanın
Birikimler de bereketli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?