Kombiyi yenilemekle, projenin ne alakasi var? Kombinin yeri de mi degisecek?
Bizim ev dubleks, belki kombiyi bodrum kata alabiliriz. Bir de kombi 20 yıllık, yeni kombilerle aynı özelliklere sahip mi bilmiyorum, artık kurallar var ya yoğuşmalı olmalı vs gibi tam bilmiyorum, belki de o yüzden proje demiştir teknisyen.

YOK CANIM GÜLMEDİM :) BENDE
DERİ ÇANTA
TRİKO KAZAK
KİTAP
KENDİ ELLERİMDEN BERE
YILBAŞI ÇORABI
ÇİM ADAM
ŞAL OMUZLUK OLANDAN
STİCKER
VE KEÇEDEN NOEL ÇORABI YAPTIRDIM

BİRDE TUVALET KAĞIDIN DAN NOEL BABA YAPTIM İÇİNE ŞEKER KOYDUM

Anladim, bir sekilde yeri degisecek. Insallah kisi cikarirsiniz.

ihtiyacı olan, kullanabilecekleri şeyleri hediye etmek en mantıklısı bana göre, onun için gülmedim sana turtiş :)

hediye vermeyi çok severim ben de ama bana hediye alınırken mutlaka sorularak alınmasını tercih ederim.
biraz zor beğenirim ve evde aynı türden birşey varken aynısı olsun istemem, bunun için genelde değiştiririm gelen hediyeleri eşim, ailem, yakın çevrem alıştı gibi bu duruma

benim de uygun bir zamanda biraz mağaza gezmem gerek.
geline ve kız kardeşime aynı pijama takımından aldım, eşime kazak.
Anne, baba, erkek kardeş ve birkaç arkadaş daha sırada bekliyor.
bunlara ufak tefek şeyler alacağım ama daha aklımda birşey yok.

Iyi aksamlar kızlar. Nasılsınız? Bugun hem birikim hem harcama yaptım. 1 gr altın aldım. Kızıma 322 tl halı aldım. 180 lira kitap ve kırtasiye masrafım var. Kızımın kumbarasına 100tl ve tüm bozuklukları attım. Haftalık 80 tl temizlik masrafım oluyor.( Yardımcı geliyor)

Aldıklarınızı güle güle kullanın
Birikimler de bereketli olsun

esyalara sıgorta nasıl oluyormus canım

Bugün bebeğimi görmeye beraber çalıştığım doktorum geldi. Bana iş çıkarmamak için habersiz gelmiş, yapılacak işin var mı yapayım diyor. Böyle düşünmesi bile beni çok mutlu etti. ☺

Öğlen bebek uyurken elmalı kek yapmıştım iyi denk geldi. Yanına dibek kahvesi yaptım, hem bebeği pışpışladık hem oturduk. Oğluma bir çeyrek daha gelmiş oldu, birikime yazar mısın ? karamelli_turta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…